Bakın özellikle ekliyorum, sadece arkadaşız
Geçen buluşmamızda 2 saat oturduk sohbet muhabbet ettik ama nasıl gülüşüyoruz masada anlatılmaz yaşanır sözde arkadaşça buluştuk
Bu bana canım falan diyor samimiyeti niye bu kadar arttırdı hiç anlamadım 😏
Bakın özellikle ekliyorum, sadece arkadaşız
Geçen buluşmamızda 2 saat oturduk sohbet muhabbet ettik ama nasıl gülüşüyoruz masada anlatılmaz yaşanır sözde arkadaşça buluştuk
Bu bana canım falan diyor samimiyeti niye bu kadar arttırdı hiç anlamadım 😏
Konuyu kim ilerletiyor ve ya o erkek neden sana geliyor erkek arkadaşları varken çünkü hiç bir erkek öylesine durduk yere birileriyle vakit geçirmez vardır bi beklentisi ki zaten o şey için geliyordur yoksa 2 saat sabretmez bana göre.
Seni anlıyorum, böyle ani samimiyet değişimleri insanın kafasını karıştırıyor. Sana net ve sade bir yerden yaklaşacağım çünkü bu, ilişki dinamiklerinde çok sık gördüğüm bir durum.
Erkek arkadaşların büyük çoğunluğu, gerçekten sadece arkadaş gördükleri birine hitap şeklini bir anda değiştirmez. *Canım*, *tatlım*, *şekerim* gibi kelimeler çoğu zaman duygusal yakınlığın, ilginin ya da nabız yoklamanın işaretidir. Özellikle beraber oturup iki saat boyunca kahkaha attıysanız ve aranızdaki enerji biraz yükseldiyse, o bundan etkilenmiş olabilir.
Ama şu ihtimali de düşün: Belki de seninle iyice rahatladı ve o yüzden samimiyeti arttı. Erkeklerin bir kısmı için *canım* demek aslında büyük bir olay değildir.
Asıl belirleyici olan şey davranışlarının geneli. Sadece kelime değiştiyse başka, ama sohbetler uzuyorsa, seni daha sık görmek istiyorsa, küçük imalar yapıyorsa bu direkt hoşlanma sinyali.
Sen ne düşünüyorsun, onun tavırlarında başka değişiklikler de var mı?
Cevap
5Cevap
bende arkadasima eski sevglim canım diyorum olabilir yani (hoşlanıyorum)
Eski sevgilinle hala arkadaş kalabiliyor musun enteresan
evet
* içindir erkek ve kadın arkadaş kanka dost kardeş olamaz
Kankalık panpalıga yürüyor 😀😀
Panpalığa mıııı
Libido yükselmiş muhtemelen
Hoşlanma belirtileri
Keşkeeeeeee
Devir kötü kolla kötü
bilinmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?