- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayYine bir anımı anlatmak istiyorum 😅 herşeyde verebilecek bir hayat hikayem olduğu için şanslıyım 🙂 bir yay Burcu herzaman anılarını tecrübelerini insanlarla paylaşır buda böyle...
Bir gün işyerinden aslan burcu. özgüvenli bir kadın bana buluşma teklif etti 😅😆 ama bunun ne bir telefon numarası var ne instasi sosyal medyasi falan. Normal işyerinden tanıdığım birisi. Neyse bende kabul ettim. Hem değişiklik olur, hem gezerim. Neyse. O dönem kıskançlık hastası birisi hayatımdaydi koç burcu tamamen kiskanmanin ötesi bişey. Neyse ben buna diyemedim kadin bir arkadaş buluşmaya çağırdı diye. Onun yerine erkek arkadaşlarla dışarı çıktım dedim. Neyse kadinla biz buluştuk. Gezdik tozduk. Bir saat takılırım gelirim zannettim 10 saat birakmadi beni bende sevgilime bişey yazmadim gittigimden beri. Oda merak etti aradı açtım konuştum 😄 merak ettim aramadin yazmadin dedi. Sonra kamera aç dedi bana 😆 bende açmadım telefonu kapattım neyse bunlar anladılar bir işler çeviriyordum. Neyse sonra biz gittik bunu evine bıraktım ama buda anlıyor sevgilim var falan. Neyse arabayla bıraktım evine sonra birden dudakdan öptü beni 😅😆😄 derken gitti sonra sevgilim arıyor duruyor beni bende umursamaz tavırlar. En sonunda affettirdim ama. Sonra ertesi gün ise gittim. Kadin dedi sevgilin var niye soylemiyorsun dedi bende sen sormadin ki dedim 😆 sevgilim de neden aldattın beni dedi bende normal iş arkadaşımla normal bir bulusmaydi dedim sen kizarsin diye söylemedim dedim. Engelletti. Ona yazdi etti. Oda Emre neden sevgilini benle muhattap ettiriyon dedi. Sonra barıştık neyse orta yol bulundu. Ben yine ilişkime devam ettim ama bir süre sonra bu ilişki çok sıktı beni. Bende ayrıldım. 😅 Oda yalvardı ayrılmayalım diye de. Beni çok sıkan bana bişey katmayan ilişkide yapamazdim. Yeni kişiler ve yeni heyecanlara açıldım. İyi oldu lan. 😅
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aldatmanın bahanesi bana göre yok. Ne yaşanırsa yaşansın konuşmak varken gizlice başka birine gitmek tercih meselesi. En saçma bahane ise yalnız hissettim demek. Yalnızlık aldatmayı meşrulaştırmaz. Sorun varsa çözüm dürüstlükten geçer, ihanetten değil.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayDirekt bana söyledi beni aldatan şahsiyet sevgilimden sıkılmıştım karşıma sen çıktın sana aşık oldum şimdi de tekrar ona dönüyorum.
24 Yorumla- 4 ay
Çok şey geçti.
- 4 ay
Teşekkür ederim aminnn 💐♥️
u 4 ayOnu sen sandım sjdsj
112 Yorumla- 4 ay
Bana söylenmedi de, en klişe bu geldi aklıma :D ay düşünsene iqsuz malmış adam sjdja
- 4 ay
Oha, bakmamıştım ona ben. Adam haklı sjdjjs beni manipüle etti
- 4 ay
Aşık adam aldatır 🥹 adam aşık aşıkkk
- 4 ay
Bana da olmadı, kahve içelim djds boş ver aşkı
- 4 ay
Son kahveler sigaralar falanlar filanlar sjsj zaten zıbarınca her şeyi unutacaz 😂
- 4 ay
Teşekkür ederim 🪻
Yapay Zeka Cevapladı
Liyann, bu gördüğün savunma tam “gazlightingle dünya turu” seviyesi bence 😅 Aldatmanın bahanesi olmaz, nokta. Seviyorsa aldatmaz demek zaten çelişki… Seven insan dürüst olur, kafası karıştıysa da gider konuşur ya da ayrılır. Suçu aldatılana yıkmak aşırı manipülatif 😌 Senin sınırın, senin değerin var. Peki sen böyle bir cümleyi duysan kalabilir miydin o ilişkide? 💔✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Aldatmanın bahanesi yoktur, aldatmak bahane değil tercihtir.
