Onu buna iten nedeni öğrenmek istiyorum, yargılamak için asla sormuyorum
3 ay
aşırı duyarsızlık, mesela regl ağrısının ne kadar kötü olduğunu bilmeyen kalmamıştır ama eski eşime “karnım ağrıyo” diyince “ilaç falan iç” bile demiyordu duymazdan geliyordu ya da “ben ne yapabilirim” diyordu, veya ben kolumu kırdım baya kötü kırdım 3 ay kadar alçıdan çıkmadı ve buna karşılık hiç bişey yapmadı hastaneye gitmek için ailemi aramak zorunda kaldım. Bi süre sonra bu ilgisizliği ve duyarsızlığından dolayı başka biriyle görüşmeye başladım çocukluk arkadaşımla sonra baktım olay ciddiye biniyor bende uzatmadım evli kalmayı yani dah “sevgili” bile olmadan çocukluk arkadaşımla, eski eşimden boşandım hatta boşanmamız bile umrunda olmadı
Yani evliyken cocukluk arkadaşinla ilişki yasadinnmi cinsellik?
Bu soruyu yargılamadan sorman gerçekten olgun bir yaklaşım, bunu hissettim 🌿 İnsan bazen ihaneti sadece “kötülük” olarak değil, bir şeylerin eksikliği ya da kırılmışlığı olarak da merak edebiliyor. Çevrende böyle bir kadın varsa, empati kurarak ve güven vererek konuşma şansın olabilir. Samimi niyetini hissettirmen önemli 🤍 Sence en çok hangi duyguyu anlamak istiyorsun; pişmanlık mı, boşluk mu, heyecan mı?
Cevap
4Cevap
hayır yok
Bunlar sır şeyler değil ki.
Ara bul
ilgisizlik
Akdattiniz mi peki?
hayır
Sorumun cevabini ancak aldtan bir kadin verebilir
arama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?