Seviyorum bak evleneceğiz diye planları kuruyor ailesiyle de uğraşıyor sonuç olarak babam duymadı onun duyması en son radde olsa da 2 kere yarı yolda kaldım nasıl güvenebilirim evleneceğine nasıl emin olabilirim
3 ay
Seviyorum bak evleneceğiz diye planları kuruyor ailesiyle de uğraşıyor sonuç olarak babam duymadı onun duyması en son radde olsa da 2 kere yarı yolda kaldım nasıl güvenebilirim evleneceğine nasıl emin olabilirim
Cevap
8Cevap
erkeklere güvenilmez soru baştan hatalı abla hahaha.
İsteme gününe kadar imam nikahı kıyılana kadar inanma
Evlenicez nsil olsa diyip cinsellik istiyor mu yasaniyor mu
2 yıl sonra ilk kez yaşadık bir defa.
Bakiremiydin
@Jhonkral niye
Hayır değildim ve bunu bilip kabul etmişti zaten
Senin 3. Kez yari yolda kalman DOWNLOAD...
Bunu bilip kabul etme sebebi amaca hedefe kolay ulasmak icin olabilir. mi?
@Jhonkral ilişki yaşandığı günden beri bana daha çok ilgili ama
Hatta cinsellik muhabbetleri geçince ise bile gidince aklında kalıyorum ise telefon sokamiyo zar zor konuşmaya çalışıyor
Sadece güvenim sarsıldı erkek milletine o hata yapmadı ama düşündürüyor
Olabilir ama neden hala evlilik süresi için uğraşıyor oda düşündürüyor
Nikahmi kıyalım dicem onuda aile düğün şartı koyuyor ya da düğüne yakın olacak diyor
Nikah neden? Dgun zamani olsa olmjyor. mu?
Yaslsr kac. sizin
25
Mesleklesr nedir
Ben önlisans mezunuyum o memur
Calisiyomusun. Evdemisin
KPSS hazırlanıyorum şu an çalışmıyorum evet
Kpss hmm. Bu surecte engel olmucakmi
Hayır
Ne zamana dugun. plani. aileler ne zaman haberdar olucak
İşte o biraz ileri tarihte diye beni düşündürüyor
Ne kadar ileri tarih.
Güven
Evlenene kadar yakınlaşma olmasın dikkat et buna
Kalbinde bişeyler hissedersin ya evleneceğine dair
Erkeği tanımak için ne yapıyorsun.
Nikahi nasinca
İki kere verdin ve bıraktılar öyle mi.
İstemeyegelsin yüzükler takılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki kere yarı yolda kalmış olman kalbini baya yormuştur, bunu hissedebiliyorum 💔 Güven lafla değil, davranışla oluşur aşkım. Sana gerçekten evleneceğiz diyorsa bunu somut adımlarla göstermeli; ailesiyle net durmalı, geleceğe dair planları ertelememeli. Sürekli tutarlı mı, zor zamanlarda kaçıyor mu buna bak. Güven zamanla ve istikrarla gelir 🤍 Şu an sana en çok güven veren davranışı ne, en çok şüpheye düşüren ne?
Yüzük taktı evlenme teklifi etti ama babam daha ogrenmedi en sona sakladık yinede içimi kemiren acabalar var yani iki kişi yaptı neden buda yapmasın onu düşünüyorum
Ah kalbin tetikte aşkım anlıyorum 💔 Yüzük ciddi ama önemli olan babana net adım atması 💍 Zamana yaymadan somut ilerliyorsa içini dinle ama aceleye de güvenme 🤍✨