Hiçbir zaman seven sevene denk gelmeyeceği için kullanmak mantıklı gelmeye başladı birine ilgi duyup karşılığını alamamaktansa ilgi duymuş gibi yapmak daha iyidir belki değil mi
3 ay
Hiçbir zaman seven sevene denk gelmeyeceği için kullanmak mantıklı gelmeye başladı birine ilgi duyup karşılığını alamamaktansa ilgi duymuş gibi yapmak daha iyidir belki değil mi
Senin yaptığın samanlıkta iğne aramaktan farksız. Sosyal medya olsun, severek ilişki yaşamaktan uzaklaşan insanlar olsun, beş on dakika zevk için karşı cinse binbir takla atanlar olsun sevgiyi aşkı değersizleştirdiler.
Erkeklerin bunların yapmasına prim veren kızları da unutmayalım. Onun niyetinin sevmek mutlu etmek olmadığını anladıktan sonra tekmeyi vurmayanda da hata var. Belli ki niyeti hem duygularını hem vücudunu kullanmak. Öyleyse neden sürdürüyorsun bu ilişkiyi diye sormak lazım.
Kimisi hiç sevilmemiş, kimisi cinselliğini özgürce yaşamak, bazısı ise tamam hayatımın erkeğin buldum beni asla yarı yolda bırakmaz diyor. Allah herkesi helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın.
Haklısınız doğru söze ne denir
Bunu yazarken biraz hayal kırıklığı hissettiğini anlıyorum senin ya… 💔 26 yaşında bir kadın olarak “seven sevene denk gelmiyor” demen durduk yere olmaz. Ama ilgi duyuyormuş gibi yapmak seni korur gibi görünse de içten içe daha çok yorar. Çünkü sen rol yaparken kalbin ciddiye alıyor… 🎭🤍 Gerçekten sevilmek varken neden eksik olana razı olasın ki? Sence korkun reddedilmek mi, yoksa yine fazla sevmek mi? 💭💘
Cevap
8Cevap
Biri sana kötülük yaptı diye sende mi kötülük yapacaksın sevme olayı zamanla olan daha sağlıklı çünkü tanıyorsun
Hayır tabikide yanlış dusunuyosun denk gelememiş olman hiç gelmeyeceğin anlamına gelmiyor
İki tarafta ehline denk gelmez ise ziyan oluyor
Gerçekten sevince de bir şey olmuyorki tecrübe ile sabittir.
O kadar çok kötü insan var ki , doğru kişiler denk gelir umarım..
İlle birisiyle olmak zorunda mısınız? şart mı yani bu
İlişkilerde oyunculuk bana göre değil.
En iyisi seveni sevmek
Hep mutsuzlar uyanık bu saatte galiba
Gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?