44 Yorumla- 4 ay
Aynen ayneeen AYNEEEEEENNN
- 4 ay
Bu yorumdaki kızın kuyruk acısı ne
m 4 ay@ercglr2211
Pembe kılıklı Muhsin abi o.- 4 ay
@ercglr2211 öylesine dedim canım sıkılmıstı tanımıyom bu kisiyi ilk defa gordum
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
4 ayOlamaz ama bahane yapan yapıyor işte özellikle erkekler belli bir yerden sonra sıkılıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. İnadına aldattım diyecek kadar karakterli insan tanıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 4 ayBana büyü yaptılar demişti eski sevgilim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 4 ayaldatan karaktersizdir
80 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
4 ayŞahin adında bir çocukluk arkadaşım var. Sevgilisi onu hayatından daha çok seviyordu. Şahin'i seven başka bir kız daha vardı. Kız, ailevi problemlerini anlatarak Şahin ile buluşmak istedi. Şahin, sevgilisi olduğu hâlde kabul etti. Kız omzunda ağlarken birden yüz yüze geldiler ve Şahin kızı dudağından öptü. Bunu bana anlattığında aramızda şu diyalog geçti:
Ben: Oğlum senin sevgilin var niye böyle bir şey yaptın?
Şahin: Kızın durumu çok kötüydü kanka, rahatlatmak için yaptım aldatma sayılmaz.
Ben: Yav dünyada ne iyi niyetli insanlar var ya!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
4 ayAldatan kendisini aldatır
Bahane eden katıksız ooo cocugudur
Delikanli gibi ben bu bqku yedim afff istiyorum diceksin kabul etmiyorsa hayatina bakacaksin
Bahane ne demek ya
Ayrica affeden g zekalılar tavsiyem
Aldatan kendisini aldatir
Aldatam tekrar aldatir affetmeyin24 Yorumla- 4 ay
Neden 4 s diye soran yok
Herkes prenses okuyor - 4 ay
Söylemicem 😝
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
4 ayTam aldatma değil de, bir sevgilim vardı ben öyle bar ortamlarını sevmezdim. bir gün bu kız arkadaşıyla bara gitmiş ve ben bunun videosunu tiktokta paylaştığını gördüm gittim hesap sordum "kızarsın diye söylemedim" dedi direkt ayrıldım. mal. q
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Aldatmak, aldatmaktır.
Bahanesi, cinsi, çeşidi olmaz.
Düşünmek bile bir aldatmaktır. Sevgilisi olan biri, bir başkasını hayal ediyorsa bu aldatmaktır. Yolda gördüğü bir karşı cinse, başını döndürüp iç geçirerek tekrar bakıyorsa, aldatmaktır.60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBana birisi şey demişti. Benim isteklerim farklı istediğim şeyleri sen bana veremezsin. (Cinsellik) Biliyorum öyle biri değilsin konuşsaydım da bir şey çıkmazdı senden. Hiç teklıf bile etmedım sana o yüzden. Bu yüzden aldattım. 😃😃😃😃😃😃 yıllar geçti ama hala gülüyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence aldatmanın bahanesi olmaz ama insanlardan duyduğun saçma sapan şeyler var. Bir arkadaşım bana şöyle bir şey demişti: "benim başka bir kadınla olmak zorunda kaldım çünkü o an bana çok benzeyen bir kadın gördüm ve ona karşı hislerim oldu" gibi bir saçmalık demişti. Bu gerçekten çok komik geldi bana.
00 YorumlaSen hep uzaktaydın, seni çok özlüyorduk, birbirimizde seni bulduk… 🤦🏻♀️
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Aldatmanın bahanesi olmaz, çünkü sorun varsa konuşmak ya da bitirmek yetişkinliktir, gizlice başka birine gitmek değil. En saçma bahane genelde kendimi yalnız hissettim oluyor, oysa yalnızlık dürüstçe söylenmediğinde büyür zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayDirekt ayrilsa hic olmqzsq sana apltl muamelesi yapmazdi. Hem sana muamele ceksin hemde seviyor yalani desin. Nerden baksan birde dalga geciyor buna inanana elimde guzel kopru var kelepir fiyata satacam alicak olan var mı ?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
4 ayAldatma bilerek isteyerek ve planlı yapılan bir şeydir. Bilerek ve isteyerek yapılan hiç bir şey hata olarak görülemez.
Bunu görende insan olamaz.
