Erkek kankam son zamanlarda tuhaf davranmaya başladı gibi geliyor. Benden hoşlanıyordur diye endişeleniyorum?

Saçma gelecek belki söylemem ama cidden sanki bazen çok garip davranıyor. Kardeşim gibi severim kendisini çok iyi anlaşırız uzun zamandır. Birkaç kere bana yazmaya çalışanları anlattım ona verdiği cevap "onların ben varya a* ver hesaplarını adreslerini beraber gidelim aşkım bu kişilerdi de bak ben napiyorum onları oldu. Birkerede ben sana hic çıkma teklifi etseydim ne tepki verirdin diye sordu şaşırdım olm o nasıl soru lan Kardeşim olarak görüyorum derdim dedim. Eskiden öyle çok mesaj atmazdı, son zamanlarda daha sık yazmaya ve sabahları erken saatlerde günaydın mesajları atmaya başladı. Birkaç kere bana post atmış. Kankasını kıskananlarla ilgiliydi postun biri. Sen sadece benim kankamsın seninle başkası konuşamaz dedi. Attığı başka bir postdada şu yazıyordu " bir kızın yanına erkek kankasindan başka bir erkek gelirse o kızın erkek kankasi çok kıskanır, sevgilisi olsa bu kadar trip atmaz " yazıyordu. Bazen çok tuhaf davranıyor cidden. Bir kız hakkında konuşuyorduk lan kız çok güzel falan dedim bana sen daha güzelsin dedi, normalde bana vitaminsiz çirkin ördek falan dedi böyle iltifat etmezdi. Sizce benmi biraz abartıyorum yoksa kankam mı tuhaf?
Erkek kankam son zamanlarda tuhaf davranmaya başladı gibi geliyor. Benden hoşlanıyordur diye endişeleniyorum?