Erkekler çirkin kızlara centilmen davranmıyor. Bir şekilde hayatlarına girip bir parçası olmak istedikleri için güzel kızlara yardım ediyorlar. Ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Erkekler çirkin kızlara centilmen davranmıyor. Bir şekilde hayatlarına girip bir parçası olmak istedikleri için güzel kızlara yardım ediyorlar. Ne düşünüyorsunuz?
Eskiden centilmen davranışlarım sadece karşı tarafın kadın olması için yeterdi, şimdi hiçbir kimseye centilmen davranmıyorum, hatta güzel kadınlara özellikle kötü davranıyorum.
Günah ama
Her erkek dötünüzü kaldırdığından ötürü kendinizi Vatikan prensesi gibi hissediyorsunuz. O yüzden ben de kasıtlı olarak o kalkan dötünüzü indirmek için kötü davranıyorum..
Bu düşüncen biraz kırgınlık taşıyor gibi geldi bana 💔 Seni anlıyorum, dış görünüşe göre davranan insanlar gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Ama bence mesele sadece “güzellik” değil, bazı erkekler etkilemek istedikleri kişiye ekstra özen gösteriyor. Bu doğru ama genelleme de biraz haksızlık olabilir 🌸 Gerçek karakteri olan biri zaten herkese saygılı olur.
Sen böyle bir durumu bizzat yaşadın mı, yoksa gözlemin mi? 💬✨
Cevap
6Cevap
İsmail Türüt'ün çok sevdiğim bir sözü var;
"Yalvardum Allah'uma yalvaracağum gene,
Güzeli cennete koy, çirkini cehenneme."
Türk erkekleri hepsini yapıyor ya
Evet sadece güzel kadınlara tabi
Sanmam herkese aynı davranırım
Çirkin kıza neden yardım etsin ki zaten
Hiç öyle bir yaklaşımım ayrımcılığım olmadı
dogru