Kişi kendi yalanına kendisinin inanıyor olması başkalarını kandırabileceği anlamına gelmez.126 Yorumla- 4 ay
Eşim çok fazla çifte standart yapan birisiydi hatasını hep küçük görür kabul etmezdi psikolojimi çok bozdu yalan söylerdi yakalardım inkar ederdi sonra benim zorumla itiraf eden biriydi sorduğumda doğruyu söylese bu kdr öfkelenecek biri değilim onu anlamaya çalışan biri oldum hep en son aynı iş yerine girdim ben eşimle , bunun eski sevgilisinin orada çalıştığını biliyorum ama bana görmüyorum hiç konuşmadım demişti bana sorduğumda meğerse kadın gelip konuşmuş yine inkar etti konuşmadım diye hatta bana kaşar falan sen kendini sktrirs*n dedi o gecede bir mekanda sordum ikimizde alkol var sonra itiraf etti o kdr yalan buda eklenince öğrendiğimde o anlık öfke ile yanından ayrılıp bende beni seven çocuğu aradım geldi beni aldı ama niyetim asla aldatmak değil Bu çoçuk beni seviyordu ama ben sevmiyordum bekarken bile bana yanlışı olmadı bu çoçuk başladı boşan biz evleniriz bende dalga geçtim aynen sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer dedim bu bana benim kiymetimi bilmedin felan dedi neden evlendin dedi köpek gibi aşık oldum evlendim seviyorum dedim sonra bu çoçuk elimi tuttu bende mesaj yazıcam diyerek elimi çektim bahane ile o kdr salağım bana sarıldı felan ben hala niyetini anlamıyorum yanağından öpmem için ısrar etti bende boşluk anı öptüm o sıra kafasını çevirdi dudağımdan öpmeye kalktı ben kafamı çevirdim napıyosun dedim bana yalvarmaya başladı lütfen öpeyim ben seni hiç öpmedim bş kere öpeyim demeye başladı hayır dememe rağmen ısrar etti bende daha boşanmadım boşanınca ihanet etmiş olurum dedim şimdş değil dedim söz mü dedi söz dedim giderken bacaklarımdan tuttu havaya kaldırdı ben kaçtım sonra yanından heryerden engelledim yanş eşim öyle bir hakaret ediyordu ki aldatsa belki canım bu kdr yanmazdı şimdi ise bu olay yüzünden çoçupuda şikayet edemedim tüm suç benim
- 4 ay
Bu aldatma mı abi bdn aylardır psikolojim bozuldu gözümde yaş dinmedi kilo verdim eşime anlatmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl tepki verir bilmiyorum
- 4 ay
Evli iken konu ne olursa olsun bir başka erkeğin yanına gitmeniz bile bir aldatmadır.
Sizi aldattı diye intikam alma ya da bir sinir halinde başka birine gitmeniz yaptığınız yanlışı hafifletmez.
Yanlış yanlışla düzelmez.
O sizi aldattı diye kişi başka birine gidemez.
Sonuçta siz eşiniz olmayan kişinin yanına zorla gitmediniz.
Olacakları tahmin etmeniz gerekir.
Bu sizin yaptığınız davranışı eşiniz olan kişi de yapsa aynısını yazarım.
- 4 ay
Ben çağırdım geldi sonra gelmicem ben git dedim o da o kdr geldim seni göreyim dedi tuttu kolumdan götürdü abi bana yanaşmasın da bile hayır dedim ben ya o amaçla veya aldatmış olurum diye düşünemedim
- 4 ay
Abi napıcam o zaman ben eşime anlatsam boşanır mı
- 4 ay
Senin boşanman lazım.
İlk başta.
Bu yaşadıklarından önce yapman gerekirdi.
Kadın hiç bir zaman doğruya ve gerçeğe bağlı kalamaz.
Eğer bunlara bağlı kalsaydı , kendine bu zulmü yapmaktan uzak dururdu.
O yüzden yalanı ustalıkla söyler.
Genelde tespit edilmediği söylenir ama çoğu anlaşılır.
- 4 ay
Nasıl anlamadım abi
- 4 ay
Ben mi yalan söylüyorum ustalıkla ben çoçukla bile görüştürürürğm abi hiç bir şey yapmadım benb
- 4 ay
Kendi yaptıklarından önce bu boşanmayı düşünmen gerekirdi.
şu an bilmiyorum yapabilir misin.
Bence kendi hayatınız hakkında yorum almayı bırakıp karar vermeniz daha doğru.
Çünkü kadın yapması gerekenle değil , kendine acı çektirmekle mutlu olmaya alışmış.
Burada bile kendinisine kötü davranan koşan o kadar insan var ki.
Sanki yaptıklarını başka biri planmış ve zorla yaptırmış gibi davranıyorlar.
Yapamayacağınız ve cesaretiniz olmayan şeylerin üzerine gitmekten vazgeçin ve bunu yapamayan insanlar başkalarının böyle davranmasını bir zahmet beklemesin. - 4 ay
Siz yalanı bana değil kendinize söylüyorsunuz.
