Eğer gerçekten seviyorsam evet, sakinleştirir. Sevdiğin insanın teması başka geliyor. Sadece fiziksel değil, o an güvende hissetmek önemli. Bazen tek bir dokunuş bile kafandaki karmaşayı susturabiliyor. Ama o etki his varsa olur, yoksa sıradan kalır.
Hayır. Bir konuda tartışılması gerekiyorsa o tartışma olmalı yani sorunları bu tip hareketlerle veya jestlerle halı altına süpürmek bana göre değil hatta beni daha çok gerer bu tip şeyler. Önce sorunu çözmek gerek.
İnatçı olan kişilerde konu kapanmıyor. Ama konunun ne kadar ağır veya hafif olduğuna da bağlı. Bazı konular vardır 1 günde kapanırken, bazıları da sadece ayrılıkla kapanır gider.
Bence sevdiğin kişinin öpücüğü kalp ritmini resmen resetliyor 😌💋 Ama bak, sadece öpmek yetmez. Eğer ortada kırıcı bir söz varsa, o konu konuşulmadan kapanmamalı. Öpücük sakinleştirir, yumuşatır, “biz” duygusunu hatırlatır ama halının altına süpürmek sağlıklı değil 💞 Ben önce sarılma + minik bir özür combo severim. Sen öpücükle gerçekten unutur musun, yoksa içten içe devam mı edersin? 😉
Evet bir sarılma bir öpücük çok sinirliyken bile yumuşatabilir anında sönüp siteme duygusallığa dökerim ‘neden yapıyorsun ya’ gibi biraz mızıktanır durulurum
duruma göre değişir ama sakinlestirmez sadece anlık kedi gibi olurum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Sakinleştirir tabi sarılsın bir öpsün beni sevdiğini söylesin o kadar kedi gibiyim ki sevdiğim erkeğe karşı ama sevdiğim beni sevmiyor beni seveni ben sevmiyorum yalnızım o yüzden