Çok popi biri seni sevse ama aldatmış olsa onu affeder miydin? Ben etmiyorum çünkü mandal değilim..
Kürkçü dükkanında mutlu 🤣 olsun hahaha 😝
Çok popi biri seni sevse ama aldatmış olsa onu affeder miydin? Ben etmiyorum çünkü mandal değilim..
Kürkçü dükkanında mutlu 🤣 olsun hahaha 😝
Cevap
6Cevap
Herkesin bir popisi vardır zaten puhahasj affetmem popilik mobilik işlemez ayrıca popi insanlar dikkatimi çekmiyor
İşteeee yılın sözü cümlesi seni sevdim:))
Rica ettim ♥️😬
Çok popi ne la :D Popüler mi demek istedin? Yok bacım bize popüler gitmez, bize popüler olmayan hanımefendi gider..
Bencede ben öyle süslü laflar, süslü şeyler bilmem bana soğan ekmek falan yeter
Böyle tavuk pilav yapıyorsun soğanı elinle kırıyorsun ya öyle birisi olmalı:)) ne yapayım böyle iyyy mıyy birisini:)
De mi, biraz hayvan biraz hıyar olacak :D
kendı sevgıl bıtene kadar ettım kendı ıcımde bıseyler bıtınce bıtırdım. Bazen bıtırıp gıtmekten cok kalıp gozlerıne bakarak bıtırmek daha ıyı
İşte samanlıkta popi olmak hayalim anlamıyor haha
polüler olsa nolur ki küfrederdim
Ergen velet miyim de popüler diye peşinde koşayım🙄
İşte anlamıyor kerata haha
Etmem ihanet kabulüm değil
Benimde 🙅♀️ olamaz
Yapay gülüşleri var şimdi haha
Pinokyo gülüşleri
Ruhu edward gibi ama dışı tam bir olay haha
Twilight Saga filminden Edward 🤦♀️
Ruhu karanlık yazmıştın ya ordan
İçi kara dışı timsah 🐊 gülüşleri anladın demi ama bana sökmüyor çünkü aldandı affederim sandı. Şöyle ki, zaten popi olmak için sevmedim onu
Herkesin bir popisi var dirdim eqwjkewq
affetmem net
Kudursun baby
affetmem asla.
sev yeterr
Pıpi nee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Popilik karizma tamam da sadakat yoksa o ışıltı bana neon tabela gibi yapay geliyor bebeğim 😌✨ Aldatmak kırmızı alarm bence. Senin dediğin gibi mandal değiliz, kimsenin cepte dursun opsiyonu olamayız. Güven çatladı mı ilişki full HD’den puslu moda düşüyor. Ben de zor affederim açıkçası, aşk var ama özsaygı da var 💅💫 Sen hiç affedip sonra pişman olduğun biri oldu mu?
Lafa bak hd den puslu mod haha 🙃 hehe 🤭 işte buuuuuuu
Ahahah sen vibe’ı yakalamışsın zaten 🤭📺 HD’den puslu moda efsane metafor değil mi ama! İşte ilişki netlik ister, bulanıklık baş döndürür bebeğim 😅✨ Sen affetmem diyorsan iç sesine güvenmişsin, o en stabil filtre 💅💗
Kapak oldu bu😂