+1 yılgörüşleri çok önemli ama takma ben mhp taraftarı biriyim ama ayrıldığım sevgilim hdpliydi sevince umrunda olmuyor hiç bir şey aynı semtte otururduk bu kobani olaylarında karşıt iki grup içinde karşı karşıya gelmişliğimiz bile vardı ama ne o benim görüşümü etkilemeye çalışırdı ne ben onun için saygı önemli kafanı yıkamaya çalışmayacaksa olur yani neden olmasın. Şu da bir gerçek bazen ırkçılık yapsakta doğunun erkeklerinde sahiplenme duygusu çok yüksek sevdiler mi tam seviyorlar mutlu olursun bnce.
15 Yorumla- +1 yıl
sever emin ol ama beş parmağın beşi de bir değil onlarda biraz daha erkek sözü ağırlıkta oluyor kendini de ezdirme bu arada
- +1 yıl
o zaman bilemem ama seviyora seni mutlu olursunuz emin ol
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılAlso liebes ich kann dir nur raten lass die Finger von dem Typen!
Ich bin seit mehreren Jahren mit einem Kurden zusammen und glaube mir du musst sehr sehr viel Opfer bringen Bezüglich Kleidungstil, treffen mit Freunde sogar deine Besuche mit der Familie muss ständig gesagt werden bzw du musst nach seinem Erlaubnis fragen.
Du kannst deine Meinung nicht aufzwingen, was der Typ dir sagt, ist Gesetz!07 Yorumla- +1 yıl
Ben de Kürdüm ve eşim en ufak sorun yaşamadı bu tarzdan.
Birlikte olduğun çocuk Kürt yerine Türk olsaydı, sanırım benzer bir genelleme yapmazdın. Google'dan bulduğum ilk haber:
www.milliyet.com.tr/.../
Manisa Akhisar, ailesi de Kürt falan değil. - +1 yıl
- +1 yıl
Genelde utangaç oluyolar zaten sonradan açılıyo onlar merak etme kültür meselesi onlarin kültürleri bizimkinden çok farkli kadını vasıfsız görüyolar değer verme yok zaten
- +1 yıl
Ich sag dir mal nur eins, du kannst ihn lieben, is auch kein Problem so, aber heiraten und so weiter, dass sind 2 andere welten wie die Leben, wenn du sagst ich kann mit Ihm leben, egal wie, dann mach das, nereden oldugu önemli degil
aber ja, Insan olmasi lazim, insan olduktan sonra kimmis nerdenmis fark etmez :)111 Yorumla
Senin böyle düşünmen bile bir zihniyetsizlik, sende aşşağıdaki yorum yapan bazı mahluklar gibi düşünüyorsun galiba? bence aşkından vazgeç, vazgeç ki senin gibi aşkını sorgulayan yüreksiz bir insan aşkı haketmez.. İyi ne güzel aşkı bide ırklara göre yaşayalım.. Ya sabır
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Yıl olmuş 2015 hala önyargılar, ırkçı zihniyetler. Şu önyargılardan kurtul Öyle bak insanlara. Insanlari türlü kategorilere ayırıp onları yargılayan insanlardan da uzak dur. Yani bahsettigin ' herkez ' ten
52 Yorumla- +1 yıl
Herkez yazmış bir de tırnak icine almış ya güleyimmi aglayimmi bilemedim herkes o herkes
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Millet yanlış biliyor bu konuları. Ben de kürt kökenliyim ama doğma büyüme
İstanbulun en kaliteli semtlerindenim. görünüm, Tarz, kişisel kalite, bilgi v. s o kürtleri beğenmeyenlerin çoğuna tur bindiririm. Neyse sonuçta toplumsal bir saldırı var kürt kökenli yutttaşlara. Bu bir nefret ve kültürel linç girişimidir. Sen başkalarına bakma. Şayet o kişiyle uyum gösterdiğinizi düşünüyor ve seviyorsanız sorun yoktur.31 Yorumla- +1 yıl
kürtlere linç girişimimi? biz sizi herzaman kardeş olarak gördük ama sizler hep hep tc dmekten ve bizleri düşman olarak görmekten öte gitmediniz. sizin içinizde her zman bir bölücülük vardı ve halada öylesiniz. benim artık sizler gibi kardeşim yok
+1 yılÖncelikle "herkeZ" değil "Herkes" ikincisi "Kürtlerin" "K"si büyük sonuçta sıfat...
