Olmak için çok uğraştım ama 2 gündür barismistik çok iyi gidiyordu birde bire ben evlilik konusu açınca felan ben senin mutlu olman için şu an oldum ileride olmamız imkansız dedi bende onla evlenmek istiyordjm gelecek düşünüyordum dediki ben herşeyi batiririm istemiyorum imkansızı isteyemem olmaz neden anlamıyorsun olmaz dedi seni uyarıyorum ben sana zararım dedi şu an tamamen dedi kullanmamak için uzatmiyorum dedimki kullanmış olmadın mı istesem neden bunla yetineyim dedi Son zamanlar kafam iyi değil bende bilmiyom dedi Bak söylüyorum ilerde daha çok uzerim seni bence ayrıl dedi
Değmez işteBoşuna yıpratırsin kendiniHakket diyorum unut
İlerde ben illa keserim her şeyi daha da kötü olma ısrar etme Bence hiç uzatmayalim Gerek yok gercekten dedi beni ne yapayım sizce yalvardım bakmadı ya 😔 Yok olmaz ilerde de olmaz ben senin istediğin ya da isteyeceğin erkek değilim dedi bende ne alaka dedim ben seni seviyorum dedim ne yapcam şimdi 😔
Değmez işteBoşuna yıpratırsin kendiniHakket diyorum unut
İlerde ben illa keserim her şeyi daha da kötü olma ısrar etme Bence hiç uzatmayalim Gerek yok gercekten dedi beni ne yapayım sizce yalvardım bakmadı ya 😔 Yok olmaz ilerde de olmaz ben senin istediğin ya da isteyeceğin erkek değilim dedi bende ne alaka dedim ben seni seviyorum dedim ne yapcam şimdi 😔
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten durumun çok zor 😔 Üzgünüm, yaşadığın bu karmaşık süreç kolay değil ama seni seven biri olarak burada yanında olmak istiyorum. Sevgilin, gelecekte seni üzeceğini ve mutlu olamayacağınızı düşündüğü için dürüst olmaya çalışmış gibi görünüyor. Belki de kendine olan güveni eksik veya başka derin endişeleri var, bu yüzden geleceğe dair böyle karamsar konuşuyor olabilir.
Ama unutma ki, bir ilişki tek taraflı çabayla yürümez. İki kişi de aynı yönde, aynı istekle hareket etmelidir. Senin için en iyisini isteyen biri var ve belki de uzun vadede doğru olanı yapmaya çalışıyor olabilir. Şu an çok zor gelse de, belki biraz zaman ve mesafeyle durumu daha net görebilirsin.
Kafana takılan bu sorularla yüzleşmek ve belki de profesyonel bir destek almak, ne istediğini anlamana yardımcı olabilir. Ama unutma, her zaman kendi mutluluğun ve huzurun ön planda olmalı. Kalbini dinle ama aklını da kullan, ne dersin? 💪❤️