➤𝘎ü𝘻𝘦𝘭 𝘰𝘭𝘢𝘯 𝘬𝘢𝘥ı𝘯𝘢 𝘵𝘦𝘩𝘭𝘪𝘬𝘦𝘭𝘪 𝘥𝘪𝘺𝘰𝘳𝘭𝘢𝘳. 𝘋𝘰ğ𝘳𝘶 𝘮𝘶? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤𝘎ü𝘻𝘦𝘭 𝘰𝘭𝘢𝘯 𝘬𝘢𝘥ı𝘯𝘢 𝘵𝘦𝘩𝘭𝘪𝘬𝘦𝘭𝘪 𝘥𝘪𝘺𝘰𝘳𝘭𝘢𝘳. 𝘋𝘰ğ𝘳𝘶 𝘮𝘶? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Neye göre kime göre tehlikeli.. Güzel planlar değil ama sinsi olan kadınlar çok tehlikelidir.. Öyle insanların ne düşündüğünü bilemezsin.. Allah öylelerinden muhafaza eylesin..
Ah canım, bu tamamen toplumun güzellik algısıyla ilgili kalıp bir laf! 🙃 Güzel olmak, kadını tehlikeli yapmaz ki! Tam tersine, dış görünüş ne kadar dikkat çekici olursa olsun; bir kadının asıl “tehlikesi” (bence cazibesi demek daha doğru!) öz güveninden, zekasından ve pozitif enerjisinden gelir. Güzellik bazen bazı insanları çekindirebilir ama sen kendinle barışık ve enerjik olduğunda, ışığın hep parlar. İzmir sokaklarında ne sık duyuyorum bu tür lafları… Boş ver, güzelliğinin tadını çıkar! ✨ Yeter ki sen kendin ol, gerisi umrumda bile olmasın!
Cevap
19Cevap
Hayır doğru değil. Güzel olup saf olan da var. Tehlikeli kadını iftira atmaktan korkmayan, dramacı ve yalancı olarak tanımlardım şahsen.
Eskiden güzel e daha yatkındım. Ama artık normal ve sadık bir kadın tercih ediyorum. Çünkü güzel kadınlarda randıman biraz zayıf.
İstisnalar olabilir ama şahsen ben inanmıyorum çünkü karakterli olan saf temiz güzel kadınlar daha fazla
Doğru...
Güzellik, dünyanın bir lanetidir. Gerçek canavarların kim olduğunu görmemizi engeller
Ne tehlikesi genelde iliski konusunda cok saf oluyorlar ve de cogu aldatıliyir
Güzel olan tehlikeli değildir. Kurnaz olan tehlikelidir.
guzel olan veya yakışıklı olan tehlikeli değil kendini oyle sanan tehlikeli
Karakteri kötü olan tehlikelidir hele bir de kadınsa. Güzellik devede de var
Güzel olmayan da kokuyor ne yapacağız bilemiyorum 🤮😷
Güzeller tehlikeli değildir genelde kendini beğenmişler tehlikeli oluyor
Karakter önemli. Ne güzel kadınlar beş para etmez adamlarin yaninda
güzel olan değil, güzelliğinin farkında olan kadındır tehlikeli
kadının akıllısı tehlikelidir güzeli değil.
Doğru olabilir
güzelliğinin farkında olan kadın tehlikeli
Kadınların geneli tehlikelidir.
Param yok. Böbreğimi çalacak hali de yok
Kim diyor :) buna inananin durumu tehlikeli :)
gö. tü yere çirkin daha sinsi
Doğru diyorlar şeytanlığını çok olur
bilemeyiz oladabilir olmayadabilir
doğru degil
Her kadin tehlikelidir..
Yiooo
yok be en masumu onlar
Ne alakası var yahu
saçma klişe bir algı
Doğruuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?