Türk bulamadın mı anasını satayım? Kürdün neyini beğendin l*n aşırı faşistim ben. Kessssinlikle olmaz bu ilişki ayrıl hemen... (Beni eksileyecek Kürtlere selam ederim ve sorarım onlara Saddam Hüseyin'den neden kaçtınız Türkiye'ye nasıl sığındınız unuttunuz mu o günler?")60 Yorumla
+1 yılNe alakası var kötü olmakla! Yuh bu bilinci söyleyen insana. Irkının farklı olması kötü ya da iyi olduğun anlamına mı geliyor. Türklerden de kötüler ve iyiler var kürtlerden de lazlardan da! Allah aşkına saçmalamak için bu ne zahmet yahu!
Tek sorun şu olabilir, kültür farkı. Buda aşılmayacak bir duvar değil.30 YorumlaArkadaşım ne diyonuz ya, oldu olacak meydanda tarayın Kürtleri. belki bitersek düşmanlık da kalmaz!!! Arkadaşım, nerelisin bilmiyorum ama sırf Kürt olduğu için demicem. Kendinden farklı biriyle birliktelik olacaksa farklılılara ve dolayısıyla bunun getireceği bazı kültür farkından doğan çatışmalara katlanacaksın. Kürtler ya da Türkler kötüdür diye bir genelleme yapılamaz. Yapılıyorsa eğer bil ki yapan kişi IRKÇI FAŞİST pezevengin tekidir !
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tanıdıklarım çocuk fabrikası muamelesi yapıyor eşine evli değilse de genelde yatağa atma amaçlı başka bir istekleri yok ama kızlar hala peşlerinde bu da ss kuralının ispatı galiba yanlış anlaşılmasın hepsi oyle demiyorum sadece benim tanıdıklarım öyle 😉
30 Yorumlairkcilik tir diyenler canım inan butun erkekler ayni sevende var sevmeyende var ben bir kurt olarak kimse bizi kotuluyemez sen sevdigine guveniorsa seviyorsan ister kurt ister ermeni ister her hangi bir dil olsun seviyorsan kmse seni kandirmazsin kalbin ne diorsa ona gore git
20 Yorumla
+1 yılAptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8’den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2’ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar.
Albert Einstein.60 Yorumla
+1 yılK*rde ü harfi bile vermeyin. K*rtler hain bir topluluktur, iyileri de var sözü hümanist saçmalıklarından başka birşey değildir. Onlar sadece bu yoldan anlar,
https://i.hizliresim.com/94jlL8.gif00 YorumlaGelenek görenek farkı çok büyük olur genelde. Benimde 2 sene boyunca malatyalı sevgilim oldu biz çanakkaleliyiz 2 sene zor katlandım eğer modern gün görmüş bir aileyseler sıkıntı yok. Ama diğer türlü sıkıntı çekersin baya ben ayrıldığımıza şükredicem nerdeyse o derece
13 YorumlaValla pek kotu bir sey değil ama askinizi kurt turk alman demeden yasamalisiniz cevrendekilerin olumsuz tepkileri dusunmene sebep oluyosa kafani karistiriyorsa simdiden ilerde de pek yurumez bence ama kurt erkeklerin sahiplenme ozellikleri ve kiskancliklari fazladir yapabilirim diyorsan dinleme cevreni derim ben
24 Yorumla- +1 yıl
küfürlü yorum mu bence küfür yok bunda buna küfür diyorsan sana küfür etmedim şimdi de Türk erkeklerinin adamlığınımı soprguluyorsun
- +1 yıl
Bakin beyefendi turkluk kurtluk mevzusu yapacak olsam ben turklerden yana olurum benim babam türk ve bende bir turk kiziyim bir kiskançlik ve sahiplenme konusunda bu kadar sert cikilacak bir mevzu yok yanlis anlasildiysam sayet siz de dahil tum erkeklerden ozur dilerim kusura bakmayin..
- +1 yıl
tamam benim alınganlığım sen kusura bakma
Yalan kizim ya onu yapanlar ayrimci itler k. b mada seven adam sever kurt turk alevi olsun niyet onemli anladinmi niyeti kotu olan zaten kotu insandir seven biri degildir bende kurtum hicte utanmiyorum cekinmiyorum ilk tanistim kizlarada en basta kurt oldumu diyorum bazilari ayrimcilik yapio bazilari yapmiyo kimseyi takma sen evlencen onlarmi evlencek karsindakinin seni sevdine inaniyorsan guveniyorsan bitmistir kurtlerde su vardir evlendinmi bidaha birakmazlar sen birakmadim surece.