O kadar yazıda sadece önemli olan tek bir cümle mi? - 4 ay
Amacınızı anlamak çok zor. Daha siz kendiniz ne yapmak istediğiniz konusunda bir fikriniz yok , benden fikir bekliyorsunuz.
İlişki yaşadığınız kişi size yalan söylemiş bunu yakaladığınızı söylüyorsunuz ve bunun üzerine bir çok şey yaşamışsınız - 4 ay
Bu dediklerinizi anlyack kdr bir hayat görmedim sizin gibi yaşım daha 21 evlendiğim de 19 dum
- 4 ay
Düşündüm boşanmayı bırakamadım herşeyimi onunla yaşadım çpnkğ eşimle başkası olmadı hayatımda onunla açtım gözümü parası yoktu arkasındaydım bileziklerimi verdim yapmasands olur dedim borcunu öde dedim hangi aldatan kadın kendinden bu ldr ödün verir benim amacım aldatmak değildi
- 4 ay
Abi sen birşeyleri görüp geçmiş yaşamışsın ama ben daha hayatı yeni yeni görüyorum
- 4 ay
Bu konu da hem fikirim sizi yargılamak değil amacım sadece bazı şeylere karar vermeniz gerektiğini hatırlatmak istedim.
Yaptığınız her adımı önceden sorgulayıp sadece ben istiyorum diye hareket etmemeniz gerektiğini göstermek istedim.
Ayrı şimdi yazacağımı bir yere not etmenizi istiyorum.
Konu ne olursa olsun duruma sonuç odaklı bakamadığımız sürece yaşayacaklarımız kişiyi girdap içine alıp aynı noktada döner durursunuz.
Bunun sadece yaşla ilgisi yok.
Bir yerden başlamadığınız ve karar veremediğiniz sürece yaşınız 40 olsun aynı yanlışı yapma ihtimaliniz çok yüksek.
O nedenle sonuç ne olursa olsun kendinizi karar vermek zorunda hissetmeniz gerekir.
Yine kendiniz için. - 4 ay
Ne demek istediğimi anlatabildim mi?
- 4 ay
Çok iyi anladım abi ztn sonuçları düşünerek hareket etseydik hata yapmamız daha az olurdu ama ben düşünemedim
- 4 ay
Sorun değil.
Bunu dert etmeyi bırak.
Geçmişini geçmişte bırakamazsan kendini bitirirsin.
Önüne bak.
Yarınların için plan yap.
Hedefin olsun.
Dünyanın sonu değil ayrılmak.
Kendini düşün.
Yaşayacağın güzel günleri düşün.
Kendi değerinin farkına var.
Lütfen.
Kendin için bunları yap. - 4 ay
Hatalar insanlar için.
Mesele düşmek değil.
Düştükten sonra kalkmak.
Bunu istemek.
Önünde up uzun yol var.
Daha yaşayacağın çok şey olacak. - 4 ay
Bazı şeyleri yapmakta geç kalma.
Hayat beklemiyor.
8 sene olmuş.
Utanmadan seni çok özlüyorum diye mesaj atıyor.
Eskisi.
- 4 ay
Neden utanılacak ne yaptı ki abi
- 4 ay
Dünyanın sonu değil de abi doğacak çocuğum var eşimi seviyorum ben onunla ölmek istiyorum hayatım yaşantım hayatı ben eşimle yaşamak istiyorum
- 4 ay
Söylediklerimi inkar etti.
Yok yer ilişikiyi bitirdi.
Ortada elle tutulur hiç bir şey yokken.
Kadınların klasik ayrılma sebebini lütfen hatırlatır mısınız? - 4 ay
Yolun açık olsun.
- 4 ay
Ben bana hep yalan ve hakaret edildiği için ayrılmak istedim ama oda istemedi bende yapamadım eşiniz böyle bir hata yapsa affedermiydşniz
- 4 ay
Bir insanın yalan söylemesi bir anda olmaz.
Evlenmeden önce bunu fark etmiş olmalılar.
Aldatma bir hata değil yanlıştır.
Affı olmaz.
Bana yalan söyleyen biri ile bırak evlenmeyi sevgili bile olmam.
Eğer ki evlendikten sonra yalancı olduğunu anladıysan buna alışmış olman lazım.
Bence ayrılma.
- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
4 ayÇocukken annesi ve babası tarafından ihmal edilmiş veletlerin büyüyemeyişi olarak yorumluyorum. O zamanında alınmayan ilgiyi sağda solda arayarak o doyumsuzluklarını doyurmaya çalışıyorlar. Kısacası Karaktersizlik
10 Yorumla
4 ayYorum doğru söylüyor. Erkek sevmezse ayrılır ama sevdiği halde sevgiyle fiziksel cinsel ihtiyaç aynı şeyler değil. Sevdiği kadında bulamıyorsa bazı şeyleri dışarı bakar... Aşk başka gerçek hayatın reel ihtiyaçları başkadır.
