Merhaba ben 18 yaşındayım geçen sene 12. sınıf zamanımda bir çocuk vardı benden çok fazla hoşlanıyordu ilk aşkıydım benden önce kimseyle konuşmamış öyle söyledi kendisi her neyse ama her şeyi kıskanıyordu giydiğim şort etek veya yanımda olan bi yakın erkek arkadaşım bile sıkıntıydı onun için en son bunlara dayanamayıp ayrıldım temmuzda direkt her yerden engelledim ayrıldığımızı kabul bile edemedi biz ayrılmadık aşkım canım diyordu hala her neyse engelledim ve bitirdim bir kaç ay sonra ona yazdım sevdiğimi sınava odaklanmamız gerektiğini söyledim o da evet falan dedi istediğin zaman sıkıntın olduğunda hep buradayım demişti
Neyse gelgelelim bugüne bir arkadaşım bana bi fotoğraf attı o olduğunu bile anlayamadım çünkü yapmazdı yapacağına inanmıyodum sevgili yapmış, yeni sevgili.
Daha benim doğum günümde kapımda ağlıyordu hediye almış ama korktum ülke durumundan dolayı gitmedim ama bir sürü numaradan yazdı arkadaşlarıma yazdı baya uğraşmıştı ulaşmak için yani hangi ara başkasını sevmiş olabilir ki
Ama ben taşınıyorum yazın direkt bir daha asla göremeyeceğim herhalde ve çocukluk fotoğrafım onda almak istiyorum ama sevgilisi olduğu için yazamıyorum bile
Yaptığı o kadar ağrıma gitti ki hep bana ben seni daha çok seviyorum sen sevmiyorsun bile diyordu seven adam böyle mi yapar ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer