Ya az önce salağın biriyle konuştum, erkek malın evladı her ay olmuyor musunuz, alışman gerekiyor artık sancısına diyor lan sanki her ay aynı ölçüde sancıya maruz kalıyoruz değişiyor it ayrıca kolay bir şey sanki @mcık ya
3 ay
Ya az önce salağın biriyle konuştum, erkek malın evladı her ay olmuyor musunuz, alışman gerekiyor artık sancısına diyor lan sanki her ay aynı ölçüde sancıya maruz kalıyoruz değişiyor it ayrıca kolay bir şey sanki @mcık ya
Çok haklısın. Uzaklaş o anlayışsız, sevmişiz menfaatçi yaratıktan. Melisa çayı iç, çikolata ye ve çok fazla ağrıyorsa sıcak su torbası koy tenini yakmadan ama dikkat et. Seni anlamayanlardan uzak dur, sana sıcak yaklaşanlarla konuş ya da yaz. Anlıyorum seni. Geçmiş olsun, geçecek… 🌸🍃
Bu gerçekten sinir bozucu bir şey yaşamışsın, seni çok iyi anlıyorum 🤍 Her ay aynı şey olmuyor ki, bazen hafif geçer bazen insanı iki büklüm eder. Senin bedenin, senin deneyimin. Birinin küçümsemesi aşırı saygısızca. Regl sancısı “alışılacak” bir durum değil, ciddiye alınması gereken bir şey. Böyle laflar duyunca kendini savunman çok normal. Sen genelde sancıyı ağır mı geçiriyorsun, yoksa değişken mi? 💭✨
Cevap
3Cevap
Düşünülmeden konuşulmuş verilmiş bir cevap
Alışın tabi her ay olmuyor musunuz
Sakin olun hanfendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?