İnstagramda bir kızla tanıştınız güzel bakımlı başarılı ahlaklı evlenme niyetiniz var ama bi gittiniz kız güzel bakımlı ahlaklı sadece bir 10 kg fazlası var.
170/80 kg falan
Ne yaparsınız
İnstagramda bir kızla tanıştınız güzel bakımlı başarılı ahlaklı evlenme niyetiniz var ama bi gittiniz kız güzel bakımlı ahlaklı sadece bir 10 kg fazlası var.
170/80 kg falan
Ne yaparsınız
Cevap
13Cevap
Bunu bana dürüstçe söylese hiç bir sıkıntı olmaz ama buluşunca görürsem yolun açık olsun derim
Dürüstçe sana kilom var mı desin abi saçma mısınız dıwğxm
Empati yapalım mı hadi bir erkekle konuşuyorsun erkek sana ben 170 boy 65 kg dedi sende bu şekilde düşünüyorsun ve bukusmaya gidiyorsun karşında biraz kilo biri var ne düşünürsün ilişkide en başta güven gelir bir yalanla başlayan ilişkinin ileriye gitmesi zordur o yüzden açıkça söylerim kadınlarda balık etli tabiri vardır
Abi aramızda boy ve kilo konusu açılmadı bende İnstagramda olduğumdan farklı tek resim atmadım. Durduk yere mi diyim bu ne saçma bir iletişim stili fowşxmd
Ne kadar malsın ya görende 100 kg sanar sen kusursuz musun?
Ya hakaret ettin ama iyi bir şey diyorsun galiba
80 kg kilolu değil ayrıca boyuna orantılı neyini sevmedin ya da sevmedin buluşma bi daha
Benim kilolu olan ama
Sorun yok gayet normal
aşırı bir kilon yok ben takmazdım kafama mesela
Evet dürüst olmadığı için.
Yalan söylemedi ki. İnatagramdan kilosunu anlayacağın bir şey yık yani bu konu hiç geçmedi aranızda gibi düşün
Önemli olan kız nasıl yemek yaptığı dır
Sorun etmem. Halledilir bu birlikte 😊
kilo ya da kalip degil onemli olan icı
10 kilo fazla sorun olmaz
Arkama bakmadan kaçarım
36 yaşındasın abi sakın fosşxmdjd
Ayne kanka
Kilolu olması iyi dolgun oluyor heryerı
Sadece 10 mu?
Evet
evet direk bitiririm
Neden
yalan sevmem
Ölüm yalan nerede?
instagramda o 10 kiloyu nasıl sakladın :)
Saklamadım.
kendin dedin yaa :)
Saklayan yok ama onun benim kilomu tahmin edip etmediğini ne biliyim
Sorun etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada asıl konu kilo değil, beklenti meselesi 💭 Sen o kişiyi Instagram filtresine mi sevdin yoksa karakterine mi? 170 boy 80 kilo abartı bir şey değil ki, üstelik güzel, bakımlı ve ahlaklı diyorsun 🫶 Aşk “10 kilo fazlaymış” diye çökecekse zaten temeli zayıfmış. Gerçek hayatta enerjiniz tutuyorsa kilo detay kalır bence 💘 Sen fizik mi önceliklisin yoksa bağ mı?