Komşu oğlu bana asılıyor, ne yapabilirim?

Öncellikle türkçe karakterlerin hepsini kullanamıyorum, bunu için özür diliyorum.

Soruma geleyim..

Haziran ayında karşımıza yeni komşular taşında, bir oğulları var 19 yaşında (benden 1 yaş küçük) bana resmen kafayı taktı. Ne zaman evde yalnız olduğumu anlasa hemen benimle kontakt kurmaya çalışıyor. Ona bir fırsat vermem için ısrar edip duruyor. Modellik yapıyor, yani yalan yok, çok yakışıklı çocuk, sırf bu yüzden kendine çok fazla güveniyor ve sanırım daha önce hiç red edilmediği için benim onu red etmemi kaldıramıyor. Her gün ne zaman dışarı çıkmak için kapıyı açsam 2 saniye sonra onların kapıda açılıyor, sanki içinde radar var :D Hatta bazen abartıp, 21inci yüzyılda olduğumuzu unutup mektuplar bile yazıyor, beni görünce elime tutuşturuyor. Her gün arıyor özellikle geceleri, ve her sabah günaydın bebeğim her gecede iyi geceler bir tanem diye mesaj atıyor, bıktım artık ağlıycamm :S

Onu itici ve küstah buluyorum, ayrıca kendimden değil 1 yaş küçük, 1 gün sonra doğmuş bir erkekle bile sevgili olamam, prensibim değil. Bunu onada söyledim ve bana `ne var yani bende büyüksen, evlendiğimizde zengin oluruz fena mı olur?` diyor :S

Resmen dalga geçiyor. Nasıl kurtulurum bu çocuktan ya? Şimdi babama söylesem babam ağzını burnunu parçalar hiç yoktan huzursuzluk çıksın istemiyorum. Ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
belirtmemisim; Telefonumu ona ben vermedim, ortak bir arkadasimizdan almis.
Komşu oğlu bana asılıyor, ne yapabilirim?