Nazardan mı yoksa sevilmemekten mi?

4 yıldır evliydim esım para konusunda cimriydi taksı şoförü babasının kıralık plakası var bırlıkte çalışıyorlar ama sureklı bana faturaları öde diyor birsey yap diyor çalışıyorum ama kendıme çalışıyorum çünkü kazancım çok yok hemde gerek görmüyorum zaten kazancı var diye sürekli kavga ederdik küfürü bitmezdi asagılardı falan en sonda büyük kavga ettık bana bılezık almıştı 10 gram onu ver falan diyordu bende bak dedım başka bıseyım yok ben heveslenıyorum takmak istiyorum yok dedı ver onu gider satarsın falan dedi bende verırsem evımden gidersin dedim kiradayız ama sürekli beni gonderıyordu bu kes gitmedim tamam dedi ben giderim dedi ver dedi gitti babamda iyi düşün dedı ama gitti gidersem döbmem dedi kaynanamhil Hıc adımı anmazdı ılk defa geldı konuşmaya ama annemle falan çok kötü konuştu kadın böyle annem kızdı kadına nerdeydınız 4 yıldır falan dedı kadında annemın agzının taklıdını yaptı esımle erkek kardesım bırbırıne girdi babam falanda öyle. Esım kalktı bitti diye gitti dogalgazla ınternetı kapattırmış kendı uzerıme aldım dava açmadı nafaka ısteyecegım dedım dıye korktu ne olacak Bılmıyorum çocuk yok Esıme Hıc guvenıp çocuk yapmadım
Nazardan mı yoksa sevilmemekten mi?