+1 yılGerçekten bu devirde evlilik yapacak yani düzgün bir aile kuracak insan bulmak zor, ancak imkansız değil yani insanlar böyle negatif düşünerek aman bulamam aman onu istemem aman bunu istemem diye davranışları içerisine girecek olursan hiçbir zaman bulamaz, evlenecek insan bulmak istiyorsan en güzeli çevrendeki insanlara sormaktır ayıp ailendeki kişilere sormaktır, Her şeyden önce evleneceğin kişinin Müslüman olup olmadığına bakmalısın.
Tabii benim tercihim seni bilmem Bir de mesela öyle internet üzerinden ve benzeri yerden çok uğraşma, işte görücü evlilik geri kafalılık bilmem ben kabul etmem diyenler oluyor ya ben sana şunu söyleyeyim görür gözüyle evlenip mutlu olmak çok insan var Her şeyden önce annene babandan ailene saygılı olacak insan bulmalısın vardır ümidini kesme aynı zamanda ne evlenmek dünyanın başı, ne evlilik yapmamak dünyanın sonudur O yüzden dikkatli olmalısın Her şeyden önce Ama eninde sonunda bulursun Yeter ki çevrene bak belli başlı kriterlerin olabilir, ancak hedeflerine ve kriterlerini çok yüksek tutarsan kusursuz eş arayan eşsiz kalır o yüzden, hiçbir zaman da kendi kendine evlenemedim derdine düşme her şeyin hayırlısını iste
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem Erkek hem de kadın açısından, bir Red pilci ( kadın ile erkek arasında dengeyi savunan) bir erkek olarak değerlendirme yapacağım
El değmemiş kadın istersen, hiç hayal kurma. Sadece yüksek değerli yüksek çekici erkekler, böyle kadınları baştan çıkarıp evlenebilir. Evlenebileni de çok yok bu arada. Çünkü bakire kadın sayısı az ve çoğu da Atatürk karşıtı olunca; olmuyor. Zira kadınlar , cinselliğe erkeklerden daha kolay ulaşıyorlar. Hat da uğraşmasına da gerek yok, illa mükemmel bir erkek baştan çıkartıp yatağa atıyor. Erkekler ise, uğraşıyor. Erkeklerin çoğunluğu ise, uğraşsa da başarısız oluyor. Çünkü kadınları yatağa atabilen, yüksek çekici erkek azınlıkta. Kadınlar bu tür erkeklerin, bilmem kaçıncı partneri oluyor anlayacağın.
Bu yüzden kırmızı çizgilerinize uygun ve senden az seks tecrübesi olan bir kadınla, evlenmeye bakacaksın. Geliri seninle aynıysa , sana partnerleri konusunda yalan söylemez. Çünkü senden, bir çıkarı yoktur. Sadece seni kaybetmek istemeyen çıkarı olan kadın, evlenmek için yalan söyler. Böyle kadınların vasfı, senden düşük olur bunu unutma.
Kadınlarda ise iyi koca tercihi şöyle olabilir ; maddi durumu kirayı çıktığında 32.000 tl üzeri olan, çekici , tecrübeli ve seven erkek minumum ideal olanıdır. Kendisinden tecrübeli olması lazım ki tatmin olsun ve aldatmak istemesin.
00 Yorumla
sanırım bulamayacağız artık çoğu kadın 2. el dovul misali.
00 Yorumla
+1 yılBurada aramamakla başlayabilirsin bi de site hesabını silerek
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂çok haklısın
- +1 yıl
Şimdi sana mesaj atacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u +1 yılarayarak bulursun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılKendin birini beğenip ilk adımı atıp sohbet etmekle başlayabilirsin. Beğenirsen telefon numarasını iste. Alırsan sonra sohbeti devam edip sevgililik adımına gecebirsin. Olursa daha fazlası da olur. Fakat bi yaştan sonra birine yanaşmak olsun, gidip telefon numarasını istemek falan zor geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
Fakat bu işi aynı iş yerinde çalıştığın kızlara yaparken iyi seçmen gerekir. Olumsuz olursa bütün herkesin diline düşersin. Kendinden biliyorum. O yüzden kimseye acıkmadım çalıştığım yerden
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliluge bakış açısı da kötü evlilik nasıl bir evlilik istiyorsun ben mesela sevmek sevilmek istiyorum huzur bulmak manevi destek istiyorum beraber gezmek tozmak istiyorum her gün ise git gel bir de ev isleri yap rutin bir evlilik hayatı işten ibaret karı koca arasinda saygı sevgi yok böyle evlilik olacaksa kalsın bir zahmet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben aramıyorum açıkçası zaten olucağı varsa her şekil karşılaşırız
29 Yorumla- +1 yıl
Sen daha küçüksün bekle on yil
- +1 yıl
Sana mesaj atılmıyor zaten hele takip et
- +1 yıl
Tanışa bilmek için 😁😁
- +1 yıl
Bak oldumu şimdi
+1 yılAllahım inşallah isak abi evelenecek birini bulur. Amin. Abi dua ettim bulacaksın.
