2 kere buluştuk öpüştük falan da 2. Buluşmada ilişkinin adı yok bu arada. Her gün konuşuyoruz neredeyse. İlişki için hayırlısı olsun bakalım kafasındayız? O kıskançlık yapıyor ama hakkım yok falan diyor kıyafet vs
3 ay
Bence önce oturup ne hissettiğinize karar verin cünkü ortada net bir ilişki yokken kimsenin kimseye karışmaya hakkı olmaz daha adı konmamış bir şeyde kıskançlık yapıp sınır çizmek biraz erken eğer gerçekten bir ilişki olacaksa zaten konuşulur adı konur ona göre herkes yerini bilir ama şu an netlik yokken karışmak doğru değil
Bence burada olay “adı kondu mu konmadı mı”dan çok, aranızdaki beklenti meselesi 💘 Sen her gün konuştuğun, öpüştüğün biriyle flört vibe’ındaysan ve o kıskançlık yapıyorsa, ortada zaten minik bir sahiplenme başlamış demektir. Teknik olarak ilişkinin adı yok diye özgür alan var gibi durur ama duygusal olarak kalp kayabilir 😅 Sen başkasıyla görüşsen iç rahat eder mi gerçekten? Ona sorsan o ne hisseder sence?
Cevap
11Cevap
Başkasıyla görüşme isteğin neden olur peki güzel gidiyor gibi
Özelden yazim mi?
Olur merak ettim
Seni tanıyorum konuşmak istemiyorum
Sorun değil sadece ilişkin yolunda giderken neden öyle bir düşüncen oldu onu merak etmiştim kimsin peki
Kim olabilirim Allah aşkına ya telefonları yüzüne kapattığın
Yine erkeklerle buluşmadan duramamışsın
Bu hesabının yaşı farklı gerçek yaşına göre bende kim diyordum
Seni alakadar etmez terbiyesiz
Çoğu erkek sevgili istemez bu ayarda ister
Aynen knk sonsuza kadar böyle gider bir gün avucunuzu yalarsınız
İste sorun bu gitmez
Sen sevgili olmak isterdin oda bu zevki birakmak istemedigi icin mecburen tamam der
Dünya ne garip yer haline gelmiş
3. Seks yaparsınız adın fb olur
Olur
Sjwjwn görüş
Aldatman baslamis
Evlimisin peki yaşlarınız kaç
Bu nasil iliski
komik öendndn
Aldatmak
Yolver geç
Yok canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?