ya şimdi bir sürü karşıt yorum yapacak olacak ama, karpuz degilki kesip bakip alip goturesin.
ben simdiye kadar hic bir kizla yataga girmedim mesela,
yani simdi "namusu bacak arasinda arama" diyeceksiniz ama benim gibi bir kiz istemek benim hakkim degil mi? yani simdi biriyle konussam mesela, nasil sorucam? sorsam bile dogru soyleyip soylemedigini nerden bilicem? bide hastanede sanki hic iliskiye girmemis gbi haline getiriyorlarmis. yani insan neye inanacagini sasiriyo.
daha cok ornek varda, sigmaz buraya.
evli olan var mi? nerden buldunuz? ailenin bulduklari haric?
Sen yanlış yerden evlenecek kişiyi arıyon müracaat göklerde işini kula bırakırsan :) daha çok ha senin gibileri var mıdır vardır yoktur demem olanları da emin ol yüzde 95 ailesi hemen nişanı takar baş göz eder :) ha bizim gibi de arafta olanlardan olma kaşınanı kaşımayınca adını topa çıkarırlar sevabını günahını bilmem de kadın dedim ki uzaklaşacaksın kaçacan ya :) eski ananın babanın devrindeki sadakati bu devirde zor bulursun devir tersine döndü artık gardaş ha toplumun hep özentiliğinden geldi kıçını açan ay ben özgürüm örfümüzü adetimizin içinden geçtiler erkek yapınca ooo skor tutuyoruz kadın yapınca kötü kadın bir şen dul olaraktan :) karşındaki insanla bir ömür yaşayabileceğine inanıyorsan isterse üstünden kainat geçsin. Senden sonra tertemiz bir sayfa açıyorsa sana saygı duyuyorsa bırakmayacaksın :) bir de bir şey daha seksten sonra sarılıp yatabildiğin birini bulursan evlen onunla ya :) ha şimdi bu dingiloş ne diyor diyeceksin de anlayacaksın zamanı geldiğinde ;)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İstediğin kadar endişe et😂😂 diktirirse nerden anlayacan? Yama yaptırırsa nereden anlayacan şu an temiz bakireler bile zan altında kalabiliyor Bazen evlenmekten temelli soğuma geliyor gibi oluyor
Direkt kafama uyanla evlenip çocuktan sonra salmayı düşünüyorum bazen, üstüne düştükçe çıldırmamak çok zor Birisi çıkıp laflar etse öldürürüm ben galiba 😅
Ya zeka seviyeni yüksek tut, kızlar basit canlılar. Nabza göre şerbet verirsin ve kendinden emin ol. Çünkü güvensizliğin kokusu harbiden belli ediyor kendini. Birde sonuna kadar diye güvenip her boku anlatma. Bir baktın ortalıkta geziniyor. İnsanlar zora girince bülbül gibi şakıyor😁😁😁
Evet ama kandırmak istese her türlü kandırır tanisak bile kendini başka türlü tanıtır gercekten nasip bence kimisi yolda hayatının eşini buluyo denk geliyo bazende olmaması gerekiyo demekki herkes evlenecek diye bir şey yok ki
Benimde yas 29 bulamadim ha ben efendi olsun karakterli olsun diyorum sadece gecmisi cok kirli olmadikca kabulum diyorum oda cikmiyot hayirlisi diyecegiz bakalim
evlenilecek insan demek biraz yanlış sanki, onun yerine hayatı paylaşacağımız diyebiliriz, ya da sevgi bağı vb, nereden bulacağına gelince, toplum olarak sürekli bir güvensizlik ve beklenti arz talep dengesizliği var