Aşk İlişkileri Neyi aldatma olarak kabul edersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Size göre aldatma nedir, ne aldatma adıyla ayrılığa götürür? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Neyi aldatma olarak kabul edersiniz? Cevapla Aldatma Soruları Nedir Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsel manada ya da mesajlaşmasi flört etmesi falan yakalarsam bitti zaten mutlaka anlarım 1 1 Yorumla Pars288 +1 yıl Seni tanıdım Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sadece fiziksel değil duygu olarak da yapılırsa da aldatma olur. 0 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biri ile cinsel ilişki veya öpüşme yaşarsa buna aldatma denir 0 0 Yorumla
Lara2311 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Biriyle öpüşmesi, cinsel olarak birlikte olması, el ele tutuşması, duygusal olarak başka birine karşı bir şeyler hissetmesi... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani mesajlaşmayı affeder misin? Yorumla Lara2311 +1 yıl Hayır o zaten direkt bir aldatma. O da affedilmez. Neden başka biriyle? Bir de sanalsa zaten direkt amacını anlarsın. Yorumla
karakurt1905 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Aldatmak tek ilişki de olmaz. hayatdada var. İhanet, arkandan iş çevrilmesi gibi 0 0 Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başkasını duygusal olarak sevmesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani bir şey hissetmedim dese ne yapsada affeder misin? Yorumla Butterflysz +1 yıl Seviyorsam af ederim ama kritik noktam artık onu seviyorsa bitmiştir Yorumla
dilara0808 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl kasiyere merhaba demek 0 2 Yorumla Pars288 +1 yıl Ne alaka Yorumla dilara0808 +1 yıl Yaa Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Cinsel birliktelik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cinsel manada ya da mesajlaşmasi flört etmesi falan yakalarsam bitti zaten mutlaka anlarım
Seni tanıdım
Sadece fiziksel değil duygu olarak da yapılırsa da aldatma olur.
Biri ile cinsel ilişki veya öpüşme yaşarsa buna aldatma denir
Biriyle öpüşmesi, cinsel olarak birlikte olması, el ele tutuşması, duygusal olarak başka birine karşı bir şeyler hissetmesi...
Yani mesajlaşmayı affeder misin?
Hayır o zaten direkt bir aldatma. O da affedilmez. Neden başka biriyle? Bir de sanalsa zaten direkt amacını anlarsın.
Aldatmak tek ilişki de olmaz. hayatdada var. İhanet, arkandan iş çevrilmesi gibi
Başkasını duygusal olarak sevmesi
Yani bir şey hissetmedim dese ne yapsada affeder misin?
Seviyorsam af ederim ama kritik noktam artık onu seviyorsa bitmiştir
karşı cinse yol vermesi òrnek !!!
başkasıyla buluşması
kasiyere merhaba demek
Ne alaka
Yaa
Cinsel birliktelik