Sevgilimle en yakın kız arkadaşım arasında bir şey mi var, yoksa ben mi kuruyorum?

Öncelikle çok uzatmayacağım sevgilimin geçmişinde kuzeninin sevgilisine çıkma teklifi ettiğini göz önünde bulundurarak bu yazdıklarımı okuyun Benim 5 senelik bir kız arkadaşım var bu çocukta 9 aydır benim hayatımda gel gitti bir ilişki yaşıyoruz ama bir türlü birbirimizden kopamıyoruz Tabii ki bu ilişkide sürekli benim arkadaşıma temas halinde bulunması mesela şakasına onu itmek işte ona dokunmaya çalışmak yani yan yana olsanız anlarsınız Yani bir dokunma gayretine giriyor mesela onun özel işleri ile ilgilenmek Mesela ne bu bir kavgası oluyor mesela gidiyor kendi çözüyor birlikte oyuna girdiler fake hesap açıp milleti kandırdılar böyle böyle şeyler var daha sonra sevgilim ona gidip yiyecek falan aldı sırf soğukta üşüdü diye bana kız arkadaşım beni daha iyi anlıyor dediği de oldu Sizce bunların arasındakine ve Benim kız arkadaşımla terslemiyor gayet normal adının çıkacağını Benim sinir olacağımı bile bile bunu yapıyor gerçekten bunların arasındaki ne ne olabilir

Sevgilimle en yakın kız arkadaşım arasında bir şey mi var, yoksa ben mi kuruyorum?