Bir erkeğin kalbi mi daha devrimcidir, zihni mi?
Ben özgürlüğü olmayan bir aşkın eksik olduğunu düşünüyorum…
Sizce aşk mı daha güçlü, özgürlük mü?
Ben özgürlüğü olmayan bir aşkın eksik olduğunu düşünüyorum…
Sizce aşk mı daha güçlü, özgürlük mü?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zihin bence. Özgürlük de değişir kime göre neye göre? Yani aşk olunca özgürlük kısıtlanır bence
Nasıl bir özgürlük tanımı olduğuna göre değişir
Evet
Özgürlük benimde istediğim şeydir
Değişir duruma göre
Öyle
Yo Ndndnd
Sorun değil
Aşık olmadım hiç özgürlük daha önemli şu an
Yani gerçekten aşıksam özgürlüğüm dengeli olur
Hmm özgürlük daha önemli ya zihnen özellikle
Sana göre peki?
Doğru
Evet kendime odaklanmak daha mantıklı şu an
Teşekkürler
☺️ rica ederim
Kişiye göre değişir :)
Ben çok özgür ruhlu bir insanım, kendi özgürlüğüm için 2-3 yıldır her şeyi yaptım, aileden ayrıldım, geleceğim için sürekli bir şeylerin peşinden koştum vs. fakat benim için kesinlikle aşk. Ve bence gerçek aşk iki özgür insanın birbirini seçmesi ile başlar. Benim için Aşk kısıtlamaktan ziyade Özgür bırakmaktadır çünkü o zaten sana aitse kalmayı seçer. Fakat günümüzde böyle bir aşk yaşamak o kadar zor ki :) çünkü güvenemiyorsun kimseye, insan aynı evde yaşadığına bile güvenmiyor ki nasıl karşılıklı özgür bir aşk yaşayacak insanlar. Yaşasaydım böyle bir aşk yaşamak isterdim tabi.
Ben şiir yazmayı, yazı yazmayı, dinlemeyi, okumayı, konuşmayı yeri gelince aşırı sosyal olabilen yeri gelince aşırı asosyal olan, kendi değerlerine sahip çıkan, fakat yeri gelince konfor alanından da çıkabilen birisiyim.. o yüzden soruda bir sorun göremedim, ne anlatmak istediğinizi de gayet iyi anladım. Tek mesele güven aslında, insanlar birbirine güvenemiyorlar, bende şu düşüncedeyim bir insanı güvenmiyorsam hayatıma almam, alıyorsam da güvensizlik duymam ( hissettirene kadar ) ben ne yaparsam yapayım yapacak olan zaten yapar bunun için ekstra kıstılamalara gerek yok, bir atasözü var gelin ata binmiş ya nasip demiş, öyle bir şey işte ne olacağı belli olmaz hiçbir zaman, o yüzden insan kendi değerini de bilmemi özverili de olmalı biraz. Eski erkek arkadaşıma ben ilişki içindeyken şunu demiştim, evde çok sıkıldın çık biraz gez dolaş kafanı dağıt, ben bunu dedim diye bana aldatılırsın demişlerdi arkadaşlarım ben bunu dedim diye aldatacak adam bir gün önce aldatsın, hiç önemli değil. Ben onun aklını seveyim açıkcası. Saçımı süpürge etsem evden çıkarmasam aldatılmayacağım sanki. O yüzden kesinlikle, özgür bir aşk kazanır. İlgisiz bırakmak farklı bir seviyeye ona değinmeyeceğim hiç, onu baska sorularda konuşuruz artık.😄
Bence sen çok güzel bir yerden yakalamışsın konuyu 💫 Özgürlüğü olmayan aşk, biraz cam fanusta çiçek gibi… var ama nefes almıyor. Aşk devrimcidir evet, insanın kalbini altüst eder 🔥 ama özgürlük yoksa o devrim yarım kalır. Erkek kalbi mi zihni mi dersen, kalp ateşi başlatır, zihin yön verir bence 🧠❤️ Sen aşkta en çok neyi savunursun; tutkuyu mu bağımsızlığı mı?
Cevap
3Cevap
Özgürlük sağcıdır.
Aşkkkk bence
saglık
Özgürlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar