+1 yılYalakalar için evet tam da bu dediğin geçerli, konuşmasından hal ve hareketlerine kadar bir çok şeyi değişen tipler mevcut ama kibarlık ve centilmenliğin doğrusal hareketi güzelliğin sınırlarıyla zorlanmamalı
Sırf güzel diye bir kadına karşı bu hareketleri asla sergilemem. Kapı açmayı da aşırı sahte buluyorum. Kadına sen o kapıyı açamazsın dur ben açarım mı demek ne yani 😂hele el öpmek bu centilmenlikse ben centilmen olmak istemiyorum. En fazla sandalye çekilebilir, özel günlerde çiçek olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
El öpmek ne ya lanet olsun 😂
- +1 yıl
@Nebileyimbenx de mi bir de bizim kızlar muzip olur berhüdar ol evladım derler 😂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılY. avşak erkek sadece güzel kadınlara centilmence davranır ama asil erkek karşısında kim olursa olsun ona nezaket muamele edendir. maalesef ki nezaket gibi bir olguda hepsinde olmuyor. Yani sandalye çekip kapı açmak biraz erkeğe cinsiyetci rol yüklüyor sevimsiz duruyor
37 Yorumla- +1 yıl
O’haaa ben şok ben iptal 🙈😃 sjdjsjsj
- +1 yıl
Asjjsjs niçun
- +1 yıl
Ben orada küfür gördüm 😅
- +1 yıl
Yok kız küfür değil bir sıfat asjdjjd
- +1 yıl
Sanırım senin hesabını ele geçirmişler, Nussknackeeeeer kooooşşş
- +1 yıl
Sevim koş koş asjsjsj
- +1 yıl
Ahahaha 😃😃
+1 yılBenim gördüğüm kadarıyla evet öyle. Ben şeye denk geliyorum mesela adam evinde eşine kötü kaba davranıyor ama dışarıda sözde güzel bir kadın gördü mü hemen kedi oluyor. Evinde eşine karşı kaba olan erkek dışardaki kadınlara kedi kesiliyor çok saçma
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılAdam dediğimiz bütün kadınlara centilmence davranır diğer türlü menfaatli bir yaklaşım olur böyle adamlardan da uzak olmak gerek
18 Yorumla- +1 yıl
Süper 👌
- +1 yıl
💖
- +1 yıl
Teşekkür ederim birde
Geçen gün bu videoyu gördüm ve bu soruya yakışacak bir video olduğunu düşünüyorum buraya bırakayım 😅🎈
https://vt.tiktok.com/ZSRfkg1rj/ - +1 yıl
Hatta Sen bilirsin tabii ki canım ama güncellemeye yakışacak bir sosyal deney 😅
- +1 yıl
Rica ederim :D atalım ak koyun kara koyun belli olsun gshdjah
- +1 yıl
aynen öyle güzel oldu yakıştı soruna 😅😂
- +1 yıl
Merci canım 😃
- +1 yıl
Rica ederim 💓😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel buldukları ve etkilemek istedikleri kadına iyi davranırlar
Alacaklarını alınca b*k muamelesi yaparlar
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sırf dikkatini çekmek için etrafında pervane olur adeta bunun içindeyse o centilmen davranış mevcut
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlarda sadece yakışıklılara
20 Yorumla Erkekler kendilerini çeken ve kimya hissettikleri kadına, eğer anneleri şefkat ve sevgiyi doğru yollarla vermişse tabi, centilmence davranır. Centilmence kelimesinin anlamı içinde, şefkat, sevgi, nezaket, korumacılık, merhamet gösterilerini uygular.
Erkeğin annesinden kendisine ve babasından annesine karşı gördüğü tavır etkili olur.
Yalnııııız!!! Narsisist erkekler bu gösterileri öyle abartılı uygular ki sizin aklınızı alır, bulutlara götürür ancak işin altında aslında sizden kendisine nasıl davranmasını istediği yatar. Sonrası zindan... İkisini iyi ayırt edin.10 YorumlaErkeklerin hepsini bilmemde, Adam olanlar her bayana karşı saygılı ve kibardir. Pazardan donen yaşlı teyzenin elindeki poşetleri alan da var, otobüste Metroda yer verende var.