210 Yorumla- +1 yıl
Bu cevap beni etkiledi Allah razı olsun
- +1 yıl
Şakayla karışık birazda gerçek. Amacım dalga geçmek değil. Abartma dostum.
- +1 yıl
@Murstmuro ne duyar kastın. Drama Quen seni. Allah birgün çıkarır karşısına. Geç evlenen çok.
- +1 yıl
@Murstmura Beyfendi niye böyle şeyler söyleme gereği duyduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorum.
- +1 yıl
Rıfkı efendi beni de bı üfle 😁 ben de bulayim
+1 yılEvlilikten ne beklediğine göre değişir.🌿
Aile kurmak mı amaç? Yoksa düzen kurmak mı?
Gönlünü mü hissetmek istiyorsun? Mantığınla adım atmak mı? Bir söz vardır, (her kötü malın kör bir alıcısı vardır.)
Yani şunu demek istiyorum, kalmadı, bulamazsın gibi şeyleri bir kenara bırakmak gerek. Ne istediğini anla, ne aradığına karar ver. Elbet bulacaksın 🫣00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatta neyi çok istersen gelmez miş o yüzden istemeyeceksin
20 Yorumla
+1 yılSağlam ve güvenilir bir yer. 3 aylık ücretli üyelik yaparsın bakar konuşursun orada diğer uyelerle
00 Yorumla
+1 yılarayarak karakterini inceleyerek onunla etkinliğe katılarak mesela dışarıya çıkarak sinemaya giderek
00 Yorumla
+1 yılEvlenme pişman olursun en iyisini bulana kadar bekle ben aşık oldum evlendim pişmanım niye diye sormayın linç yemekten biktim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bulmak değil de doğru insanı karşına çıkması için bekleyin.
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam yaş 30 a geldi bu gidişle 50 olur
- +1 yıl
Kesinlikle doğru insan
Kendin bulamazsan ailen bulacak kaldı ki benim durum böyle. Bu yıl olur mu bilmiyorum ama seneye kesin birisini bulacaklar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYoldan geçerken dahi bulabilirsin ihtimalleri arttırmalısın
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı istemek haram değil
Bu devirde çok zor kanka en güvendigin kızın 3 4 tane konuştugu çıkıyor erkeklerinde aynı karşına çıkan nasıl birisi olduğunu anlamak için zaman gerek Aşk sevgi bazında
00 Yorumla
+1 yılIyi bir soru sormuşsun Biz de yorumları okuyalım da belki bir çıkış yolu buluruz
00 Yorumlainşallah düşündüğün gibi birini bulursun ben bulamadım daha kısmet hayırlısı diyelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılNasip bu işler hayırlısını iste ille de olsun deme sonra başına iş alırsın
00 Yorumla
+1 yılBulursan sakın kaybetme
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılAbi bu siteden bulamazsın
12 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak soruyorum
- +1 yıl
Sen cevrene bak ailene söyle uygun birini bulurlar insallah
Artık doğru insan kalmadı herkes o*sbu olmuş maalesef.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden 1 yaş küçüksün kardeşim hakkında hayırlısı olsun inşallah bende aynıyım
Kelin ilacı olsa kendinden başlatmış bişey deyemiycem00 Yorumla
+1 yılNamusu sadece kadınlarda aramadiginiz erkekliğini üstün görmediğiniz sürece doğru insan sizi bulacak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen değil o seni bulucak
16 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman
Cevap sahibi+1 yılZamanı gelince
- +1 yıl
Belki gelmiştir
Cevap sahibi+1 yılBilemem
- +1 yıl
Bence gelmiş 🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılKim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAramakla anca belanı bulursun
21 Yorumla- +1 yıl
Bu da güzeldi
+1 yılValla arayincada bulunmuyor kader olmaz dedigin anda oluyor bir sekilde kasmamak gerekiyor ben kasinca sonu hep hüsran oldu
00 Yorumla
+1 yılNasip sahibini bulur varsa nasibinde bulur tabi ama ugrasman lazım görücü usulü ile evlenirsin anlaşırsan
