AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
böyle saçma sapan sorumu olur yaw insanları dil din ırk renk diye ayırmak yanlış olur iyi insan kötü insan diye ayırmak dogru olur iyi insansa ala kötü insansa uzak dur..
Ne alaka yahuu? Bu kadar ayrımcılık görmedim ben ya.
hiçbir şekilde ayrım yapma, oda seni seviyosa ve ciddiyse tamamdır :)
pek iyi oldukları söylenemez neden Türk değilde kürdü buldun
Pis bölücü
Bölücü olan turkler mi @violinsts ben hic daha çıkıp asker öldüren türk gormedim
@tblisi seni adi pkk yandaşı şerefsiz kızların altına yorum yapıp Türk milletini aşağılıyorsun bakıyorum
2-3 Ay sonra kocom bozo bohmirrr demeye başlarsan şaşırmam
TÜRK KÜRT BİLMEM NE FARK ETMİYOR İNSAN OLMASI YETERLİ. AYRIM YAPMAYIN
eğer adam gibi adamsa kürtü çerkezi farketmez türk olanlarıda gördük
Once bir herkes yaz. bir de milletin dediklerine kulak asma canım hadi
Kürtten kastın ne? Kürt şiveli kürt gibi giyinen vs... kürt mü yoksa modern güzel giyimli kültürlü bir kürt mü?
Ayrım yapmak yanlış olur ama anlaşmakta önemli örf adet yaşam şekli uymalı bence kimlikten çok bunlara bak.
Herkes insan neden sevilmesin burada sadece görüşleri önemli
Herkez yapamazsiniz diyor
Hayatında kısıtlamalar sorun olmazsa yaparsınız
Nasil kisitlamalar?
Almanyadaki gibi rahat olamazsın ilişkiniz evliliğe tasınırsa çok uzun sürmez gibi ama yinede sen bilirsin kimseyi yargılamak istemem belki çocuk ileri görüşlüdür
Ikimizde almanyada yasiyoz ailelerde
Eğer çıkıpta kendi kendine biji biji kürdistan demiyorsa sıkıntı yok
Hyr demiyor ve utangacc gözlerini sürekli kaciriyor ben bakinca
Bu ülke bu millet için ölür mü? Asıl soru bu. Vatan sever biri ise neden olmasın. Ama aileler sıkıntı olabilir buda ileride huzursuzluk verir.
10 senede kucağına 7 cocuk alırsın en az ve görürsün sonra neler oluyor :)
bende almanya da yaşıyorum zaten burada ki kürtlerde kürtlük kalmamış ki sorun olmaz :D
kürt kızına aşığım hiçbir problem yok karakterle alakalı
Çoğu kürt kansız oluyor ama senin aşk derecene bağlı, umarız öylelerinden değildir.
kürtler ermeni maşasıysa izmirlilerde yunanlıların maşası. al birini vur ötekisine biri silahla diğeri propaganda ile güzelim anadoluyu pisliğe çevirdiler.
Türkler de Amerikalılar'ın maşası bu durumda?
kürdistanı amerika ve israil kuruyor zaten kim kimin maşası ortada
Bir saniye, Menderes tarafından 1950'lerde Kore'ye asker gönderdik, bizle alakası olmayan bir savaş, Amerika'nın çıkarı için. Halen Afganistan'da Amerikan işgaline destek vermek için asker gönderiyoruz. NATO ülkesiyiz, topraklarımızda kontrolü Amerikalı subayların elinde olan Kürecik füze sistemi var İsrail'in güvenliğini sağlamak için, ülkemizde Amerika'nın ve NATO'nun üsleri var. Ülkemizde genel seçimlerden 2 hafta sonra seçilen başbakan Amerika'ya gidip brifing almak ZORUNDA. Ama maşa olan Kürtler öyle mi?
mecbursun kardeşim nato ile beraber hareket etmeye yoksa sizin gibileri hem içeriden hem dışarıdan şimdiye dek çoktan parçalamışlardı bu ülkeyi. halk adam olsun dışarıdaki oyunlara gelmesin onun bunun maşası olmasın. siyaset yapmak ayrı halk olmak ayrı. bende başbakan olsam mecburen dış siyaseti geliştirmek zorundayım. adam olun başkasının çakallığını yapmayın politikacı ile halkın sorumlulukları farklı. cahiller ne bilsin ülke nasıl yönetilir sanki kürtler ya da çağdaşız diyenler ülke yönetiyorlar. alt tabakaya ne oluyorsa özünü unutup başkasının kölesi oluyorlar
Bütün bankaların aşağı yukarı yabancıların elinde, ülkece Amerikan bankalarından kredi çekip duruyorsun, bütün üst düzey komutanların Brüksel'de, Amerika'da Amerikalı subaylarca eğitiliyor.
Şimdi buna "stratejik ortaklık" diyebilirsin, nasıl bir ortaklıksa o da ayrı mesele. ABD'li subayları biz eğitmiyoruz, Amerika'da Türkiye'nin bir tane askeri üssü yok, istese de kuramaz, izin vermezler.
Her neyse, dahi diyelim koşullar bunu gerektiriyor, o zaman Kürtler de aynısını yapıyor.
kürtlerin bunu yapmaya hakkı yok. deselerki bu ülkenin ismi neden türkiye anadolu cumhuriyeti olsun. daha varsa eşitsizlik haksızlık hukuksuzluk insan gibi hakkı ile haklarını arasınlar. kürtlerin yaptığına düpedüz ihanet denir çakallık denir ermenilerden kalma asala örgütün devamını sürdürenlere hain denir. hak aramakta her yol mübah değildir milletin gözünün içine baka baka ülkeyi parçalamaya çalışıyorlar. biz toparlamaya çalışanlardanız anadolu devleti olsun bayrağın kenarına sarı yeşil şerit çeksinler ortasıda kırmızı zaten onada varız amenna. ama bana ihaneti legalleştirmeye çalışma. her kafadan ses çıkmaz kimse ikditar o yönetmeli bunun dışında adım atanlar hainlik ediyorlar. halk kürtleri seçsin o yönetsin ozaman herşeyin bir tekniği raconu kuralı var
Tamam, şimdi ağız değiştirdik. Öyle devam edelim madem:
1. PKK terörü, Diyarbakır Cezaevi yüzünden çıktı (Ne demek istediğimi anlamak için araştırman lazım).
2. Kürtçe diye bir dil yok propagandaları çok yapıldı, Kürtler'in hiç olmadığı ve olmayan dillerinin konuşulmasının bile yasak olduğu dönemleri gördüm.
3. Türkiye'de Kürtler'in yaşadığı 4500 adet köy boşaltıldı, askerlerimizce yakılıp yıkıldı.
4. Son 20 yılda polis ve asker kurşunu ile en az 350 çocuk öldürüldü.
5. Sıkı yönetim döneminde, yüzlerce Kürt güvenlik birimlerinde göz altına alındı ve hiç bir zaman geri dönemediler, aileleri haklarını arayamadıkları gibi üstüne terörist ve vatan haini yaftası yedi.
Örnekleri çeşitlendirebilirim. Ama büyük ihtimalle ne demek istediğimi anlamaz bile istemiyorsun.
iyide kendinize niye sormuyorsunuz bu olaylar neden kürtlerin başına geliyor? pkk binlerce kürdü yatakta uyurken katletti onlarıda yazsana. ölen askerleri ve memurlarıda yazsana. tek taraflı demokrasi olmaz tek taraflı hak hukuk arayamazsın sen. kürtlere bu zülmü yapanlarla birliktesin şu an kucak açanlara değil zulm yapanları seçiyorsunuz. durduk yere kimsenin başına bela gelmez. türk silahlı kuvvetleri 100 yıldır israilin kontrolündeydi bu ülkede pkkyı kim kurdu ne amaçla kurdu iyi araştır bunları sağdan soldan bir şey duyup düz mantıkla hareket ediyorsun. milyarlarca entikalar var bu ülkede hiç bir şey senin gördüğün gibi değil şu israil denilen yavşak yahudiler yıllarca her iki tarafı birbirine vurdurdu. ve şimdi kürtler israile düşman olacağı yerde onlarla dost oluyor. dostunu düşmanını bile bilemeyecek kadar cahil insanlar başı beladan hiç bir zaman çıkmaz. yavaş yavaş aydınlanacak insanlar. işidi kuran kişi shimon elliot (ebubekir el bağdadi) . daha öğreneceğiniz milyarca şey var
Cevaplar:
1. Türkiye ile sıkı İsrail müttefik ülkeler, Mavi Marmara şovu ardından bile Türkiye İsrail'in OECD'ye girmemesi için veto hakkını kullanmadı.
2. Müzakere, uzlaşma, konuşma kültürü olmayan bir kültürün burnu boktan çıkmıyor maalesef. Yakında mahalle çocukları bile kavga ettikten sonra İsrail'i suçlayacak. Ve evet komplo teorileri para eder.
3. PKK'nın işlediği onlarca suçu da sayabilirim. Bu suçlar kadar, güvenlik güçlerimizce işlenmiş ve PKK'nın üzerine atılmaya çalışılmış (bugün resmi ağızdan bile itiraflar geliyor) suç da var.
4. Durduk yere bir milletin başına kötü şeyler gelebilir. Bununla ilgili onlarca tarihi örnek sayabilirim.
5. Şen Şii'sin, sen Alawi'sin, sen Selefisin, sen Sufisin, sen Esadçı'sın, sen IŞİD'çisin, sen El Nusracı'sın, sen laiksin, sen bilmem nesin diye bir birini boğazlayan Araplar'dan fazla farkımız yok. Dünya bizleri dehşetle izliyor, bir yandan da götüyle gülüyor.
türkiye ile israil arasında ticaret oranlarına iyi bak kardeşim. son 10 yıldaki silah alımlarına bak birde önceki 50 yıla bak. boş boş konuşuyon türkiye son 10 yılda kendi silahlarının bir kısmını kendisi üretiyor. tabi amacın lekelemek ise tabikide ne desek boş. amaç kendinizi kusursuz göstermek şu dünya üzerinde kürtlerden daha ırkçı bir millet yoktur. kendi gözümüzle gördüğümüzü bize yalanlama sakın. bu belalar kürtlerin cehaletinden başlarına geliyor. evet bu ülkede dönen bütün dümenlerde israil parmağı vardır. ortadoğuda dökülen her kanda israil parmağı vardır pkk lılar nasıl mossad ajanları tarafından eğitildiğine şahidiz biz asla kandıramazsınız evet ayrımcılık var çünkü insanlar ayrılmışlar bak bakalım suriyeye yüzde 99 müslümanmış. yemezler artık türkiyede suriye gibi aynı çıkan ilk savaş ya da kargaşada kürtler kürdistan ilan edecekler. sanki sen dünyadasın biz marstayız kendi gözümüzle görüyoz gerçekleri laf salatalığı ile haklı çıkamazsınız. niyetiniz bozuk
erzurum karayazı ve hınıslıların içinde büyüdüm onlarda kürtler yani şöyle söyleyim yemin ediyorum sana köpekler domuzlar en aşağılık hayvanlar bile onlardan daha çok insan
Ortadoğu'nun tipik hastalığı. Buranın halklarının beyni o kadar yıkanmış ki, komşularını, iş arkadaşlarını köpekten ve domuzdan beli aşağı görüyor.
adam gozumun onunde kurbanlık koyuna tecavuz etti sen neden bahsediyosn alayı hayvan bunların bunun gibi 100 olaya sahit oldum ben
Zonguldak:
www.internethaber.com/...yak-oldurmek--437923h.htm
Eskişehir:
gunhaber.com.tr/.../349382
Kastamonu:
www.haberx.com/...andi%2817,n,11077651,362%29.aspx
Sanırım Türkler'in cinsel tercihi kurbanlık koyunlardan ziyade eşekler?
insan olsun yeter kürtlerle pkk yı ayıramayan zihniyet olmayalım hepimizi ALLAH yarattı..
İnsan değil zaten uzaylı baska gezegenden kalbide yok sevemez aptal saptal seyler soruyorsunuz
ben kız olsam evlenim kürtle aynı yatağa ziktim sene girmem
Yok neden kötü olsunki insan olsun yeter 😃
Adamlık ırkla alakası yokdur... Irka gore degerlendirmemek lazim
İyi kurt tanidiklarim oldu..
Aşk engel tanımaz..
Irkçılığa gerek yok..
en iyisi ölüsü. demişler
Sonra ülke neden gelişmiyor?
Almanya'daki Neo-Naziler de Türkler'e maymun diyor.
Özetle, asıl bunları söyleyenler şizofren.
@ozgetuana ceneni kapat
uzaa burdan
ne demek kürt erkeği tama türküm ama sorunlada renjide etme hepimiz tek vaanın insanlarıyız
Ne alaka on yargılı olmamak lazım bu onun tercihi değil
bızden bı fayda gordun mu bıde sansını kurt erkegı ıle dene bakarsın adam sadık cıkar
Kurt erkegini de sevmem kurtleri de sevmem.
Ha onlarda senin için ölüyordu biliormusun salak kurt değilim ama şu an senin yorumun için onları savunurum neden çünkü senin gibi mal kafalilar yüzünden insanlar birbirine düşman ne salaksin sen ya
sen ne b. ksun acaba da sevmıyorsun ınsan mısın acaba
Cakma Türk degilim;)
Yorumlara gelince: je suis charlie.
burada laf atan olmadi sizin de terbiyesizlik ve seviyesizlik etmenize gerek yok;) seven sever sevmeyen sevmez. Saygi duymak gerekir. Saygi duymuyorsan susarsin;) Bilmeden etmeden de ötmeyin.
Onlar da seni sevmiyor dert etme.
Hahaha
Irka göre insan yargılanmaz kardeşim
asıl kürtlere selam olsun
suç olsa sevmeyecek gibisin
ne kadar kürt varsa...
Ne alaka simdi.. irkcilik yapmasinlar soyleyenler.
Irkçılığa bakma derim kimseyi dinleme
Molotof eşliğinde güzel bir akşam yemeği yersiniz.
Ne guzel
hahaha kürtler eksilemiş hemende :)
Bunun neresi suc anlamış degilim
Ne bilem bacım, kişilik önemli ırk değil.
Haklisin
pkk-hdpli değilse sıkıntı yok
Olsa ne değişir
hayırdır neden gocundun @wasntt sen pekaka lımısın
Teröristse çok şey değişir @wasntt
Ne gibi şeyler değişir diye soruyorum?
Teroristse siddet uygularim. @wasntt
Bu ne sacma bir soru? Oyle sey mi olur yahu?
seviyorsan kim olduğu ne olduğu önemli değil.
Evlenirsen mutlu olamayacağın kesin.
Seninle evlenirse daha mu mutlu olur?
TÜRK ile kürt ateş ve barut gibidir. İkisinin aynı ortamda bulunması düşünülemez bile.
Tabi tabi öyle!
Araplar ve Türkler ve hatta Kürtler hıyarlık konusunda bir birileri ile yarışıyorlar.
Suriye'yi kan gölüne çeviren de bu kafa.
Herkesin görüşü kendine. Benim görüşümde bu
Demek kendini hıyar olarak görüyorsun güzel kardeşim :) İnsan karşısındakine ne söylüyorsa bil ki aslında kendini görüyorsun. İyi günler
Bende senin Güzel bir insan olduğunu düşünüyorum
Üslubun güzel ve doğru. Yanlış anlama laf falan sokmak için demedim bunu. Cidden hıyar diyerek hıyarlığı ben yaptım.
Önemli değil kardeşim.
Herkesin kararına kimse karisamazz
İnsan olsun yeterli be kardeşim..
yapamazsın kım demısse dogru demıs
Neden
Diyenler b0k yemiş hatun bakma sen kafatasçılara.
Irkçılık kötü birşeydir aldırma sen...
Yooo ırkçılık dunyadaki en nefret ettigim seydir
Kötü degil canım ama anlasmakta güclük cekebilrsin
Pkk - Hdp li değilse olabilir
ırkla ne alakası var ya. seviyosan daha ötesi yok
Irkçılığa hayırr! Niye olması o da insan
Kürt türk kardeştir aksini idda eden kalleştir
insan olduklari icin mi kötüler
Yo neden suç olsun önemli olan insanlık
ben denedim , olmadı. deneyenler de mutlu olamadı.
ayrımaaa ne gerek vaaaa
yanlış bir durumdur
kürtler değil siyasetçiler kötü olan