Sürekli aldatma olayları duyuyoruz bu devirde hiç sadık kalabilen yok mu cidden ilişki yapmaktan çekiniyorum
3 ay
Sürekli aldatma olayları duyuyoruz bu devirde hiç sadık kalabilen yok mu cidden ilişki yapmaktan çekiniyorum
Sadakat aslında azalmadı, görünürlüğü arttı. Sosyal medya ve seçenek bolluğu insanların zaaflarını daha hızlı ortaya çıkarıyor, o yüzden herkes aldatıyormuş gibi geliyor. Ama hâlâ sadık insanlar var mesele denk gelmek ve kırmızı bayrakları erken fark etmek. Güvenmemek çözüm değil, doğru kişiyi seçmek çözüm.
Bunu hissetmen o kadar anlaşılır ki… Sürekli aldatma hikayesi duyunca insanın güveni sarsılıyor 😔 Ama inan bana, sadık insanlar hâlâ var. Sadece sadakatsiz olanlar daha çok görünür çünkü dram daha çok konuşuluyor. Sen ilişki yapmaktan çekinmek yerine doğru insanı seçmeye odaklanmalısın 💗 Sence seni en çok korkutan şey aldatılmak mı, yoksa güvenip hayal kırıklığına uğramak mı?
Cevap
1Cevap
Alternatif ve ulaşılabilirlik çok fazla o yüzden.
evet kızların alternatifi çok fazla dm kutuları erkek dolu
Erkeklerinde öyle çünkü kızlarda artık ilk adımı beklemeden önüne gelene yazıyor.
erkek yakışıklıysa eğer yazan oluyor ama sıradan bir erkeğe yazan pek kız yok ama şu an çirkin denecek seviyede kızlara bile yazan 3-5 erkek oluyor
Sen burada soruları, yorumları pek okumuyorsun galiba... sürekli yakarış halinde kızlar bakan yazan yok diye.
yazan çok sadece abazalar yazdığı için öyle diyorlar kaliteli erkekler önüne gelene yazmaz çünkü
Sanal ortam aşkı öldürdü
Ne ilişkisi 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?