Her türlü insan var ama yaa, kimi güzellik icin ölüyor kimi para icin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendi adıma konusayim
Öyle bir insan değilim.
Benim icin kadin yoktur. Insan vardir.
Ayrica uzun suredir toplu tasimalar da genc kizlara da yer veriyordum.
Ama sonra birsey farkettim. Genc kizlarin cogunlugu yasli kadinlara yer vermiyor.
Bende artik arac cok cok kalabalik olmadikca onlara yer vermiyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
@noeshia Safım ben.
- +1 yıl
Genc kizlar yaslilara vermiyor çünkü yaslilar cok anlayissiz kaba ve kiricilar. Patavatsız olanlari da var simarmis olanlari da. Cok aaglikli olup benden az yorulani da var. O yuzden vermiyoruz. Saf falan degilsin gayet dusuncelisin
- +1 yıl
@noeshia Ne abartiniz be kardesim.
Saf kelimesini mecazi anlamda yazdim ben.
+1 yılGüzel kadınlara yanlış. O erkek için güzel kadınlara olacak o. Güzellik subjektif bir kavram. Bana medine dilencisi gibi gelen hatun başkasına Afrodit gibi gelebilir.
Kesinlikle evet. Yorumlarda karşıt diyenlerin yalanını zkeyim. Hepimiz arzuladığımız hatunun çevresinde pır pır pervane oluruz. Oldukça da normaldir. Vaktimizi boşa harcamıyoruz. Potansiyel mutluluk için bireysel zamandan yatırım bu 🙂10 YorumlaCentilmen erkekler güzel/çirkin, iyi/kötü ayırt etmez. Onlar sadece içinden geldiği gibi hareket ederler. Üzgün birini gördüklerinde dayanamazlar. Kibarlık içlerine işlemiştir. Saygı insanı centilmen yapar. Saygı kavramından uzak insanlar centilmen olamazlar.
10 YorumlaEvet öyle dansözlükler yapanlara denk geldim.. adam öküzün teki amaa nedense çiçek alayım mı demişti, eşinize alın diyip dumur ettiydim
Hem evli hem de öküüüüzz10 Yorumla
+1 yılGenel olarak efendilik cizgimin dışına çıkmam. Karşımda efendilik hak etmeyen birisi olduğunda ona göre konuşurum
20 Yorumla
+1 yılSadece benim için güzel olan kadına centilmenlik yaparım 😃
20 Yorumla
+1 yılBence bazı erkekler güzel kadınlara centilmen ama bazıları her kadına. Biraz karakter meselesi sanki..
14 Yorumla- +1 yıl
Bu da mı karakter meselesi 😃
- +1 yıl
Karaktersiz, yılışık erkek güzele centilmen olur, adam gibi adamlar her kadına Sosyetik 😅
- +1 yıl
Sana yıldızlı 10 vereyim 🌟 :D
- +1 yıl
Karakter mi? Ortalık karakter hoşafı doldu artık. Başka şeyler arayın 😏
+1 yılYilisik erkekler elde etmek istedigi kadina centilmenmis gibi davranir, gercek centilmen ise her kadina karsi nazik davranir. Ailesinden bu terbiyeyi almis erkekler belli ediyorlar kendileirni, digerlerinde 3 beden buyuk kaliyor nezaket.
20 Yorumla
+1 yılBen genelde her insana karşı nazik olmaya çalışırım ama yinede bu insan düşmanı olduğun gerçeğini değiştirmez. Ama hayvanlara falan kötü davranan birini görmüşsem asla unutmam. Onu kafama kazıdım ve elimden gelen pisliği ona karşı yaparım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle, güzel kadın görünce dipleri düşüyo, eğilip büğülüyolar😃
112 Yorumla- +1 yıl
Bügülüyorlar mıığğ 😃
- +1 yıl
Evet yaa
- +1 yıl
Büzülüyolar 🤭
- +1 yıl
Evet sizde zengin erkeklere karşı öylesiniz
- +1 yıl
@Mizojinist03 kendi param olduğu için çok şükür öyle bir problemim yok beyefendi
- +1 yıl
Biz kim köpek bir barbie ye para soracağız. Çok ayıp
- +1 yıl
@Godlike_Ruler_ kendinize hakaret etmeniz hiç hoş değil beyefendi
- +1 yıl
Ah türk edebiyatı. Anlayana sivrisinek saz diyorum ☺️
- +1 yıl
@Godlike_Ruler_ bende konuyla ne alaka diyorum
- +1 yıl
Genelleme yapmayacak kadar naif bir hanımın yorumuna egzajere bir cevap verdim. Tabi ne söylediğn değil ne anlaşıldığı önemli. Çok haklısınız 💃🏻
- +1 yıl
@Godlike_Ruler_ bencede
- +1 yıl
Kendi paranın olup olmaması sorun değil , sonuç olarak her kadın zengin adamı ister
Hayır tamamen kişilikle ilintili olduğuna inanıyorum. Bazı erkeklerin ruhunda o incelik gerçekten var.
