Bir insanı hala onu sevdiğinize inandırmak, onu seviyormus gibi yapıyorsunuz ama aslında sevmiyorsunuz. Bu karşı tarafa yapılan en büyük aldatmadır bence.
Peki size göre en büyük aldatma nedir?
Peki size göre en büyük aldatma nedir?
Fiziksel ve ruhsal aldatmadır. bunun dışında en büyük aldatma, bir kişinin güvenini ve sadakatini istismar etmektir. Bu, fiziksel ihanet olabileceği gibi, duygusal ihanet de olabilir. Fiziksel ihanet, bir kişinin, eşi veya partneri dışında biriyle cinsel ilişkiye girmesidir. Bu, hem evlilik hem de flört ilişkileri için yıkıcı olabilir. Duygusal ihanet, bir kişinin, eşi veya partneri dışında biriyle yakın bir ilişki kurmasıdır. Bu, fiziksel ihanetten daha az belirgin olabilir, ancak yine de ilişki için yıkıcı olabilir. En büyük aldatma, bir kişinin güvenini ve sadakatini istismar etmektir, çünkü bu, kişinin duygusal ve psikolojik sağlığını ciddi şekilde etkileyebilir. Aldatıldığında, kişi kendini değersiz, ihanete uğramış ve yalnız hissedebilir. Bu duygular, depresyon, kaygı ve öfke gibi sorunlara yol açabilir.
Aldatmak aldatmaktır ya en büyüğü hangisidir diye hiç sorgulamadım, bıçak gibi keser bütün duyguları valla çok acı bir tecrübem var o konuda o yüzden bu konuda aşırı hassasım büyüğü küçüğü yok bu işin senin dediğin örnek tabii ki bir aldatma örneğidir ama bunu genelde korkaklar, sünepeler yapar cesaretsiz tavuklar yapar...
Zihinde başlar aldatma fiili.
Yalan söyleyerek, miş gibi yaparak, kandırarak kadını yanında tutmaya çalışan kişinin aklından şüphe etmek gerekir.
Yalanın, dolanın içinde bulunduğu ilişkide her iki tarafta aldatma potansiyeline sahiptir.
Aldatmak sadece fiziksel manada olmuyor tabi ki. Yalan söylüyorsa da o kişiyi aldatmış oluyor, güven verip güvenini kırıyorsa da o kişiyi aldatmış oluyor.. Ve bunlar gibi çoğu şey de aldatmaktır
Çok doğru
Cevap
12Cevap
Kendine söylediğinde bile hadi canım diyeceğin kadar açıksa durum kendin bile bahane bulamıyorsan o zaman en büyük aldatma olur. Ama aldatma aldatmadır büyüğü küçüğü olmaz :)
yalan söylemek
arkadan iş çevirmek
başkalarına ilişkin hakkında özelini anlatmak
karşındakini ilşkide tek başına bırakmak
çabalamamak
cepte görmek
Bence en büyük aldatma iki yüzlülüktür. Bu dediğin de öyledir, bunun versiyonları çok çeşitli ve acı olabilir.
Rol yapmak ve yalan, yalan varsa gerçek bir samimiyet yoktur
felsefe yapmaya gerek yok, dürüst olmayan her davranış aldatmadır.
Seviyorum deyip umut verip kaybolmak yarı yolda bırakmak en büyük ihanet ve aldatmadir
Onu kalben aldatma bence o unutulmuyor
bedenen aldatma unutuluyor zamanla
Bencede fiziki aldatmadan çok daha acı bir durum bu bahsettiğin şey
Kafada bitirdiğin halde ve başkasıylayken o kişiyle de devam etmek. Bir şey yokmuş gibi davranmak.
Şahsen duygusal aldatma daha çok zarar verir bana
Yıllarca seviyorum deyip aniden vazgeçmek geçen yıllarımı acısın verdiğin emegemi
Haklısın ne diyelim bunun üzerine
Olmadığın gibi biri gibi görünmek de büyük aldatmadır
Bak çok haklısın bu konuda 👏 katılıyorum
Biri seni aldatmıyor olsa ona aşık olur musun
Sevmediği halde seni seviyorum demek
Başkalrını aldattığını sanmaktır
Fiziksel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?