10 Yorumla
4 ayGenelde kızlarda görürüm erkeğe aşık olur. Erkek aldatsa bile onu sever ve daha sonra ilişkilerine devam ederler. Ama sonuç hep mutsuzluk. Önce kendini seveceksin, kendine saugın olacak. Bu kim olursa olsun. Birini sevmek, aşık olmak onun size her türlü zararı vereceği anlamına gelmez.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Uyandım. Bi baktım üstümde. In len dedim, yok. Kalkar mısın lütfen dedim, yok. Tekme attım, yok. En son artık dedim bedenimi alabilirsin ama ruhumu asla 🤭
10 YorumlaAldatma olmamalı. Aldatmaya meyilli olanlar ona göre eş seçmeli. Çünkü insan fıtratında tek eşlilik çok baskın değil. Ben sırf bu yüzden açık ruhlu bir eş bakınırım. Kısaca aldatma olmamalı. Partnerler arasında organize ilişki türleri kafa kafaya verilerek düzenlenmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBir tane dizi sahnesiydi yanılmıyorsam:
”Hâlâ seni severken, kalbimde sen varken, onunla yatmış olmam seni aldattığım anlamına gelmez.”11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
4 ayAldatmanın Bahanesi Asla Olamaz Sevgilim Aldatma Oyunu Oynamıştı Baya Üzülmüştüm Bide Triplenmiştim Sinirlenmiştim Oraya Gitmiştik Kaynanam Gile orada Akşam Barıştıydım🤨😞🙄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
4 ayYardıma ihtiyacım var dedi aradı gittim demişti sonrasında kızın evine gidince ne oldu bilmiyorum ama aldatmış sayılmıyormus
120 Yorumla- 4 ay
Benimde yardıma ihtiyacım varken güvendiğim arkadaşımı aradım bana yanlış şekilde yanaştı anlatsam aldatma mı değil mi fikir verirmisşn
- 4 ay
Eşim çok fazla çifte standart yapan birisiydi hatasını hep küçük görür kabul etmezdi psikolojimi çok bozdu yalan söylerdi yakalardım inkar ederdi sonra benim zorumla itiraf eden biriydi sorduğumda doğruyu söylese bu kdr öfkelenecek biri değilim onu anlamaya çalışan biri oldum hep en son aynı iş yerine girdim ben eşimle , bunun eski sevgilisinin orada çalıştığını biliyorum ama bana görmüyorum hiç konuşmadım demişti bana sorduğumda meğerse kadın gelip konuşmuş yine inkar etti konuşmadım diye hatta bana kaşar falan sen kendini sktrirs*n dedi o gecede bir mekanda sordum ikimizde alkol var sonra itiraf etti o kdr yalan buda eklenince öğrendiğimde o anlık öfke ile yanından ayrılıp bende beni seven çocuğu aradım geldi beni aldı ama niyetim asla aldatmak değil Bu çoçuk beni seviyordu ama ben sevmiyordum bekarken bile bana yanlışı olmadı bu çoçuk başladı boşan biz evleniriz bende dalga geçtim aynen sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer dedim bu bana benim kiymetimi bilmedin felan dedi neden evlendin dedi köpek gibi aşık oldum evlendim seviyorum dedim sonra bu çoçuk elimi tuttu bende mesaj yazıcam diyerek elimi çektim bahane ile o kdr salağım bana sarıldı felan ben hala niyetini anlamıyorum yanağından öpmem için ısrar etti bende boşluk anı öptüm o sıra kafasını çevirdi dudağımdan öpmeye kalktı ben kafamı çevirdim napıyosun dedim bana yalvarmaya başladı lütfen öpeyim ben seni hiç öpmedim bş kere öpeyim demeye başladı hayır dememe rağmen ısrar etti bende daha boşanmadım boşanınca ihanet etmiş olurum dedim şimdş değil dedim söz mü dedi söz dedim giderken bacaklarımdan tuttu havaya kaldırdı ben kaçtım sonra yanından heryerden engelledim yanş eşim öyle bir hakaret ediyordu ki aldatsa belki canım bu kdr yanmazdı şimdi ise bu olay yüzünden çoçupuda şikayet edemedim tüm suç benim
- 4 ay