24 Yorumlabu sitede ne kadar salak insan varmış onu anladım bu sorunda.. ben kürdüm ve gurur duyuyorum bununla. eğer karşımdaki çok sevdiğim biri olsa bile böyle bir soru aklından çıkmış olduğunu bilsem kesinlikle çıkmam onunla.. şimdiden böyle düşünüyorsan bu iş olmaz.. sebep onun kürt olması değil sebep senin böyle düşüünmen
29 Yorumla- +1 yıl
süpersin
Kürt değilim ama kürt Ler niye kotu olsun. onlarda bizim kardeşimiz. ahh bu ayrım yapanlar yok mu.. asil pislik onlarda
70 Yorumla
+1 yılİlk haftalar iyi geceler ondan sonra küfür başlar argo sözler yatağa girmen için zorlar seni dayak bile yersin ccevremde şahit olduğum insanlar var hepsinin sonu ayni !
63 Yorumla- +1 yıl
Ben de kürdüm, eşime hiç küfür etmedim, yatağa gitmesi için de zorlamadım. Türkiye'de şiddet olaylarına bakınca da, bu konuda pek Türk-Kürt ayrımı olduğu sonucuna maalesef varamıyorum.
Türkler medenileşme konusunda Finlilerle, Japonlarla değil, Iraklılarla, Suriyelilerle yarışabiliyor maalesef. - +1 yıl
- +1 yıl
Herkesi bir tutmamak lazim tamam ama genelde oyleler bizim mahallenin asagisina kendi isimleriyle bir mahalle kurdular ne silah sesleri susuyo ne kavgalari bitiyo nede içip içip sokakta bagirismalari ben hiç on numara cevremdeki insanlar gibi kürt demiyelimde doğulu gormedim bir kere edepsizler antalya gibi bir yerde biz yolda rahat yuruyemiyoruz kendi mahallemizde bile ac kurt gibi bakiyolar sen izah et normal mi?
sen boyle bı soruyu sorarak ınsanların yargılarını merak edıcegıne kendı yargılarını yık mılletın ne dedıgınden sanane sen zaten sevsen mıllete sormassın askını yasarsın. Soz eger bızım kurtlere karsı tutumunu merak edıyorsan sahsım adına sunu soylıyım ben bu topraklarda kurtlerle sav tutup ıbadet etmıs ınsanım bu yuzden adam olanın her daım yanındayız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlarımız Kürtler ile vatan hainlerini bir tuttuğu için kafalarında bu şekilde dolaşmaktadır. Aslında Kürt dediğiniz ırk Türk olan ırktan farklı değildir. Sonuçta hepimiz insanız. Gelenek ve göreneklerimiz farklıdır. Bunları yaşamak zor oluyor olabilir ama sonuçta her insan farklıdır. Sevdiğin insan ile geçine-bildikten sonra ailesi ile de sorunlar yaşamazsın
01 Yorumla- +1 yıl
Kürtlerle arası sorunlu olan birisi var anlaşılan.
+1 yılBunu burada paylasman bile dogru diil Sen millete ne bakuyorsun kürtlerin hepsi kötü olurmu ya da türklerin hepsimi iyi sence Ben kürdüm inkar etmiyorum Ama bu Vatan için askerligimi yaptım daga çıkmadım mesela Çıksamda vatan hainiyimdir zaten Kürt türk kardeştir aksini iddaa eden kalleştir
12 Yorumla- +1 yıl
bak keyfıne
Boyle dusunme. Kurt oldugu icin ayrimcilik yapmalarina asla birakma. Insan insandir boyle sacmalik mi olur? Boyle yapmayin artik, seviyorsan beraber olun herkesin inadina. Sevgiden, mutluluktan daha mi onemli?
30 Yorumlakürt laz çerkez yunan vatanı milleti ne olursa olsun evvela insan olsun gerisi boş...
80 Yorumla
+1 yılSevdikten sonra Kürtmüş Türkmüş Aleviymiş Hristiyanmış mış mış mış... Bakılmaz
60 Yorumla
+1 yılne alakası var ya? Kürt erkeği ne demek ya o da senin benim gibi insan değil mi? ırk , din , cinsiyet ayrılıkları çok aptalca. gönül kimi sevdiyse güzel odur bence. insanları ayırmakta en büyük aptallıktır.
