Aşk İlişkileri 3 ay Günümüzde evlenecek birini nereden buluyorsunuz, insanlar nasıl tanışıyor? SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cidden insanlar nerede tanışıyor?İş yerinde yaşıt kimse yok. Siz nereden buluyorsunuz? Günümüzde evlenecek birini nereden buluyorsunuz, insanlar nasıl tanışıyor? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Boraxn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Sosyal medya başrol oynuyor bu durumda ancak ben sevdiğim kıza direkt söyledim çalıştığım iş yerinde 1 4 Yorumla SpaceLoverTeacher 3 ay Ben Instagram kapadım haha 😅 Yorumla Boraxn 3 ay Nasıl bulcan şimdi arayış var mı 😅 Yorumla SpaceLoverTeacher 3 ay Yani var da işte aday yoj Yorumla Boraxn 3 ay Adayı sen bulcan işte abi ayağımıza gelmiyo pazardan satılmıyor da ki alalım Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama sosyal medya daha ön planda gibi aileler eskisi gibi birbirine önerme yapmıyor 1 0 Yorumla
gizliiQwe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 3 ay devir güncellendi spawlanıyo millete bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sosyal medya başrol oynuyor bu durumda ancak ben sevdiğim kıza direkt söyledim çalıştığım iş yerinde
Ben Instagram kapadım haha 😅
Nasıl bulcan şimdi arayış var mı 😅
Yani var da işte aday yoj
Adayı sen bulcan işte abi ayağımıza gelmiyo pazardan satılmıyor da ki alalım
Bilmiyorum ama sosyal medya daha ön planda gibi aileler eskisi gibi birbirine önerme yapmıyor
Bulamadım daha
Ben de
devir güncellendi spawlanıyo millete bence