21 Yorumla- +1 yıl
İlinti 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıltürkiye dersen karı görmesin hele rahat giyinen , bizim ergen arizona kertenkelelerinin tüm civataları gevşer
belkide haklısın !
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin kadın ben hiç görmedim.
Kendine bakmayan kadın vardır.
Bence doğanın kanunu böyle.
Bence hepsi birer çiçek ama saksıda çünkü koparılan çiçekler uzun yaşamaz.10 Yorumla Hayır ne çirkin kadınlar gördüm, etrafında pervane olan erkek dolu.
20 YorumlaBen çirkinim, bana çok yakışıklı erkekler baya naif davrandı yani. Bu biraz insanlık meselesi. Ben mesela her insana mümkun oldukca kibar davranırım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her güzele centilmence davranırsan aralarındaki karaktersizler sana it gibi davranır. O yüzden kadına karakterine göre davran. Tipine göre değil.
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ahaha genelde öyle hatta kız versiyonu bimdeki kasiyer yakışıklı görünce veya takımla beni beyfendi diyor yoksa abi 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların nasıl işlerine geldiği gibi istedikleri erkeklere istediği gibi davrana biliyor erkek içinde aynı hak var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla flörtöz olmayan herkese nazik davranılabilir. Bazen yanlış anlaşılmaya sebep olabiliyor. Çok can sıkıcı da olabiliyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelden ziyade, çekici, cazip; seksi kadınlar daha çok dikkatimizi çeker çünkü güzellik göreceli bir kavramdır bence.
10 Yorumla
+1 yılşahsen hayır yardıma ihtiyaç kişileri güzel çirkin ekmek çıkar gibisinden ayırt etmem çok basit bir durum insanlığımızda mı yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam. Karakteri olan erkek herkese oyle davranir guzel cirkin diye ayirt etmez. Saygi her zaman iyidir
10 Yorumla
+1 yılsadece değer verdiğim kadınlara (annem, kız kardeşim, arkadaşım da olabilir) ve saygı duyduğum kadınlara centilmence davranırım
10 YorumlaBen bunu hak edene davranıyorum.
Bazılarını iyilik ediyorsun benden bir beklentisi mi var moduna giriyor10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kimisi de, herkes centilmen, ilgili davranıyor diye onu görmezden gelir, yokmuş gibi davranır.. Aslında dibi düşmüştür ama böyle bir taktik dener
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçek bir beyefendi ise herkese kibar davranır. Aksi anlaşılıyor zaten, komik oluyor, durmuyor üstte:))
10 Yorumla
+1 yılGüzellikle alakası yok benim için kadın yapısı gereği naiftir bunu göz önüne alarak her kadına centilmen davranırım
10 YorumlaKadınların hepsi güzeldir güzellik yüz güzelliği ile olmaz karakter huy kalp’te vardır kadınlara kibar olursanız tanımadığınız biri bile olsa jestinize gülümsediğinde ne kadar güzel bir an olduğunu anlarsınız
10 Yorumla
+1 yılCentilmenlik ruhumuzda yokki. Kamyonet kasasındaki ayı 🐻 kuzenim olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler elde etmek istediği her kadına nazik davranır , sadece güzel olana değil
20 Yorumla Erkek güzelliğe gelir ama genelde icgudulerini dinler ona göre hareket eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bir insanı etkilemek aslında aura ile ilgilidir
10 Yorumla Evet sadece güzel ve parasını yiyen kadın sevilir