50 Yorumla
+1 yılNeden suç olsun? O Kürtlere kötü diyenler cok mu iyi acaba? Nedir yahu bu kara cahillik. Sonra bu adamlar neden bölücü diyorsunuz. Asıl bölücü bunlar işte
20 Yorumla
+1 yıl50 YorumlaKesinlikle değilll türküm bende ayrım yapmak istemiyorum hiç sevgilim de kürt ve iyi ki aşık olmuşummm ırk farkına bakmicaksn kişiliğine bakıcaksın
34 YorumlaAyrim yapmak istemiyorum ama yaşayan biri olarak söyleyim her dediği yalan , her şeyi yalan, cok kaba , kültürsuz, abaza, görmemiş biriyle olnak istersen buyur
77 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de okuma yazma oranlarının en fazla olduğu, eğitim seviyesinin en yüksek ilk üçte yer aldığı, kuzeyindeki Türk şehirlerinin aksine, kızların ve erkeklerin beraber plaja gidip yüzebildiği, çocuk evlilikleri bir yana, evlenme yaşının en geç olduğu şehir Zazalar'ın ve Kürler'in ağırlıkta yaşadığı Tunceli.
webvideohaber.hurriyet.com.tr/.../...1457_wmp4.jpg
Asıl abazanları, Erzurumda, kış olimpiyatlarında sporcu kızlara sarkan Erzurumlu Dadaş kardeşlerimizden gördük, hemen hepsi de bunların sıkı Türk milliyetçisi! - +1 yıl
ziktirin gidin * abazaları
+1 yılSuç, kötü birşey değil pkklı olmayanını bulabiliyorsan sorun yok xd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tercihtir, ama ben sevmezdim...
... tiksiniyorum arkadaş, zorla sevdirilmez ki...73 YorumlaSimdi safkan kürtse yakışılıdır ama değilse kaç onlar cirkin ve tuhaf oluyolar cevremde var safkan sarı saçlı mavi gözlü filan inanmiyorum kürt olduğuna ama asıl arapların beyaz olduğu gibi onlarda sarı saçlı mavi gözlü oluyomuş :D
07 Yorumla- +1 yıl
ne demek safkan kürtse yakışıklıdır safkan kürt erkeklerine mi meraklısın
Yok ne suçu. Dağdakilerin görüşüne sahip olmadığı surece ırk fark etmez. Benimde vardı ve çok da iyi anlaşıyorduk..
310 Yorumla- +1 yıl
iyiki ayrıldın:) bunlarda para hırsı vardır zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru insan olması önemli.
dürüst, mert, evine bağlı, dinden imandan haberi olan, sana değer veren biri olmalı. bunlar varsa sorun yok.30 Yorumla Ailesini düşün. Bunlar birbirine bağlı kişilerdir. Aileleri cok kalabalık ve cok zorlanırsın. Abuk sabuk insanlarla karşılasırsın. Yol yakından vazgec derim.
52 Yorumla- +1 yıl
evet kürtlerin aile bagları kuvvetlidir. bir olay oldu mu birbirlerini kollayabilirler. Türklerde öyle değil en ufak bişi için birbirlerini tanımazlar. Fark da bu
yanlış bir düşünce sepetten çürükte çıkar sağlamda bu böyledir her zaman
onu tanımadan biz bilemeyiz kötü ya da iyi kafan hiç karışmasın dene olmazsa olmaz zaten ama adımlarını sağlam atmaya çalış03 Yorumla
+1 yılkurt kizi erkegi diye bir ayrim mi olur ya insan insandir... anlasmak ise 2 kisi arasindaki diyaloga bakar... soruyu gormemis olayim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kotu dıyenler ne kadar ıyı ınsanlar acaba kurt sevdımı tam sever kımse bosa konusmasın nasıl kotulermıs bunlar adam mı yıyorlarmıs sorsaydın bı hala ayrım yapılıyor ya ne dıyım
40 Yorumla
+1 yılTamamen saçmalık insanları ırklarından dolayı vs yargılamak
İnsan olsun yeterli
Birde herkez değil herkes20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır normalde olmaması gerek.
Ama ülkemizde bilirsinki canımızı en cok yakanlar onlar.
Hah bana kalırsa adam memleketten çıkmaz.61 YorumlaBeş parmağın beşi de bir mi. Değil. insan olsun adam olsun. gerisi tiri viri
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılpkklı değilse farketmez... Irkçılığa girmez hainliğe girer o zaman çünkü konu , bugün vatanına ihanet eden yarın karısına mı ihanet etmekten çekinir?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Milyonlarca Kürt var, hepsinin kendine göre karakteri var. Çocuk iyiyse Kürtlüğüne falan bakma derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk'e ihanet demektir bu ! Çağ farkı var aranızda ! Sen o çocukla birlikte olduğunda Atamın yüzüne nasıl bakacaksın !
62 Yorumla- +1 yıl
Sen mal misin
+1 yılvala kurtlere akdına dger yo kdiyorlar ama aksine vala kadına akdı ngibi dğer veryor onalr
30 Yorumla
+1 yılNiye onlar insan değil mi? Irk ayrımı yapayın. Sevmezse laz da sevmez kürtte sevmez Türkte sevmez
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBunuda yeni duyfuk ee turkiyede azmı biri turk biri kurt evlilikler ne sacmalık. sevgi olsun ask olsun
00 Yorumla
+1 yılIrkçılık yapılıyo malesef ülkemizde bu ayrımıda onlar kürdistan devleti kurcaz diyerek başlattılar ama iyi olanlarda var içlerinde hayırlısı olsun diyelim
11 Yorumla
+1 yılIrkcilikla alakali bir durum ama sahsen kurttur o sevemez demem ben oda herkes insan nihayetinde
10 Yorumla
+1 yılAdamların yaşamı dili kültürü gerçekten çok farklı. Her türlü sıkıntı çıkar.
37 Yorumla- +1 yıl
Sen ailesini tanımıyorsun anlaşılan. Bende komşularımdan biliyorum. Gerçekten farklı nasıl anlatsam bilmiyorum ama mutsuz olursun onu diyeyim.
- +1 yıl
Ömür boyu orada mı yaşayacak abi. Hiç mi ailesinin yanına gitmeyecek. Bence her türlü sıkıntı çıkar. Bunun üstesinden gelmek onların elinde tabi.
- +1 yıl
Tüm ailesini kendi ortamlarında tanıman lazım. Eğer uygun gelirse sıkıntı çıkmaz ama yaşayışları dilleri farklı oluyor genelde. Mesela bizim komşumuz var gerçekten iyi insanlar severim. Geçen gün akrabaları gelmiş annemi de çağırmışlar. Annem diyor valla aynı dili bile konuşmuyoruz oğlum bulacaksan kendin gibi birini bul ilerde. Ama gönül işte. Eğer seviyorsan aşarsınız bunları.
+1 yılSevebilirsin kimse kimi seveceğini seçemez o da sevebilir ama o iş yürümez
34 Yorumla- +1 yıl
Kültür farki aslinda mesele kürtte değil farklı etnik gruptan kimseyle olmaz ama kürt icin bir parantez de pkk yandasliklari bu da olmamasi icin yeterli zaten
- +1 yıl
Babam Kürt, annem Kürt ve oldu. 40 seneye yakın zamandır evliler!
Ben yarı Kürdüm ve eşim Düzceli ve Türk, o da oluyor.
Amcamın eşi Rizeli, babamın amcasının oğlunun eşi Antakyalı, halamın eşi Çerkez/Abaza. Kürt olan baba tarafımda İsviçreli ve hatta Çinli eşler var!
Bunun yanında anne tarafım Türk, dayılarımdan birinin ilk eşi Türk'tü, boşandılar, sonra Elazığlı bir Kürtle evlendi ve şimdi mutlu.
Olduğunu ispatlamak için daha ne örnek vereyim?
+1 yılNiye suc olsun canim. Kurt demek terorist demek degil ki. Ikisini birbirine karistirmayin.
20 YorumlaKendi ideolojini Kendin belirle Kafanı kullan hepsi insan nasıl kafanızı alıyor onların dediklerini zamanında türk kürt demeden bu topraklari kazanmasının mi bu ne ayrımcılık yazıklar olsun
10 YorumlaYüksek rakımlarda çatlamış dudaklarını
Bir izmirli güzele dayatmak varken
Hep kardeş olacak değiliz ya, Yaşasın halkların sevgililîğî
Yılmaz Abi çözmüş bunu yıllar önce sen haala nerdesin50 Yorumla
+1 yılHaklılar. Hele almanyada daha bir azıtıyorlar bunlara fazla hak tanındığı için.
60 Yorumla
+1 yılBence sen sevmiyorsun. Kafanı mı karıştırdı o ırkçılar? Seviyorsan karışmaması lazımdı, böyle bir soru sormaman lazımdı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babam kürt adam gibi adam türk gibi balık çocugu değil. Fakiri dışlamıyor koruyup kolluyor tek bana değilk herkese babalık yapıyor annemden baskasına yan gözle bakmaz namazlı abdestli sigara alkol yok yani demek istediğim adamına göre değişiyor
420 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaklısın ama hep kürtleri dışlıyorlar
- +1 yıl
Bu seninde aynısıni yapma hakkini vermez
Cevap sahibi+1 yılHakedene öyle bir yaşıyor ki üstünüze alınmayın sizde.
Cevap sahibi+1 yılE ozaman onlarda kürtler için genelleme yapmasın niye biz anlayışlı oluyoruz o konuda onlar anlayışlı olsun yine biz 2. planda oluyoruz
- +1 yıl
balık çocuğüu ne lan!
Cevap sahibi+1 yılBalığın çocugu demek
- +1 yıl
Türk erkekleri fakiri mi dışlıyormuş? annen türk mü
- +1 yıl
sen hiç sonradan görme zengin bir kürt gördün mü
Cevap sahibi+1 yılBenim babam sonradan zengin kürt kardes gördüm be diyon simdi
- +1 yıl
doğruysa bile istisnalar kaideyi bozmaz sen Türk erkeklerine hakaret ederken iyiydi demi pkk yandaşı seni
Cevap sahibi+1 yılSizin gibiler bize hakaretler ederken iyi değil mi ben bir balık çocuğu dedim diye mi gücendin o balık degilde başka bir şey de olabilirdi o da benim insanligim @vörkelball
- +1 yıl
insanlığını sevsinler beyninde balık demek yerine küfür ettiğini kürdistan hayali kurduğunu biliyorum bizden nefret ettiğinide biliyorum yazından belli, size de hakaret çok az etmişimdir bazen sinirimi bozuyorsunuz ama hakaret etmemeye çalışıyorum daha ağır küfür hiç etmedim kendi milletime küfür edilmesini istemiyorsam başka milletlere de küfür etmem
Cevap sahibi+1 yılBak ben Mersinde yaşıyorum ben izmirliyim babam diyarbakirli öyle bir hayalim yok ben ne zaman baban nereli diye sorduklarinda Diyarbakır dediğimde bana öyle bir bakış attılar ki öyle bir tavırları değişti ki asagilamaktan beter ettiler benim babam maddi durumumuz kotuyken ben daha 2 yaşlarında felanken işyeri açmadan önce Nereye çalışmak istese yakasından tutup atarlarmis bizim kürde ekmegimiz yok diye daha neler var şimdi saydirtma bana herkes aynı olmayabilir biz apocuda değiliz herkes sen gibi olsaa kimse kimseye küfür etmez Kürtlere denilen laflara baksana sen ettirmezsen bizde ettirmeyiz @völkerball
- +1 yıl
biz balık çocuğuysak sizde hakika o* çocuğusunuz hadi uzayın şimdi
Cevap sahibi+1 yılAnan o. Defol
- +1 yıl
senin anan babanın değeri bu kadar olmalı ki öyle her önüne gelen yerde bunları küfür malzemesi olarak kullanabiliyorsun. ben sana aynı şekilde karşılık vermeyeceğim. çünkü sen ana bacı katarak kaliteni belli etmiş tabiri caizse tam bir kürt gibi davranmış oldun. yanıltmadın yani beni.
Cevap sahibi+1 yılBana * dedi ben susacakmıydım gecşeğe bak
Bunları diyen nesil devam ediyor mu? Sen kürtdeki yüreği buldun da halen düşünüyor musun? :)
42 Yorumla
+1 yılKürt erkegine aşık olmak suç değil
vatan hainine, teröriste aşık olmak suç.41 YorumlaKürtlerde genelde inatcilik oluyo 2 senelik oda arkadaşım kürt en samimi dostlarım kürt daha ne diyeyim.. sevvdimi tam severler
10 Yorumla
+1 yılçok ayıp bir insanın kökenini cümle içinde böyle kullanamazsın
bu ırkçılıktır
not : karadenizliyim10 Yorumla
+1 yılKürt erkeklere kurban olun. Kızlarınada kurban olun. Irkçılığın mk.
35 Yorumla- +1 yıl
Türk kürt farki o kadar insan görüş bildirmis bir tane küfür yok bide kendi yazdığına bak kendi cvbini kendin vermissin zaten :)
- +1 yıl
@bayanoptik kuzum sen önce bir ne anlattığımı anlasan bir :)
- +1 yıl
Anlamisim gayette net cevap vermisim #
- +1 yıl
Yok canım anlamışsın. Anlasan havlamazdın. @bayanoptik
- +1 yıl
anlamamışsın*
- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026