Çirkin olduğumu artık kabullendim ama yine de bir insan tarafından sevilmemek haksızlık gibi geliyor, belki de ben yeterince birisiyle yakınlaşamıyorum tip gerçekten ilişkilerde önemli midir..
3 ay
Çirkin olduğumu artık kabullendim ama yine de bir insan tarafından sevilmemek haksızlık gibi geliyor, belki de ben yeterince birisiyle yakınlaşamıyorum tip gerçekten ilişkilerde önemli midir..
yokta herkesin kafasında hayali karşı cins profili vardır kafamda ki hayali profili söylüyorum beyaz ten tercihim olmasa da olur renkli gözlü olmayacak bunda kararlıyım kilosu ince zayıf sıska olabilir ama kilolu olsa da hayır demem saçı siyah olacak bunda ısrarcıyım ama sarı siyahta olabilir sadece sarı olmaz bu fiziksel özellikleri mesela
askım güzellik cırkınık asırı goreceli Düzgün giyinip sac makyaj kıyafet kendine ozenerek en onemlisi de ozguvenli bir sekilde yüksek bir enerjiyle takıl bakalım o zaman cirkin misin Bakıslar, durus, aura, fizik asırı etkili Yine de memnun değilsen gidersin her sey cok gelisti tıbbi islem yaparsın ki direkt buna yınlendirmicem Onun dısında iliskilerde bi noktaya kadar onemli ama asıll onemli olan senin kendin begenmen Kendisini begenen kadın mutlaka begenilir illa toplumun genelgecer guzellik algısına uymana gerek yok
Günes13, satırlarının arasında kırgınlık hissettim ve seni gerçekten anlıyorum 🤍 24 yaşında bir kadın olarak “sevilmemek” düşüncesi insanın içine oturuyor. Ama şunu bil, ilişki dediğin şey sadece tipten ibaret değil. İlk bakışta görünüş dikkat çeker ama kalbi tutan enerji, samimiyet ve o eşsiz ruh halin oluyor ✨ Sen belki kendine fazla acımasız davranıyorsun. Sence sen kendinde en çok neyi seviyorsun? 💕
Cevap
8Cevap
Valla ne evlilikler gördüm, acayip çirkin kızları alan yakışıklı delikanlılar vardı. Büyü falan yapmış da olabilirler tabi
Tip ancak ilk görünüşte, ilk buluşmada etkilidir. Seni tanıyan bilen çevrelerde şansın daha yüksek olur
Çok çirkin değilsen dış görünüş sadece dezavantaj... Ama daha fazlası dğeil.
Hep boyle hissetmemiz normaldegil bence tkp atar msn
Hic arzulanmadin mi peki?
Tkp istegi atar msn
cok da takilma bos ver
Evet
Çok. Elirleyici
Tip herşeydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?