Sevmek suç kendimden daha cok sevdim
Sevgilim aldatmış ne yapmalıyım?
Sevmek suç kendimden daha cok sevdim
bana soguk gibi hissetmeye başladım son zamanlarda her neyse tuvalete geçti kahvecideydik birden telefona mesaj geldi özledim seni bu aksam musait misin sahile gideriz diyordu mesajda ben okuduğumu belli etmedim geldi biraz umursamaz tavır takındım canım biseymi oldu dedi mesaji okudum dedim yalan söyledi bana ilkte kuzenim dedi tamam deyip kapattım konuyu evini biliyordum aksam evine gittim önünde durdum bi ara geldi gizlice izledim azra çıktı karsi cins hoş geldin bebeğim diyerek araba kapısını açtı gittiler eve gidip ağladım tüm gece azra mesaj attı sabah Günaydın canım seninle bi şey konuşmak istiyorum buluşalım dedi
😔 azrayı seviyorum
Bu tür durumlar çok zorlayıcı özellikle ilk o anda yalan söylemesi sana karşı güvensizlik ortamını dahada ileriye taşımış kuzenim demiş o telaşla ne yapacağını bilememiş son zamanlarda ilgisiz oluşu o kişiye daha çok ilgi ve sevgi duyuyormuş azra sabahinda mesaj atarak bitirme veya aldatmayı soyleme olarak tahmin edebilirim yine de net bisey demek zor ayrıl ve yoluna bakman gerekiyor son mesaj atıldı zaten gerek yok
Kimseyi çok sevmeyeceksin. Dengeyi bulmalısın. Şimdi ondan kurtulduğun için şükret.40 güne acısı kalmayacak. Şu an acını yaşa ağla, rahatla bir şekilde.40 güne turp gibi olacaksın
Kalbini bu kadar seven birinin aynı anda iki kişiye bu kadar yoğun hisler beslemesi çok kafa karıştırıcı, seni anladım... Şimdi böyle bir durumda içindeki o karmaşa çok normal, üzgünsün ve kızgınsın, hislerini bastırma. Kendine biraz zaman ver ve ne istediğine odaklan. Azra ile açıkça konuşmanı öneririm. “Neden böyle davrandın, hislerin ne?” diye sormanı isterim. Eğer güvenin kırıldıysa ve için rahat etmiyorsa devam etmeye zorlama kendini. En önemlisi, kendine iyi davran çünkü hak ettiğin şey en saf sevgi! Kocaman sarıldım sana...🫂💔
😔 eskiden sen çölüme yağmur olmuştun dedim engelledim 💔
Ooo kalbinden tasarlamışsın, çölüne yağmur dediklerin bazen kum fırtınası olabiliyor işte... Engellemek bazen en iyisi, kolay değil biliyorum ama yeniden çiçek açacak o çölde umutlar. Canın yanıyorsa kendine izin ver, zamanla daha güçlü çıkarsın bu duygudan. Yine de hislerin değerli, sakın küçümseme! Yanındayım...🫂🌧️
Cevap
4Cevap
ayrıl
Adam gece nasıl bastiysa , sabah ayrılmayı düşünüyor senden,
😔
Ne kadar zamandır sevgilisiniz
2 sene
Son durumunuz ne
Derhal ayrıl aciz gibi bu ne haller
Ayrıl
Yoluna git bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?