00 Yorumla
+1 yılBen şimdiye kadar aradım bulamadım, demek ki gizli bir yerde çıkar belki birgün nasıl olsa beklemeye alıştım
00 Yorumla
+1 yılYok knk kalmamış o yüzden tek takılacagiz
10 YorumlaVar mıydı öyle biri yaa😂
180 Yorumla- +1 yıl
Al karşında ☺️
- +1 yıl
Ama böyle on yargılı olursak nasıl anlasicaz konuscaz 😀
- +1 yıl
Denemeden bilemeyiz bunu ama olmaz demiyorum 😉
- +1 yıl
Evet sen diyorsun ve böyle dersen denemeyeiz zaten 😀
- +1 yıl
Peki 😀
- +1 yıl
ko uşşak bir şey de kaybetmedik ama
- +1 yıl
Kaybetmeyi göze almak lazım 😃
- +1 yıl
Kaybedersen kazandiginda daha değerli olur
- +1 yıl
O zaman ne diyelim bol kazanclar
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Eyvallah Ahmet teşekkürler bu yüzden kimseye hakaret etmem edemem tercih sonuçta
- +1 yıl
@AHMET5800
Pardon ama olay ne ara bana döndü onu anlamadım ben kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum - +1 yıl
@AHMET5800
Sen olsan verirdin işte olay bu - +1 yıl
@AHMET5800
Ve ayrıca hakarete başlayacak ve yüzsüzlük yapacak bi durum da yok ortada öyle birşeyi karaktersiz insanlar yapar bence ki arkadaş gayet güzel bir şekilde çekildi sohbetten - +1 yıl
Nslem neden bu kadar gergin ve agresifsin ki az relax ol okurken kasiliuorum inan korktum keşke internet paketim dun olmasaydi dedim 😂
- +1 yıl
senin normal halin baskalarinin gergin agresif tanımı olabilir belki de 💬
- +1 yıl
Evet işte dedigim gibi başkalarına göre ya yorumu okumadın ya da anlamadın ama olsun relaxim diyorsan kendine göre relaxsindir
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
yazamam xperim yetmez
- +1 yıl
Nasipten öte yok
- +1 yıl
Kendi bilir ki öyle bir şey yapsa iki selam kelam biter az çok renkler belirli
- +1 yıl
Canımı sıkmam tanımadığım biri sonuçta ama biraz yorumlasinca o sert tavrı biraz yumuşadı o kabul etmese de bunu
- +1 yıl
Saygı duyarız tabiki de ama ilk izlenim önemli genel analmda
- +1 yıl
@AHMET5800
Öncelikle ben kimseyi takip etmiyorum onu bir belirteyim olanlarda hesabı açtığımda olan standart olan kişiler ki çoğunu da çıkardım zaten insanları tanımadan bu kadar ön yargılı olmanız da çok yanlış bence - +1 yıl
Ön yargı kimse için iyi değildir haklisniz ama bu yargıları da biz yaratırız Ahmet'e hak veriyorum bu yüzden
- +1 yıl
Sana gelince şöylemi bile ne kadar itici bilmem farkında mısınız sanki bir savaş halindesiniz ve sırayla hallediyorsunuz düşmanları komik oluyor yapmayin böyle şeyler 😃
- +1 yıl
Atmanıza gerek yok gercekten az çok ne diyeceğinizi tahmin ediyorum tahmin tabi belli de olmaz bu şekilde de az çok tanışmış olduk bence rahat olun kirildigim yok kırılacak bir şey söylemedi biz ama söylemleriniz biraz sert böyle bir yarış savaş varmista 1. Olmak gibi yazıyor gibiydiniz ilk başlarda
- +1 yıl
Olabilir okurken yanlış hissiyat oluşmuş olabilir tabi ne diyelim kendimizce bir şeyler yazdım iste diyorlsr ya beni bir sen anladın o da yanlış anladın biraz öylei oldu ne sanki 😃
- +1 yıl
@ALTARRRRR ufak bir çılgınlık daha benden yine 😃
- +1 yıl
Bencede öyle ben ve Ahmet arkadaş öyle kırıcı bir sey yazmadik bence
- +1 yıl
On yargimi yıkmak için adım attım yine ben dikkat ederseniz
- +1 yıl
Anlamadınız ama ne yapalım 😀 son yorumlarda adım attım dikkat ederseniz
- +1 yıl
Ha iyi anlamadınız sandım
- +1 yıl
Esft öyle bir şey kasıt etmek istemedim
- +1 yıl
Anlaştık anlaştık ama biraz geç oldu Ahmet'e de teşekkürler ayrıca ☺️
- +1 yıl
Hayır xper ile alakalı o sorun
- +1 yıl
Herkesin tarzı farklı ama kusura bakmayın onun tavrı sizin tavranizdan kaynaklı oldu bence
