Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Aldatma, her iki taraf arasında anlaşmaya dayanan bir ilişkide, birinin sadakatini ihlal etmesi ve gizlice başka bir kişiyle ilişki yaşamasıdır. Aldatma, güven, sadakat ve dürüstlük gibi ilişki temellerini zedeler. Fiziksel bir ilişki, duygusal bir bağ veya gizli iletişim yoluyla aldatma gerçekleşebilir. Ancak, ilişkiler farklılık gösterebilir ve bazı durumlar karmaşık olabilir, bu yüzden net bir cevap vermek zor olabilir. İlişkinizdeki sınırları ve karşılıklı anlayışı belirlemek, aldatma durumlarını daha açık ve net hale getirebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi kendisine tekrar yazmıştı bende engelle dedim yazmamasi için tamam dedi engelledim diyerek ss attı sonra baktım engelini geri kaldırmış, profilindeki bizim fotoğrafımızı da kaldırmıştı
En İyi Cevaplar
+1 yılTek bir kişiye odaklanmayıp sevgilim dediğin kızdan hariç diğerki kızlarla olacak her şey mesela takip atmak mesaj atmak sokakta giderken açık bile giyinse ona bakmak vs vs her şey aldatmaya girer bence illa s. x olmasına gerek yok sevdiğin insandan hariç aklından geçirdiğin her şey aldatmadır benim gözümde
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, eski sevgilisi mesaj atmisti engelle atmasın dedim ss atti engelledim dedi sonra baktım engeli geri kaldırmış yazsın diye yapıyorsun diyorum herkesin engelini kaldırırken onun engeli de kaldirmisim diyerek yalan soyluyor
- +1 yıl
Neden çabalıyorsun? ayrıl.
Soran+1 yıl@düşünmektükenmektir çabalamak değil de emin olmak istedum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmek hayal yazışmak bakmak bile yani herkes herkese bakıyor ama sendeki amaç farklıysa hani başkasını beğenmen bile aldatma sayılır sevdikten sonra emin ol bunların hiçbiri olmaz karşı cins umrunda bile olmaz ondan başkasının ama insanlar sevmeyi bilmiyor bu yüzden bunlar yaşanıyor hep
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bakmak değil de mesele şey eski sevgilisi yazmış buna hatta profilinde ikimiz varken ben de engelle dedim kızı engelledim dedi ama engelini kaldırmış geri
- +1 yıl
Vardır o zaman bişey
+1 yılVicdaninizi ezen ve eyleme dokulmeye musait olan her sey. Ornegin; dusunmek dahi aldatmaktir. Bunu muhatabinizin bilmesine de gerek yok siz biliyor olsaniz dahi yeterlidir.
47 Yorumla
Soran+1 yılYa eski sevgilisi kendisine yazmıştı engelle dedim tamam dedi SS attı engelledim diye sojra engelini kaldırmış geri sinyal yapmak bu kıza dimi
- +1 yıl
En kotu sey nedir biliyor musunuz? Gercekler bas bas bagirdigi halde mantiginiza ragmen kalbinizin bir baskasini temize cikarmaya calismasidir.
Cevabi siz de biliyorsunuz.
Soran+1 yılHaklısın işte insan durumun içindeyken anlayamıyor
- +1 yıl
Vakitlice oradan cikin ve kendi degerinizi koruyun.👍🌻
Soran+1 yılTesekkur ederim tavsiye için inşallah o da kırdığı gibi kırılır
- +1 yıl
Rica ederim. Arkaya bakiyorsunuz hala önünüze bakin. Ona n e oldugu degil size ne olmasini istiyorsaniz ona odaklanin.😊🌻
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim size 💜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Aşk yaşarken karşı tarafla samimiyet bile aldatmadır
48 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi yazmıştı engelle dedim tamam engelledim dedi engelini geri kaldırmış aldatma mıdır
Soran+1 yılYani bence de aklı kalmış ve sinyal veriyor kıza
Soran+1 yıl@Ezelll16 yani bir de 2 senelik ilişki çok zoruma gitti bu durum
Soran+1 yıl@Ezelll16 maalesef ben sevgi konusuna inanmıyorum çünkü sevse gözü aklı başka kızda kalmazdı bu guvensizlikle de ilişki olmaz maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılbaşkasını düşünmek.. yakınlaşmak.. temas etmek.. başkasına aşık olmak.
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi mesaj atmisti engelle dedim yazmamasi için tamam dedi ss attı engelledim diye engeli geri kaldirmis sonra
Partnerinin ögrenmesini istemediğin her şey aldatmadır.
176 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı
- +1 yıl
Oooo tebrix
- +1 yıl
Güzel söz
Başka kızı arzularsa, gereksiz yere iletişime girerse, flört gibi takılırsa, temastan kaçınmazsa... bunların çoğu aldatma bence
13 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi yazdı diye engelle dedim engelledim dedi ama engelini kaldırmış?
Soran+1 yılTesekkur ederim
Bakması yeter :) baksa bile her davranışında ilgisiz olduğuna emin olmam gerekir
21 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi yazdı diye engellemesini istedim engelledim dedi ama engellememis
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birini aklından bile geçirmek aldatmak sayırlır bu net.
13 Yorumla
Soran+1 yılYani arzulamak anlamında mi normal anlamda herkes düşünür
- +1 yıl
Her anlamda
İyi düşünün bence, bu bir insana yapılabilecek en büyük saygısızlıktır.
Soran+1 yılBenim olayım biraz farklı, eski sevgilisi mesaj atmıştı profilinde ikimizin fotoğrafı olduğu halde kızı engellemesini istedim engelledim diyip ss attı daha sonra tesadüfen kızı engellemedigini öğrendim ve hatta arama gecmisinde en bastaydi
+1 yılSevgiliden saklanan HER ŞEY ihanettir ilişkiye
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi mesaj atmisti engelle dedim tamam dedi ss attı engelledim diye ama engellememis
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşünceler bile sayılabilir akla giren düşünceler zamanla ilerliyor
110 Yorumla
Soran+1 yılYani biriyle aklından sevgili olduğunu, opustugunu düşünmek bile
Cevap sahibi+1 yılelbette sayılır zamanla düşündükçe bu hayale kapılmaya başlıyor insan özellikle var olan yetersizlik taşıyorsa düşler gün geliyor fırsat aratmaya başlayıp önce güven gizlilik hayata saygı aratıyor
Soran+1 yılPeki eski sevgilisini engellediğini soyleyip engelini kaldırması da sayılabilir mi
Cevap sahibi+1 yılengellediyse bitmiş olmalıydı açmışsa vardır bişiler
Soran+1 yılKavga ettiğimiz gün fotomuzu profilinden kaldırmış kızın da engelini kaldırmış, yanlışlıkla kaldırdım dedi jsgaka
Cevap sahibi+1 yılsöyler misin profiline neden bakmış olabilir ki bakmadan yanlışlıkla engelini açmış olsun
yanlışkıkla profiline baktı yanlışlıkla engel kaltı oldu olacak pantolonuda yanlışlıkla iner yanlışlıkla sevişir falan
Soran+1 yılYa zaten yanlışlıkla engeli kaldırmak diye bir şey yok ki engellenenler kısmına girip ayrıca kaldırmak gerekiyor o kısma inanmadım kıza sinyal vermek istemiş bence bana yaz gibisinden
Cevap sahibi+1 yılbende bunu diyorum ya işte
Soran+1 yılYani aldatmak istemiş aslında veya aldatmış
Cevap sahibi+1 yıladına ne dersen artık
eşe karşı duyulan herhangi bi hissin başlkasına duyulması
20 YorumlaKarşı cinsle yaptigi her sey buyuk küçük farketmez aldatmaktır. Goz ucuyla bakması bile. Arkadaslari olabilir ama samimiyetin dozunu bilecek
13 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi yazdı diye engellemesini istedim engelledim dedi ama engellememis sanırım bu da ihanettir dimi
- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka düşünceler ve hislere yer açılmışsa geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılBaşka erkeğin instagram fotolarını beğenmek,, cafede mekanda başka erkeklerle uzunca bakışmak,, başka erkeklere sıcak işten gülümsemek
018 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi kendisine yazdığı için engellemesini istedim engelledim diye ss atıp engelini geri kaldırmış
Soran+1 yılBu da sayılır mı
- +1 yıl
Olmaz olur mu öyle şey birde eski sevgili,,
Soran+1 yılYani evet bir de biz kavga ettikten sonra profilinde fotomuz vardı ikimizin onu kaldirmis kızın engelini de kaldırmış
- +1 yıl
Ya siz kadınlar tuhafsınız,, neden ya neden değer vermeyeni sevip, değer verecek el üstünde tutacak olanı görmezsiniz,, sonra bütün erkekler odun dersinsiz, anlamıyorum ,
Soran+1 yılHiç öyle deme. Benim ailem arkadaslarim hepsi bu çocuk sana deli gibi aşık derdi benim için yapmadığı hiçbir şey yoktu böyle olmasını hiç beklemezdim
- +1 yıl
Ya bizde sevecek kadın bulamıyoruz, değer veren kadınlar ise değer alamadığı adamın elinde mundar oluyor garip be,, hayırlısı işte
Soran+1 yılYani anlatiyorum ya kimin aldatacagi belli olmuyor adam benim etrafımda deli gibi dönerdi
- +1 yıl
Dünyada milyonlarca huyu karakteri yakışıklı erkek ve güzel kadın var, her gördüğümüze aşıkmı olalım, aşk dan önce sadakat bağlılık gelir,, benim seveceğim kadın benim için dünyanın en güzel kadını olur, başka kadına erkeğin gözü kör olmalı, olmaz ise her önüne gelene aşık olur sadakattta evlilikte kalmaz
Soran+1 yılAynen öyle en önemlisi sadakat. Ben univeristede olmama rağmen bir erkekle arkadaşça dahi konuşmadım o da bunun farkında olarak cepte görüp beni aldatmış bir gün benim kadar sadık birini bulamayınca inşallah pişman olur
- +1 yıl
Cepte görme diye bir şey yok, karakter zayıf ise bir insanda herşeyi yapar
- +1 yıl
bi biz bulamdık sadık seven kadını, inşallah Almanya'ya gidebilirsen bulurum,, 85 milyondan bulamadık,80 milyonluk Almanya da olır inşallah
Soran+1 yılBulunca da aldatiyorsunuz 😂😂
- +1 yıl
Ya genelleme yapma,, lütfen kadınlar ak kaşık sanki, evli adamla ya da sevgilisi olan adamla aşk yaşayan kadınlar ne olacak,, ağlama emojisi atma lütfenn, sakin ol, bakımlı alımlı kız isen daha iyisini bulursunuz, kendini baştan yarat sende,
Soran+1 yılHahaha erkekler böyle işte bakımlı alımlı diyorsunuz sizin için daha güzel birinin olması aldatmak için yeterli sanirim
- +1 yıl
Ben erkek halimle bakımlıyım kadın da sevdiği adam için bakımlı olacak tabikide,, olmaz ise aşk bağı kopar,, kendine bakmak özgüven getirir kadına,, kadınım bakımlı alımlı ise neden başka kadını görsün bu gözler,, hemen aldatmaya getiriyon konuyu
Soran+1 yılSen böyle düşündükçe sadık kadını bulamazsın tabi devam
- +1 yıl
Neden bulamıyacamki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden başkası aklına düştüğü an aldatmış sayılır
10 Yorumla
+1 yıl+ 18 video izleyip videoda ki karşı cinsi arzulamak aldatmaya giriyor ve bunu yapmayan aldatma olarak görmeyen çok var
21 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapmayan derken çoğu kişi izliyor bu videoları demek istedim
Baska birisiyle yatmasi baskasıyla flörtlesmesi
21 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi mesaj atmisti engelle dedim tamam engelledim dedi ama engellememis
Samimi bir bakış bile aldatmadır
14 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi mesaj atmisti engelle dedim tamam engelledim dedi ama engellememis
Soran+1 yılMesaj görmedim ama bunu yapma sebebi konuşmak olduğu için dediğin gibi
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Konuşmak, mesajlaşmak bile aldatma benim gözümde.
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi mesaj atmisti engelle dedim engelledim dedi ama engellememis
partnere yalan söylemek ondan bişi saklamak
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgiliyi engelledim diyip engellememek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkarşı cinsle fazla samimi olursa misal bu olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisini engelledim diyerek engellememesi peki
+1 yılher şey sayılabilir bu bakış açısına bağlı
14 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi için engelledim diyip engelini kaldırması peki
- +1 yıl
Burada fiili durum önemli veya sınır yani hangi şeyler aldatmadır hangileri değil
Soran+1 yılSöylediğim şey aldatma mi
- +1 yıl
Bana göre değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinde acaba dedirten hersey
28 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisini engellediğini söyleyip engeli geri kaldırması mesela
- +1 yıl
engelleyip kaldırıyorsa bir şeyler bekliyor ya da düşünüyor demek olabili (r). devamı gelecek yani.
Soran+1 yıl@greeneye34 bende öyle düşündüm engeli kaldırırken de profilinden ikimizin fotoğrafını kaldırmış çünkü
- +1 yıl
zaten bu soruya takılmışsın bunu sorduğuna göre bitmiş bence uzatmalardasın.
Soran+1 yıl@greeneye34 evet bitirmek doğru olan ama sormak istedim bende
- +1 yıl
yaptığın şey aslında kendini onaylatmak ki burada onu arıyorsun zaten kendini rahatlatmayıda katabiliriz ama üzülme bu zayıflık değil kadınların sık yaptığı şeylerden biridir.
Soran+1 yıl@greeneye34 kendimi onaylatmaktan ziyade ben ayrılmak için konuşunca bunun için mi ayriliyorsun falan diye benim buyuttugumu söyleyince ben kendimden şüphe duydum aslında ondan
- +1 yıl
aynı şey sayın gizli üye fark nerde? yapılanı kendin biliyorsun zaten acaba diyip yanıt arıyorsun, umarım yanıt olmuştur iyi akşamlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİcinden gecirsen bile
20 Yorumla
+1 yılŞehvetlenerek bakmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aldatmak karaktere Sigmaz sebebi olamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasını düşünmek bile aldatmaktır
10 Yorumla
+1 yılyatmak
29 Yorumla- +1 yıl
Flörtleşmek?
Soran+1 yıl@Sitemkarım flört de sayılır bence hatta daha kötü yatmak zevk almak ama öbürü de direk seviyorsun duygusal bsiey
- +1 yıl
Haklısın duygusallık girerse sıkıntı 👍
Soran+1 yıl@Sitemkarım aynen öyle
- +1 yıl
Duygusuz da yatmak o anlık sadece bazen anlamsız
Soran+1 yıl@Sitemkarım ya ikisi de sıkıntı tabiki ama duygusal daha çok yaralar insanı
- +1 yıl
Düşününce içinden çıkılmıyor
Soran+1 yıl@Sitemkarım ben duygusal olarak aldatıldım yani kızın peşinden koştu benimle iken en acısı bu
- +1 yıl
Sana bunu yaşatan hayat bizi çiğner tükürür 😉
+1 yılHer hangi bir dişil varlıkla olan her şey
11 Yorumla
Soran+1 yılJsgskal
+1 yılBaşkası ile konuşma aldatma sayılır
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi mesaj attığı için engellemesini istedim engelledim dedi ama engelini geri kaldırmış?
- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne yaptın onu söyle. Ama umursama.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmadım o yaptı
Soran+1 yılEski sevgilisi kendisine yazmıştı bende engelle dedim ss atti engelledim dedi sonra bir bakfim engeli kaldırmış geriye
- +1 yıl
O zaman sen engelle onu
Soran+1 yılKimi
- +1 yıl
Sevgilini
Soran+1 yılJHDKSLW
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı aldatmalar sayılır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakması bıle dermısım ya sence :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarsı cinsle alakalı her sey ahshajxm
00 Yorumla
+1 yılBaska biri ile cikiyorsa
011 Yorumla- +1 yıl
Elbette
- +1 yıl
Evet tembelim yataktan cikmam bu yorumu da bataniye altindan yaziyorum
- +1 yıl
Akademik arastirmalar yapan entelektuel bayanlar gibisin kalbimi fethettin atli süvarilerini cek kalbimin uzerinden.
- +1 yıl
Zafer senin icin ne olur kalbini uzme kirma. Ne dertler var insanlar da. Bak Ben bir cok hastalik ile bogusuyorum escinsellik, anksiyete, stres bozuklugu, uyku ve beslenme bozuklugu. Dua et bana. Hepsinden kurtulmak istiyorum
- +1 yıl
tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
+1 yılHikayesini beğenmek
16 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgiliyi engelledim diyip engellememesi?
- +1 yıl
Kazıkların en büyüğü
Soran+1 yılYani aldatmak dimi, ben ayrılmak istedim de o abartiyorsun falan diyor
- +1 yıl
Yalan söylemiş hem de eski sevgilisi söz konusuyken. Bence geçerli bir sebep
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBen yaparsam mı o yaparsa mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNoldu
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi ona yazmıştı bende engelle dedim tamam dedi engelledim diye ss attı baktım engelini kaldırmış sonradan
+1 yılKarşı cinsle ilgili olan hersey
10 YorumlaBakisma, yazisma vs
12 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi mesaj atmisti engelle demistim engelledim demisti ama engellememis
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. seks yapmak, öpüşmek :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şey
10 YorumlaHiç bir şey
06 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey derken
Soran+1 yılSevgilin biriyle yatsa aldatilmis olmazsın o zaman
Soran+1 yılEee nasıl hiçbir şey sayilmiyordu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri