Hatta erkeklerden midem bulanıyor sadece onu sevmiştim.. napıcam
3 ay
Hatta erkeklerden midem bulanıyor sadece onu sevmiştim.. napıcam
2 yıllık sevdiğim kız vardı Ben onu her şeyiyle kabullendiğim halde benimle konuşurken O kişiyle daha konuştuğunu öğrendim dedi Sonra işte pişmanım bir daha olmayacak ise 2 ay sonra sözü olduğunu öğrendim ama ben bir karaktersiz yüzünden herkese kızmıyorum sevgimi saygımı Ona verdiğim değer hak etmiyormuş demek ki ben sana da aynısını tavsiye ederim
Yaşadığın şey resmen kalp travması… Onu gerçekten sevmişsin ve inatlaşarak evlenmesi seni hem kırmış hem de tiksindirmiş gibi olmuş 💔 Mideni bulandıran aslında erkekler değil, yaşadığın hayal kırıklığı olabilir. Şu an kimseyi sevememen çok normal, kalbin kendini korumaya almış 🫶 Zamana ihtiyacın var. Kendine yüklenme. Sence onu mu özlüyorsun yoksa onunla kurduğun hayali mi? 🌙✨
Cevap
13Cevap
Bana Göre Bu Psikojik Erkeklerden Nefret Edip Etmemen İçin bir şey Diyemem Ama Zaman En Güzel İlaçtır Yarana
Sana inat olsun diye evlenmiş olması biraz mantıksız.. Sana güzel bir kılıf uydurup hayatına bakmış adam..
Hayır ben ona yanlıs yaptım oda inadıma evlendi olay bu
Tamam o zaman
Sana inat başkasıyla evlenmemiştir. Seni sevmediği için seninle evlenmemiştir.
Ben ona istemeden yanlıs yaptım oda baskasıyla evlendi
Tamam işte, ne yaptıysan artık seni istememiş.
Senin sevdiğin adam ihanet ettiyse bizim ne suçumuz var ya
Tamamda sevemiyorum baska erkek
Normal bu.. bir erkek seni tavlamayi kafaya koyarsa sana gerekli sekilde yakinlasirsa onu da seversin. Ama simdi normal adamlarin sana itici gelmesi gayet dogal. Kizlarin yapisi boyle zaten.
Peki bızde bizi aldatıp ırrıspılık yapan herkesin altına yatar düşüncesiyle mi bakalım tüm kızlardan midemiz bulansın
Ya o anlamda değil hoşlanamıyorum anlamında
Bizde hoşlanamıyoruz işte tüm kızların aldatma potansiyel olabilir diye
Erkek ler demesen iyi olur sevdiğim erkekkk oe diyecen
Ok
Aferin sana djjsna
Emin ol zamanla geçiyor bende birini sevdim 8 sene başkası ile aldattı beni evlendi
Erkekleri sevemiyorum artık ya kimse olmazsa hayatımda
Merak etme ilerde ben bu adama nasıl bağlanmışım diyeceksin
Umarım gönlünce birini bulursun
Zamanla alisacaksin
Sevmiyorumus demek ki
Normal
normall
yapacak bişey yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?