10 Yorumla
+1 yılHayır gönül kimi severse ona göre centilmence davranır
10 Yorumlabazen psikolojik olarak istemsizce ilgisini çekmek için yapar erkekler
10 Yorumla
+1 yılBunun güzellikle çirkinlikle alakası yok centilmen centilmendir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Her kadına yapmam. Hayatımda olan kadına yaparım. Sevdiğim kadına sevgimi her şekilde belli ederim
10 Yorumla
+1 yılOnlara da bir süre öyle davranıyorlar. Sonradan içindeki Hayri ortaya çıkıyor. 😂
10 YorumlaHayır ben bütün avratlara centilmence davranıyorum efendim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet. Diğer erkeklere fark atmanın yolunu arıyorlar galiba
10 Yorumla
+1 yılGüzel olan kadına centilmenlik yapıyorsa sırtlandır zaten çıkarı olduğu için yapıyordur
10 YorumlaKeyifleri bilir valla dağ ayılarına dağ ayısı gibi 💅
10 YorumlaHerhalde. Güzel değilse kalksın kendisi açsın kapısını. d
10 Yorumla
+1 yılEvet mesela güccük bir örnek;
Ben aşırı seksi güzel göründugum zaman tum erkekler yer verir toplu taşımalarda hatta oyle anlar var ki ısrarla hrjrje
Paspal les solgun oliyim aslaaa vermezler fkdnfkdndn10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hayır erkekler sadece ilgi duyduğu hoşlandığı kadına centilmence davranır
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiiki. Her erkeğin bakış görüş açısı farklıdır. sadece güzel olması önemli değil, bisey ler hissetmesi yeterlidir. Ayrıca centilmenlik çok farklı bi kavram.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır alakası yok ama çoğu kadın para için onurunu hiçe sayabiliyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılCentilmen bir erkek bütün kadınlara aynı şekilde davranır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kurumu değilse öyle sanırım
24 Yorumla- +1 yıl
Çok ayıp çok
- +1 yıl
Ayıp ama gerçekler acıdır knk
- +1 yıl
Genel olarak cevapladım, ben kendim öyle değilim şahsen.
- +1 yıl
Okay knk ✌️
+1 yılerkek olmak farklı ADAM olmak farklı eğer adamsa bir kadına davranılması gerektiği gibi davranır bence.
20 YorumlaHayır ben dış görünüşe önem vermiyorum diyenlerin ağzına fırın küreği sokasım geliyor yalan yok tabiki öyledir😔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak evet
18 Yorumla- +1 yıl
Mckaa 😃
- +1 yıl
Senden önce attığım görüşe baksana bir🥹😂
- +1 yıl
Ohaaaaa Reda kızım seni öldürecemmm, gelişmelerden haberim olsun pls, hele bir terslesin hele biii
- +1 yıl
Anneciğğiim döv beni🥹
- +1 yıl
İnanamıyorum gerçekten manyak şey 🥹 olm duygulandım Lan
- +1 yıl
Bende bir fasıl ağladım ama durmak yok yola dewamkee😐
- +1 yıl
🙏 gönlünce olsun bebeğim
- +1 yıl
Aminn💙💛
+1 yılYav kral kimse kötü görünen veya çirkin görünen birine iyi davranmaz vakıf mı ya bu adam veya kadın git çeki düzen ver kendine
10 Yorumla
+1 yılAnlamayan adam anlamaz istediği kadar güzel olsun hevesini alsın o güzellikte para edip kibarlık yapmaz
10 Yorumla
+1 yılEtkilendiğini kadınlara işte
15 Yorumla- +1 yıl
Eliniz ayağınıza mı dolandı? 😃
- +1 yıl
Hayır elim de yerinde ayağımda ne oldu ki
- +1 yıl
“Etkilendiğini kadınlara işte” üç yanlışı bul kabakçı :D de heeeyyy aklın nerde
- +1 yıl
Hahah buldum buldum hızlı yazarken yanlış olmuş. Yorgunluk var olur o kadar 😂
- +1 yıl
Fiçuu diye yakaladım hemencik :D neyse iyi dinlenmeler ✌️😅