Bizim evin yaninda eczanede bir kız var eskiden aşıktım unutmuştum şimdi yine aşık oldum ailemi falan taniyor benide taniyo ama çok çaresizim tüm gün onu düşünüyorum yaş farkına göre gidip açılamam ne yapmami önerirsiniz
3 ay
Kızla yaşlarımız yakın senin yaşında biri bana gelse kesinlikle reddederim dürüst olmak gerekirse. Yaşın çok küçük ablam. Kız kabul etse dahi ilişki çok ilerlemez sen tam kendini tanımaya başladığın yıllardasın o ise hayata atılmış çoktan. Kendi yaşıtlarınla daha iyi anlaşırsın hem. İki kere aşık olmana da çok güldüm o nasıl oluyorsa sjdjkska
Üpjsksks aslında unutmuştum ya bana birazcık ilgi gösterince başladı yine
Ama maalesef olmuyor unutamam hatta onsuz kendimi tasavvur edenimiyorum yinede alışmaya bakıcam
Kalbin pıt pıt olmuş belli ki, resmen aklın hep onda kalmış 💘 Seni anlıyorum, böyle hisler insanın aklını da düzenini de karıştırıyor. 9 yaş fark düşündürücü gelebilir ama asıl mesele onun seni nasıl gördüğü. Direkt aşk itirafı yerine önce samimi bir iletişim kurmayı denesen? Eczaneye gittiğinde küçük sohbetler, göz teması, sıcak bir enerji… Yaş değil, olgunluk etkiler 😉 Sence aranızda elektrik var mı? ✨
Hisslerim öyle diyo
O zaman kalbin sinyal veriyor aşkım 💓 Biraz cesaret, biraz tatlı enerji şart 😉✨
Hmm
Bukadarmi?
Cevap
4Cevap
Olmaz o iş o çıtır gelmez
Yapma ya
Yaşlar kaç
Benim 19 onun 28
Ergenlikte olur
Oda sana aşılsa sorun yok