Komşum bana asılıyor ne yapmalıyım?

bizim bir komşu var evli adam öncesinde çok severdik onu çok dürüst bir yapısı var çünkü ve aramız iyiydi.. sonra işte bu evi aramaya başladı sürekli benle konuşmaya durdu sonra biz bndan şüphelenmeye başladık niye arıyor diye. cep numaramı istedii vermedim evden aramaya devam etti facemi ekledi sonra ve facemde bana herşeyi anlattı ben şok oldum. sana aşığım çok güzelsin sexisin aklımdan çıkmıyorsun falan diyor hiç beklemezdim ondan şok oldm açıkçası karısını falanda tanıyoruz hep karısıyla arası iyi değil zaten. ben anneme anlattım annemde karısının hatrına sustu söylemedik karısı çok kötüdür söylersek ortalık karışır. sürekli bana mesaj atıyor çok sexisin aşığım sana diyor faceden engelledim ev telefonuna da artık çıkmıyorum. ama sürekli bizim evin önlerine geliyor hep beni kontrol ediyor ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
duyulmasını istemiyoruz bu arada babama veya polise falan söyleyemem aramızda hallolsun istiyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
cinsellikle alakası yok bunun ben diğer kategoride yayınlamıştım ama otomatik olarak cinsellik bölümüne aktarmış..
Komşum bana asılıyor ne yapmalıyım?