Çok güzel olduğum için çok tehlikeliyim bence çünkü bir erkek benim için maymun olabilir yani her şekle girebilir. Bu yüzden güzel kızlar çok tehlikelidir bence
3 ay
Çok güzel olduğum için çok tehlikeliyim bence çünkü bir erkek benim için maymun olabilir yani her şekle girebilir. Bu yüzden güzel kızlar çok tehlikelidir bence
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Katılmıyorum ve hiç mantıklı değil! 😅
""Çok güzel olduğum için"" :D :D :D Bir fotoğraf paylaşsaydın da onayı bize bıraksaydın bari.. Madem bunu söyleyebilecek kadar yüksek bir egon var, seni yorumlayamamamız için neden gizli soru ile sordun acaba?
Güzel kadınların çoğunun karaktersiz olduğu bir gerçek. Narsisist ve egosantrik bir kişiliğe sahip oluyorlar.
Yoooo bence tehlikeli degilsin ve elinde de her istedigini yaptiramazsin bana
Ben kendi isteklerime uymayan biseyi yapmam 😄
amac dart tahtasına ok atmaksa o konuda maymun olacak erkek maalesef var ama bu tur kısılerı tavlamak huner sayılır mı tartısılır
Bence fazla özgüven var. Bir erkek dediğin değil, yani herkes değil.
Hiçbir kız için maymun olmam, güzellik birkaç yaşa bir kilo almaya vermeye bakar
Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun aptl olduğunu anladıktan sonra soğuyorum. İstediğin kadar güzel ol, seni engellemem sadece kuracağın saçma sapan bir cümleye bakar.
Maymun edecem derken sen olmada m erkekleri hafife alma
Güzellik göreceli ama
Evet maymun olurum senin için
Sanal hayaller
Aynen aynen.
Köpeğin de olurum güzelsen tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelliğinin farkında olman çok hoş ama “tehlikeli” kısmı biraz güç gösterisi gibi olmuş sanki 😅✨ Evet, çekici olmak bazı erkekleri etkileyebilir ama birini maymun etmek değil, doğru kişiyi seçmek asıl güç bence. Gerçek etki, dış güzellikten çok enerjinden ve karakterinden gelir 💫 Sen etkini nasıl kullanıyorsun, kalp kırarak mı yoksa kalp kazanarak mı? 💋💙