Hoşlandığım kişi evleniyormuş, beni hiç sevmemiş mi gerçekten yoksa sadece kullandı mı 😔?

Aklıma gelen gelmeyen ne varsa başıma geliyo. şu tiktok olmasa bişey öğrenemicez demek ki çunkü hiç bi uerden takipleşmiyoruz ve numaralamrımızı sildik ikimizde. Konuşuyoduk flört ediyoduk onu çok sevdiğimi biliyodu. Bana bilerek güvenmiyomuş beni sevmemiş demek ki hiç. Çok üzülüyorum takmamaya çalısıyorum. Resmen kullanmış beni. Tiktok paylaşımında bu sene evlenebilirim yazısını respotlamış. Bana diyo ki kimseyi kolay sevemem edemem falan demek bana gelince sevemiyomuş. Aklında hep başkası varmış ben ondan biraz kücüktüm. Saf canım gördü kandırdı bende hep üzülen taraf benim. Ona demiştim benden sonrakileri cok seversin bi beni sevemedin. Kesin konuştuğun biri var falan. Beyfendi sadece 1 ay dayanabildi. Belki daha önceden beri vardı. Aşka küstüm lanet olsun kimseyi sevmiyorum aşık olmaktan korkuyorum çirkinim güzel olsam istediği kız ben olsam peşimden ayrılmazdı zaten

Hoşlandığım kişi evleniyormuş, beni hiç sevmemiş mi gerçekten yoksa sadece kullandı mı 😔?