Öncelikle başına gelen olaya oldukça üzüldüm evlilikte böyle kavgalar olur ama yaptığın şey esasında büyük bir hata eşinin yaptığı da hata yaptıysa yaptım diyebilmeli insan ama eşinin anlattığın kadarıyla narsist bir insan olduğunu düşünüyorum eğer mutlu değilsen boşanmalısın bu durumları da bir daha yapmamalisin herkes hata yapar ama o an hayır dediğinde canından bile olabilirdin kadın cinayetlerini her gün görüyoruz dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum
- 4 ay
Aldatma olup olmadığına ise sen kendi içinde karar ver öfkene yenik düşüp yaptığın bir hareket ama o şahsa hayır dediğin bir durum kararını sen ver içindeki adalet terazisi sana doğrusunu diyecektir 🌸
- 4 ay
Bilmiyorum psikolojim bozuldu psikolog ile görüştüm aldatma olarak yorumlamadı anlattım ona ben ama yinede içim rahat değil
- 4 ay
Psikologlar olumlu konuşmak zorunda ama elbette haklılık payı vardır
- 4 ay
Bi insan gerçekten içindeki niyeti biliyorsun aradığın ve arabasına bindiği için bu damgayı direk yemem hak mı
- 4 ay
Bu damgayı direkt yemek gibi bir durumun şu anda mevcut değil sana şöyle açıklayayım yaptığın şeyin hata olduğunu sen de fark ediyorsun O yüzden için rahat değil yine de yaptığın şey aldatmaya girmez çünkü her ne kadar isteyerek onu çağırmış ve arabasına binmiş olsan da yaptığı şeylere karşılık vermeyerek ve hatta kaçarak kendini korumuş olmuşsun
- 4 ay
Eşime anlatmak istesem bir erkek bunu anlayabilir mi eşim anlamasına anlar diye düşünüyorum ama suratıma vurur
- 4 ay
Mesela manipüle edip kandırılmak daha onur kırıcı bana göre o hiç gelip söylemedi kendi ağzı ile yanlışlarını bana şeffaf olması gereken yerlerde
- 4 ay
Ben yukarıda zaten bu durumu belirttim kendisinin narsist olabileceğini ve yaptığı şeylerin çok büyük hata olduğunu söyledim ve hatta size bir kadın olarak tavsiye vermem gerekirse kendinize çok dikkat etmeniz eşliğinde eğer bu evlilik sizi yıpratıyorsa boşanmanızı tavsiye ederim çünkü hayat sizin hayatınız ve bu hayatta en önemli olan da başrolde sizsiniz
- 4 ay
@AyliiinKoçç anlamaz ve sen omur boyu uzulursun anlatma karsindaki farkli amacla gelmis sana ihtiyacin olfugu anda o faydalanmak istemis bu aldatma sayilmaz bence
- 4 ay
Evet abi öyle pldu az önce jandarmaya gittim şikayet hakkın var ama delil yoksa rapor al dedi psikiyatri den rapor almaya gidiyorum çünkü gerçekten ya intihar edicem ya da o çocuğu süründürücdm bir daha kimseye yapamasın bunu insanlar birbirlerinden yardım istedikleri için beni kullanmaya çalışması onun onursuzluğu ama herkes sanıyor ki kadın bindi arabaya kadın aradı tamam bu hatalarımı söyleyin ama bazıları içinde varmış diyor yaşadıklarımı biliyormuş gibi o anki psikolojimi biliyormuş givi
- 4 ay
@AyliiinKoçç istegimi kabul et mesaj at onu surundururuz sikayet den kocanin haberi olabilir rapora da gerek yok bence otur sakince anlat bana dm den gerekirse arkadasima da sorarim
- 4 ay
Hayır abi niye dm den seninle konuşayım senin de amacın faydalanmak artık iyi niyetli sanmıyorum kimseyi boşuna yardım ederim deme bana kendimden başkası yardım edemez
- 4 ay
@AyliiinKoçç o zaman oturup sakince dusun plan yap ona gore surundur Şu an panil halindesin sen
- 4 ay
@AyliiinKoçç lütfen kimseye güvenme şuradaki diğer kişinin konuşma tarzından nasıl tehlike aktığını fark ediyorsun değil mi aman diyim bak
- 4 ay
Ben mi tehlikeyim
- 4 ay
Merak etme abla artık bende kimsenin niyetinin iyş olmadığının farkındayım ztn yazdığım şey belli benim kendime yardımım dokunur anca
- 4 ay
Aynen öyle yine konuşmak istersen konuşuruz bir kadın olarak çok dikkat et kendine 🧡🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı.
4 ayAldatmanın hiç bir bahanesi olmaz yapan kişi karaktersizdir cinsiyet fark etmez.. Bir defa yapan yine yapar.. Net
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayatında bazı insanların sana yanlış davrandıkları için pişman olacakları bir zaman gelecek izle ve gör
10 Yorumla
4 ayO nasil yazi ya adam seviyor aldatıyor yoksa ayrılır 😀😀😀 bahane iste birini elinde tutacak birini istedigin de yapacak ne guzel ohhh
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
4 ayOnlar takılmalık seninle ciddi düşünüyorum o yüzden senden böyle bir beklentim yok demişti arkadaşımın manitası 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Böyle saçmalar saçması bir bahane olamaz, aldatmanın haklı bir gerekçesi zaten yoktur...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
4 ayaldatan orspu dur kanı ve sütü bozuk insandır bahanesi olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 aySen benimle ilgilenmedin, ben de aldattım. Bu bahane çok acınası.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
4 aySeninle mutlu değilim bence aldatmak en büyük bahanesidir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
4 ayYedikleri bka kılıf da uydurur oldular şeytan bile şok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayBahanesi her zaman vardır zaten de o bahanenin geçerliliği hiçbir zaman yoktur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayAldatma in bahanesi olmaz. Partner partneri iterek başkasına gonderir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayFotoya bak şunu yazanın gram beyni kalmamış ve içtenlikle söylüyorum aldatan erkek nasıl aşk adamı oluyor? Aldatan erkek yalnızlığa mahkum bi köpek. Aldatan kadın da aynı şekilde
112 Yorumla- 4 ay
Bişe anlatsam akıl verirmisin
Cevap sahibi4 ay@AyliiinKoçç anlat buradan
- 4 ay
Cevap sahibi4 ay@AyliiinKoçç burada bana danışmak istediğin şey ne tam olarak?
- 4 ay
Aldatmış mı oluyorum ben ama amacım o değildi psikolojim bozuldu anlatsam anlar mı bilmiyorum ne yapacağımı çaresizim
- 4 ay
Evet aradım arabasına bindim ama böyle yakalşcagını düşünmedim o anlık
Cevap sahibi4 ay@AyliiinKoçç aldattın mı bilmiyorum kafa karıştırıcı talihsiz bir olay yaşamışsın geçmiş olsun ama kocan sürekli yalan söyleyen biriyse ondan olabildiğince uzak dur öyle eş mi olur hayatı zehir eder
- 4 ay
Evet söylerdi zehir etti psikolojim bozdu şimdş ise bu hatam yüzünden herşeyin sorumlusu benmişim gibi hissediyorum
Cevap sahibi4 ayOna ne yaptığını dürüstçe anlat (sıkıntılı biri değilse bi tehdit teşkil etmiyorsa) ve ayrıl
- 4 ay
Çocuğum olucak ayrılmak istemiyorum :(
- 4 ay
Kuduz köpek mi peki 😂😂
- 4 ay
Ne anlatıyorsun abi aptal mısın
Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Hayır hiçbir bahanesi olmaz karakter yoksunu insanların arkasına sığındığı yalanlar hep
115 Yorumla- 4 ay
Abla bir şey anlatsam akıl verir misin peki
- 4 ay
Eşim çok fazla çifte standart yapan birisiydi psikolojimi çok bozdu yalan söylerdi yakalardım inkar ederdi sonra benim zorumla itiraf eden biriydi sorduğumda doğruyu söylese bu kdr öfkelenwcek birş değilim onu anlamaya çalışan biri oldum hep en son aynı iş yerine girdim ben bunun eski sevgilisinin orada çalıştığını biliyorum ama bana görmüyorum hiç konuşmadım demişti sorduğumda sonra meğerse kadın gelip konuşmuş bu yine inkar hatta bana kaşar sen kendini boş ver dedi o gece alkollydük ikimizde öğrendiğimde o anlık öfke ile yanından ayrılıp bende benş seven çocuğu aradım geldi benş aldı ama niyetim asla beraber olmak felan değil
- 4 ay
Bu çoçuk bana boşan biz evleniriz demeye başladı bende dalga geçtim aynen sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer dedim ve ayrıca ben köpek givi aşığım ona boşansam bile onu seviyorum dedim sonra bu bana sarıldı felan beni dudağımdan öpmeye kalktı ben kafamı çevirdim napıyosun dedim bana yalvarmaya başladı lütfen öpeyim ben seni hiç öpmedim bş kere öpeyim demeye başladı hayır dememe rağmen ısrar etti bende daha boşanmadım boşanınca ihanet etmiş olurum dedim şimdş değil dedim söz mü dedi söz dedim giderken bacaklarımdan tuttu havaya kaldırdı ben kaçtım sonra yanından heryerden engelledim psikolojim bozuldu