- +1 yıl
@AHMET5800
Denedim mesaj gidiyor deken - +1 yıl
Ahmetin xperi yuksek olunca durumu bilmiyor normaldir
- +1 yıl
Burası için evet
- +1 yıl
Sen nasıl bir kralsın böyle Ahmet valla 😀
- +1 yıl
Evet böylesi daha iyi olacak sankim
Bulmycaz kendi gelicek😂
12 YorumlaNerede ve ne kadar uzakta olursan on kader sizi bir nokta buluşturur merak etme.
10 Yorumla
+1 yılVarsa onerisi alabilirim😀
10 Yorumla
+1 yılAllah gönlüne göre versin
10 Yorumla
+1 yılİlan vermelisin leygoya
22 Yorumla- +1 yıl
Letgo 😝❤️
+1 yılBulamazsın bu devirde. Evlenmek için çok paran olmalı. Parasız erkeğe annesi bile bakmıyor artık
00 YorumlaOrtamlarda insanlarla iletişim kurarak bulalım lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen inancımı yitirdim artık
21 Yorumla- +1 yıl
Bende kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek biri yaz boşluk bırak 5560'a gönder 😂
23 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
İstediği fiziksel özellikleri ve adresinide yollaması gerekir paket yapıp göndereceğiz.
- +1 yıl
😂😂😂😂bence Müge anlıya çıksa daha iyi bulur haykırdım 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu siteden.
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şer mümkün mü
- +1 yıl
Burdakiler de insan evladı olduğuna göre mümkün.
- +1 yıl
Bu güzel di 😅😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kapısını çalarak 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Kimin
- +1 yıl
Beğendiğin hoslandigin kişinin kimin olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbulamicaz böyle devam
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçmi ışık yok
+1 yılKısmetse olur a katıl
01 Yorumla- +1 yıl
Nereden başvuracağım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılOnuda bulmayıverelim aman
02 Yorumla- +1 yıl
Ne zamana kadar
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Bilmem bulunca haber et
01 Yorumla- +1 yıl
Olur istek atarım takip et ilk sana derim
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Inan bilsek böyle olmazdı hayatlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Aklin varsa evlenmeeee
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi gelir müstakbel karın
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂çocuğa umut vermesen
- +1 yıl
Gelmedi
+1 yılSen söyle nasıl bulalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum, zor artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Bulmak zorunda mıyız peki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Nasıl bulamazsınız ya
00 Yorumla
+1 yılAynen knk nasıl bulacağız? Bana da lazım..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılRadan bulamayacağin kesin
00 Yorumla Aman boş ver ben buldumda ne oldu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnstagramdan buluyor bu arada herkes
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Murstmuro ne demek ne alaka 3 arkadaşım instagramdan bulup evlendi?
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Orası hep fake dolu
Cevap sahibi+1 yıl@Murstmuro üff böyle diye diye oturun evde 31 çekin siz asafadaf
Cevap sahibi+1 yıl@Asiadam209 he kandırın ben bulamadım demiyon da
- +1 yıl
Biz evlilik istiyoruz sen ne olsun istiyorsun
- +1 yıl
Benim hayatımda çok kız oldu sayısını hatırlamıyorum
Telli babaya döndüm
Kusura bakma
Gerçek bu
Cevap sahibi+1 yıl@Asiadam209 şeninde karşına böyle bir kız gelir inşallah knk
Cevap sahibi+1 yıl@Murstmuro he yanındaydım
- +1 yıl
Ben mutluyum bu ara yalnızlığımla
Senin gibiler benden uzak ol olsun
Cevap sahibi+1 yıl@Murstmuro peki 🤷🏼♀️ anlamadım laf mı soktun
Cevap sahibi+1 yıl@Asiadam209 aynen kardişim
+1 yıldışarıdan
10 Yorumla
+1 yılZor bulmak
10 Yorumla
+1 yılNasipte varsa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAramadan bilemezsin
10 Yorumla Bulamayacağız.
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler