Eşim en yakın arkadaşım ilgi duyuyor ona sık sık mesaj atıyor müsait olunca konuşalım arim gibisinden eşim çalışıyor öğle arasında beni değil arkadaşım arıyor söyleyince ilgin var seviyorsun aşıksın diyince kıza Yok diyor öyle şeymi olur senden başkasını sevmem ben senden başkasına aşık olmam ben diyor ve söylüyorum diyirum kızı ariyrsun benden fazla yaa normal arkadaşça konusuyrum farklı bir şekilde konusmuyrum ama yatakta bana bir kere en yakın arkadaşımin ismiyle sesledni TM konuşmasi en yakın arkadaşımla arkadaşcs konusyir belki ama bu durumda hissediyorum eşim o kıza karşı Bir şeyler hissediyor ne yapican bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir zahmet boşan!!! Sizde hiç onur gurur yok mu daha ne yapması lazım akıllı olun biraz
Ya bosanimda aklımda var boşanmak zaten ama ben kuru kuru boşanmak istemiyorum işte o da var surundururk boşanmak istiyorum o yüzden yanlış bir şey yazdığı yakaliyip delil altina alıp öyle boşanıp mahkeme de ne var ne yok alim herseyini istiyorum yoksa kuru kuru başlanmasını biliyorum merak etme
Anladım o halde doğru düşünüyorsun böylesine müstehak, arkadaşınla anlaşmaya çalışsan nasıl olur?
Bakicam tekraydan aynı şey yaparsa yatakta onun ismini lans ederse onunla anlaşma yapicam zaten
Bak orayı atladım ben, yatakta onun ismini kullanması bile her şeyin göstergesi, hayır yani böyle iğrenç kişileri nereden buluyorsunuz mümkün değil, adam falan değiller, eşleri sabahtan akşama kadar arkalarını toplasın bunlarda başkalarına göz koysun..! Tamamiyle karaktersizlik çok geçmiş olsun, nasıl bir anlaşmadan bahsediyorsun?
Kızza diyecem ona karşı ilgin varmış gibi davran bakalım oda sana nasıl cvp vereck ne diyecek ya da ne bilim evde kimse yok gel evde gibi şeyler desin bende yanında olacam kızın eve cagirdiginda gelirse TM bosanma davasını acicam ama açarken bütün herseyini alicam a da. Z ye rezil edicem sülalesine öyle durumda
Güzel plan tüm bunlar işlerken sen an ve an kız arkadaşının yanında olmalısın ama, nedense ben güvenemedim arkadaşına eşin tek başına kendi kendine gelin güvey olmuyordur belki, arkadaşın sen yokken belki istemem yan cebime koy tavrını sergilemiş olabilir eşine karşı dikkatli ol kimseye güvenme, onun dışında planın gayet iyi sonuna kadar al her şeyi, yatak odası muhabbeti zaten inanılmaz rencide edici noktaya ulaşmış yaptığı hiç hoş değil, kinini diri tut sakın yumuşama rezil et karaktersizi.
Edicem esimede diyecem rahat ol açığım böyle şeylere falan diye kimle konucucaksan konuş gibisinden yapicaksn yap gibisinden iki mesaj bile yakalsam yeter ki köyüne rezil edicem hatta kizi bizim eve cagirip eve gizli kamera katıp mesalla markete gidicem siz oturjn diyip konusmalari kiza söyleyeceklerini kaydetse yeter
Ben kiza hiç güvenemedim açıkçası, bence sende pek güvenme, kamera koyacaksa kizdanda gizle bak bakalım sen gidince neler konuşuluyor, belki kız dikkat et eşin seni işletiyor diyecek nerden biliyorsun? Ona görede kameraya güzel konuşurlar çaktırmadan, detaylara bakılınca arkadaşında da problem çıkmadı ihtimali yüksek açıkçası. Aynen dediğin gibi eşine böyle şeyler normal gayet açığım seni her halinle sevebilirim yeter ki sen mutlu gibisinden konuşursan yelkenleri suya indirir, bunları yaparken sinirli olduğunu sakın belli etme, çok samimi doğal gibi davran içindeki fırtınalar belli olmasın.
Yaa eşime derim böyle senin mutlu olaman için her şey göze alırım kızdan gizli hatta eşimden gizli kamera Katarim bakalim eşim nasıl konusucak kız nasıl konusucak
Baktım kız yüz vermiyu kızla bu sefer plan yaprim işte
Bende aynen bunları söylüyorum zaten, eşine harfiyen bunları söyledikten sonra eve gizli kamera koy kızında haberi olmasın, yeterli kanıta ulaştıktan sonra süründür karaktersizi, belki senden ders alırda bundan sonraki hayatında değer bilmesini öğrenir.
Aynen baktın kız gerçekten masum bundan sonrasi ittifak kurup beraber hareket etmeniz olur, çok dikkatli ve hassas hareket etmeye çalış, anlarlarsa bütün şansını kaybetmiş olursun.
İnsanlar akilanmaz yaa
Burnundan getirirsen akillanir, aşırı rahat geniş biriymiş, başkası olsaydı cinnet geçirirdi, sen yine iyi sakın kalmışsın helal olsun.
Boşanma davası açarım ama kuru kuru neden o an yaşadığım acıyı bin mislini yaşasın istiyorum sürünsün istiyorum
Evet sana hak veriyorum artık, kuru kuruya boşanma davası açmandansa süründürmen daha doğru olur, bırak o düşünsün gerisini, mantıklı olanda bu zaten.
bence izin veriyorrum de. onunla ne istersen yap ama bizim evde yapın de.
Bosammam daha iyi olur en azından ihanete ugramadan boşanmış olurum
gerçeği öğrenmiş olursun. senin mutlu olmanı istiyorum de kocana. herşeye açığım de
Bilmiyorum
Kesinlikle de. yoksa kafandan gitmez bu. travmaya dönüşür
Uyuyamıyorum geceleri düşünmekten zaten
uyuyamazsın. o kızı kocana yakıştırarak aralarında bişey yoksa da kocanın aklına düşmüştür en azından.
Bilmiyorum ya yaa delil topluyrum zaten en ufak uygunsuz bir mesaj açtığını yakaldigimda zaten boşanma davası acicam ve herseyini alicam
Çok gerginsin. eşinin sana davranışları normal mi * aranız kötümü ?
Normal davranıyor kötü davranmıyor
o zaman dediğimi söyle mutlaka.
Yani her zaman nasıl davranıyorsa öyle davranıyor
sevişirken yakınlaştığınızdsa falan de. izin veriyorum mutlu olmanı istiyorum dde.
Ya olabilir aslında böyle diyip eşime kizlads ortak olup kiz derim daha yakin ol eve falan çağır cagirdiginda bende evde olum eve geldiğinde boşanma davası açıp kurtulurum
suçlayarak şüphe dile getirerek onları gizlenmeye itiyorsun. oysa rahat bırakmalısın ki açık versinler
TM anladım
sıkma canını. şimdi nerde?
Sadece hissetmiyor, çakıyorda
Sanmıyorum ilişki yaşadıklarını
Yatakta başka isimle hitap etmesi göstergesidir
Bilmiyorum
Geçmiş olsun
teşekkür ederim
Arkadaşının davranışı nasıl peki
Arkadaşça davranıyor
İnşallah o da yüz vermiyodur
Sanmıyorum kızın konuştuğu birisi var
Eşin de evli
Boşanma Fikri bile var aklımda yaa uyuyamadim çünkü
Haklısın inşallah arakdaşından gol yetmezsin. Hukuki destek için yaz avukatım 😂
teşekkür ederim anlamıyorum bu insanları yaa seni evde seven bir hanimin var onun için canini istesin veren biri var başka birinden hoslanmak ya da ne bik başka bir şey yapmak istemek gerçekten kimse çok değer verilmememeli 😥😥😥
Aynen öyle ne zamandır evlisin
1.5
1.5 yil
Yaşlar kaç
26
Hukuki soru veya konuşmak için yazabilirsin
Tm teşekkür ederim
Rica ederim
En azından takip atabileydim keşke😂