Tartışırken sevdiğiniz kişinin sizi aniden öpmesiyle yumuşayıp yelkenleri suya indirir misiniz?

Tartışırken sevdiğiniz kişinin sizi aniden öpmesiyle yumuşayıp yelkenleri suya indirir misiniz?

öpücük yanağıma verilirse yumuşatmaz, aksine sinir bile edebilir o an çünkü söylediklerimi ciddiye almadığını düşünürüm. belki birkaç öpücükle ortamın gergin havasını dağıtırsa olabilir tabii. öpücük dudağıma verilirse zaten o gerginlikle olay bambaşka bir yere evrilecektir ki tercihim bu olur, benimle tartışırken en etkili çözüm yoludur.
yumuşatır yumuşatmasına ama böyle şeyler sadece filmlerde olur
adamlar tartışıyor sonra bir bakıyon öpüşmeye başlıyorlar
sanki az önce tartışan bendim :D
gerçek hayatta bu olsa anında şamarı suratına yer
sen ne yapıyorsun diye :D :D
Allahım realist bir insan çok şükür
@tuzsuzfıstık :D
gerçekler acıdır :D
Cevap
26Cevap
Şimdi gereksiz yere romantizn yapmanın bir anlamı yok Eğer ben ona sinirlendiysem ki sevgilime kolay kolay sinirlenip tartışmam gerek duymam ancak böyle bir ortama böyle bir ruh haline girdiysem eminim ki büyük bir şey olmuştur ve benim canım sıkıldığında gerçek anlamda sinirlendiğimde öyle öpücük falan pek bir işe yaramaz ciddi ciddi o konuyu oturup konuşur hallederiz ondan sonra öpüşüyor muyuz sevişiyor muyuz ne yapıyorsak yaparız
Bu benim hilem o yüzden öpeceğini anladığım an geri çekilirim çünkü öperse yumuşacık olurum ağız tadıyla kavga edemeyiz
Evet yumuşatır
Çok sinirliysem daha çok sinirlenebilirim. Ya da ciddiye al beni diye çıkışabilirim. Sağım solum belli olmaz. 😌
Hayır dalgamı geçiyon lan diyip şamarı sallarım kavga edecekse adam gibi kavga etsin beni sinir edip öpücükle yumuşatmak daha sinir bozucu
Hayır tam tersi olur tokat yer yapcak bir öpcükle yumuşucam o işler öyle kolay değil sınırlı kızgın anımda beni yalnız bırakması çok daha iyi olur
Hayır daha da sinirlendirir. Adam akıllı dogru duzgun tartışacak benimle , ve konuyu bir sonuca vardıracaz
💜💜🌻🌻
Kesinlikle ise yarayabilir, tabi konu ve hararetin ne durumda oldugu da onemli ama ne olursa olsun yumusatma olasiligi var
Saçma bir konuyu sonlandırmak için yelkenleri suya bile indirtir. Ciddi konuda öpücük karşılığında dövüsuruz xbhsnsjd
Yok sanmıyorum ben karşımdaki benimle tartışmayıp alakasız şeyler yapınca daha çok sinirleniyorum. O an tartışacağız mecbur başka yolu yok.
Ördek misali yelkenleri olunca insanın suya düşmesi zor olmuyor😅
Çiçekler zaten tartışma esnasnda bile yumumsaktr ama iyice pamuga dönebilrm ya
tartışmanın büyüklüğüne bağlı ama şehvet dolu bir öpücükse kesinlikle
yumuşatır ama çok sinirliysem yumuşatmayadabilir
neyden tartıştığımıza göre değişir. yumuşata da bilir daha da sinirlendire de bilir.
Hakaret yoksa sadece tansiyon yukseldiyse yumuşatır..
Daha çok sinir eder ben ciddi bişey için tartisiyorumdur sonuçta ne bu cıvıklık yani
Evet o öpücükten sonra tokat atarım sonra yumuşarım
Ne söylediğine bağlı ama genelde yumuşarım ben biri beni öptüğünde ya da sarıldığında
Yumuşatır o yuzden öpmesine izin vermem:) ben yumuşamak değil kavga etmek istiyorum o an😅😅
İndirmem.. Her şeyin yeri zamanı var..
Bir öpücük kesmez.
Eririm ne diyecğim şaşar. Bırakır öpüşemye devam ederim.
Hayır yumusatmaz önce gönlüme alacak özür dileyecek birden operse sinirlenirim önce konuşup özür dilicek sonra öpücüğü kabul ederim
Yaşamadım bilemem
Amma hayır yumşatmaz bence daha da sinit eder
Yumuşatır daha ileriye de gidebilir o anki duruma bağlı
Yumusatır ama renk vermem😉
Mutlaka karşı tarafı olumlu yönde etkiler
Hiç öyle bir şey olmadı bilmiyorum yani jfjejr
Evet, belki sertleştirir!
Evet yumuşatır
Hayır daha da sinirlenirim ve ortamı terk ederim.
pammık gibi eder :)
Hayır tabikide
Konunun ne olduğuna bağlı
Tartışma konusuna bağlı
Yumuşatır 🙄
İlişkim olduğunda cevaplarım
Tartışmaya göre lakin büyük ihtimalle yumuşarım...
E yani tabiki kim yumuşamaz ki
Tam aksine daha da celallendirir.
Evett hemde bütün kızgınlığım geçer
Herşeyi tartışmada o öpücükle bitmiyor işte
Bilemiyorum yaşamam lazım
Nereyi öptüğüne bağlı😂😂
Yalandan yere öperse olmaz
Hayır sırnaşmasına müsade etmem
Olabilir ama yine sorunu unutmam konuşurum.
Yumusatir
Olabilir
Hayır
Evet pamuk gibi oluyor insan
Öpüp bir de gözlerimin içine gülerek bakarsa...
Evet :)))
niçin tartıştığımıza bağlı.
hayır
Konuya bağlı
Konuya bağlı
O an neden tartistigimiza bagli
Neremi öptügüne bagli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?