Bana bakılınca ya da bana yazan olunca herkese bakıyolar herkese yazıyolar abazalar falan diyor. Psikolojisini anlamak istiyorum ona göre konuşma yapıcam kırıcı olmak da istemiyorum.
3 ay
Bana bakılınca ya da bana yazan olunca herkese bakıyolar herkese yazıyolar abazalar falan diyor. Psikolojisini anlamak istiyorum ona göre konuşma yapıcam kırıcı olmak da istemiyorum.
Sen güzel olduğunun farkına varırsan onu istemezsin diye korkuyor. Özgüvensiz kendisi aslında. Ben güzelliğimin ve beğenildiğimin farkındayım ama yine de her zaman seninleyim bunun için korkmana gerek yok de 😄
Cidden mi? Böyleyse ben onu rahatlatıcam ve bana bu şekilde konuşmasının kırıcı olduğunu söylicem ama şey yorumları da olmuş kendisi yaptığı için biliyo bunu demişler. Sence
Kendisi yapıyorsa bilmiyorum bunu ancak ona iki türlü konuşarak bilebilirsin önce de ki kendinden mi biliyorsun eğer öyle değilse ve öyle biri olmadığından da eminsen benim dediğim ihtimaldir zaten ilkiyse ayrıl ne duruyon
Burada senin kafanı karıştıran şey aslında onun tepkisi değil, altındaki duygu 💔 Sana bakılınca “abaza” falan demesi büyük ihtimalle kıskançlıktan ve biraz da güvensizlikten geliyor. Belki seni kaybetme korkusu var ama bunu sağlıklı ifade edemiyor. Sen kırıcı olmadan “bu tepkin beni rahatsız ediyor, güvensiz mi hissediyorsun?” diye sorabilirsin 🫶 Sence sana güveniyor mu yoksa içinde başka bir korku mu var? 💭💗
Cevap
4Cevap
Bu normal bi söylem. Rahatsız oluyor kıskanıyor neyin konuşmasını yapacan pardon
Beni küçümsemeye mi çalışıyor kıskanıyor mu bunu anlamak istiyorum
Küçümseme ne alaka saf mısın. Rahatsız bu durumdan kıskanıyo saf
Diyo ki kendini bi şey sanma herkese bakıyolar vs. "He ben güzel değilim yani" Diyorum güzel olduğunu söylüyorum zaten ama iki abaza bakınca popon kalkmasın diyor. "Bana bakıyolar zaten ağlama" Falan diyorum özgüvensizsin diyor. Bundan ne anlıyosun
Herkese yazıyorlar ama evet. Dm kutundaki mesajlara aldanma. Bana desen bu arada bana bakan var ağlama diye direkt ayrılırım defol git onlara diye orada ayıp etmişsin. Gensin belli yağmay
Yapma
Yapmayın böyle şeyler diyecektim ekrana su damladı kafayı yedi kendi kendibe gönderdi 😂
🙂 sorun değil. Ya ben öyle bi şey deyincr tepki olarak söyledim. Zaten vardır ama kendini bi şey sanma demesi kırıcı değil mi
Kıskançlığın verdiği sinirden. İnsan psikolojisini anlayın biraz
Peki nasıl bi yaklaşımda bulunmalıyım tekrarlamaması için
Mesela mesajları kapatabilirsin. Kimse atamaz instada yapılıyor. Al bak bunu yaptım bida kimse yazamaz diyebilirsin
Dogru soyluyo aslinda , yani soylediklerini mantiksiz bulmadim
Ben de doğru buluyorum ama bjunu neden bana söylediğini anlamıyorum.
Ben de bilmiyorum da kırıcı oluyo yani
Kişi kendinden bilir işi
Yani kendi mi tüm kızlara bakıyolar
Evety
Bakıyo zaten alışkanlık olmuş yanımda da yapıyor. Her kıza bakma diyorum y. rağama benziyolar zaten diyor.
Ben bana neden herkese bakıyolar kendini bi şey sanma vs dediğini merak ediyorum
Ozman yaragı çirkin senşn ne isin var onla
Kendisini görüyor aslında
Nasıl yani kendini görüyor
Kendi bakıyo diyelim bana niye bunu söylüyor ben orasındayım.
Kendini bi şey sanma falan herkese bakıyolar diyo. Tartışırken
Fikir vermiceksen niye yazıyosun
Niye
Bide tanımadığın birinin hakkında avel falab diyr konuşman ne alaka düzgün konuş
ona sorsana
Anliym de ona göre konuşcam zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?