Sabah biri aradı sevgilinle yakınlaştık özür dilerim o kızdan sana fayda gelmez falan dedi numaramı nereden buldu onu da anlamadım da sizce doğru mu söylemiştir ne yapmalıyım
3 ay
Teyit et kızın ağzını ara, yakınlaştığın erkek vs söyledi her şeyi biliyorum felan diyip, kızın da ağzından duy, çocuğun yalan söyleme ihtimali de var. Ondan sonra ayrılırsın..
Mantıklı
Bu gerçekten can sıkıcı bir durum, kalbin sıkışmış gibi hissediyor olabilirsin 💔 Öncelikle sakin kalman önemli çünkü tek taraflı bir telefonla kesin hüküm vermek sağlıklı olmaz. O kişiyi tanımadan, sevgilinle net bir konuşma yapmadan karar verme. Direkt, açık ve sakin bir şekilde sor, tepkilerini gözlemle. Savunmaya mı geçiyor, net mi konuşuyor? İç sesin sana ne diyor, güvenin sarsıldı mı? 💭
Cevap
4Cevap
Kıskanan, sizi ayırmaya çalışan biri de olabilir. Takip edersen sevgilinin durumu hareketleri ele verebilir doğruysa
Ayrıl aq başka ne yapabilirsin
Emin değilim aldattığından. Emin olsam direkt ayrılırım ztn
Bişey olmaz yaa 🤣🤣🤣
Nasıl bir şey olmaz yaa
boş ver nolcakki 😃😃
Açık açık sormadan anlamak zor
İnkar eder
Sen ne hissediyorsun, sence bunu yapabilecek tipte bir kız mı?
Şimdiye kadar güveniyordum da yani olma ihtimali de var
O zaman ayrılmak daha doğru. Yani ilişkiye devam edip de hep aklında bir soru işareti kalacaksa, devam etmenin bir anlamı yok.
Evet, doğru diyorsun ben bir de bayağı kafaya takarım böyle şeyleri
O zaman kesin ayrıl
Sorsaydın yengeyi nasıl $ikmiş
İnanmadan önce kıza sor ayırmak istiyor olabilir
Bu bi ihtimalde kızın telefonunu karıştırması falan gerekmiyor mu numarayı bulması için
Aldatan biri neden aldattım desin ki inkar eder
Aynen haklısın soran kişi seni arayan kişiyle bi görüş sen geri ara kafandakileri sor geçmiş olsun
Sen ne dedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?