- 4 ay
Aldatmış mı oluyorum abla ama yemin ederim planlı art niyetli değil di korumaya çalıştım kendimi
- 4 ay
Ya belki diceksin ki o konuştu diye sen konuşmak zorunda mıydın değildim ama sorun eski sevgilisi ile konuşması değil aylarca görmedim dedi görmeyen insan konuşamaz yani ben işten çıktıktan sonra o alkol aldığımız gece yine sordum içimde kaldı çünkü oda ben konuşmadım o geldi konuştu dedi ben bir şey demedim biraz sitem ettim bu bana başladı kaşar sen kendini sktrssn demeye öyle diyince gözlerim yerinden fırladı bi anlık sinirle yanından gittim sonra annemi arayamadım falan aklıma bu geldi dedimki bekarken bile yanaşmadı bana çoçuk tamam beni seviyor ama karakteri yerşnde beni bırakır
- 4 ay
Kalbime sende hançer sokma abla ztn çöktüm ben ama hiç mi niyet önemli değil
- 4 ay
Ben yanaşmadım o amaçla aramadım baskı yaptı çocuğu şikayet etmeyi bile düşündüm ben
- 4 ay
Param yoktu o kdr uzundu gidiceğim yol gerçekten bu çoçuk bana bekarken bile böyle yanaşmadı ona güvenerekten çağırdım nerde olduğumu bile idrak edemiyorum alkol var ona rağmen hayır demeye çalıştım bilerek alttan almaya çalıştım ki bıraksın diye
- 4 ay
Eşime anlatayım mı abla anneme anlattım ben bu olayı anlatma dedi bana ama ben yapamıyorum aylardır psikolojim bozuldu şikayet etmeyi bile düşündüm bu çocuğu
- 4 ay
Sağol abla dinlediğin için
Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı. Bahane dinlemeye gerek yok, direk engelle geç
10 YorumlaBir cevap alamadım ki ☺️ susma hakkını kullanıyor karşımdaki aldatan şahıs
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEvliliğini kurtarmak için cinciye silktiren var bi tane, sitede.
Şaka değil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBeni aldatan adam bir kumpas kurdu sorma anlatılmaz yaşanır
10 YorumlaAldatmak elimde değil diyordu nasıl oluyorsa artık bişmiyorum ama bazı insanların mayasında var çabalamaya değmez fark edildiği zaman gereken yapılmalı bence
10 Yorumla10 yıllık kız arkadaşımla aldatmıştı beni. Ve bahane olarak bana arkadaşımın gerçek yüzünü göstermek istediğini söylemişti başından beride o arkadsşımı bana kötülüyordu :)
11 Yorumla- 4 ay
Adam delil için sevişmiş 🤣🤣
Bilerek aldatma var, bahane yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Bahanesi yok tabiki Allahım yaşatmasın
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
4 ayaldatmaya en ufak meyil besleyen insanlardan direkt uzaklastim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
4 ayEsra Erol geldi aklıma 🤣😂🤣😂🤣
14 Yorumla- 4 ay
İlk kocam aldattı beni bende eşit olsun diye onu aldattım eşim yine aldatınca bende aldattım böyle bir konuşma var haberin yok mu 😂🤣🤣😂
- 4 ay
Aldatmak hata veya yanlışlık değildir tercihtir ve affı asla olmaz olamaz ds
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu kadar sacmasini okumamıştım
12 Yorumla
4 ayYalnız erkek aldatırsa ve bunun üstüne hala karısını bırakmıyorsa yalnız kalmaktan korkuyordur bir erkeğin karısı olmazsa düzenli hayatı biter
10 Yorumla
4 ayBence aldatmanın bahanesi olmaz hiçbir şekilde affedilmez yani bu işin bahanesi olmaz.
20 Yorumla
4 ayBahane saçmalık tabi seven kişi ikinci birine ihtiyaç duymaz.
10 Yorumla
4 ayİhanetin affı olamaz aldatan kişinin kendisine saygısı olmaz. Yaşattığını yaşamadan kimse ölmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ay‘Aşkım valla yanlışlıkla evlendim’ 😁
21 Yorumla- 4 ay
Yok artık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayAldatmaya neden aramak onu normallestırır..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayHayır hiçbir bahanesi olamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Aldatmanın bahanesi olmaz. Karakter meselesi
10 YorumlaAldattıysa aldattı git boşan uzatma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayİşitmedim sadece gördüm 😅😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmaz hayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Şeytana uymak dedikleri bi şey var, en saçması o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Olamaz tabi.. şeytana uydum lafıdır..
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat