Sevgilim soğudu, mesajlara geç dönüyor, aldatıldığımı mı hissediyorum yoksa kafamda mı kuruyorum?

Çok saçma bi başlık veya soru 18 yaşındayım 17 yaşımda tanıştım o da 16 yaşındaydı lisede 1 yılımız hep yanyana gecti sonra yaz tatili geldi ben mezun oldum neyse önceden her dakika her saniye yazar sorar merak eder di son 1 aydır aramız zaten garip ben bide sürekli şüphe içindeyim kafada kurma seviyem acayip derecede ileri seviyede instagram ve tiktok hesaplarımız birbirimizde herhangi bir şey bulamıyorum beraber eskiden bir şey yaşayamazdık yani o istemezdi şimdi iste kendisi benden daha istekli gibi bütün hayatım iş güç o okul dershane falan git gel yapıyor sürekli mesajlarıma fslan geç bakıyor yazdıgı an yazıyorum aniden çıkıveriyo falan sonra 20 dakka da falan bakıyor aldatıyor olabilirmi bunu ona belli ettim yüzüne falan söyledim bana sen hiç güvenmiyosum diye ağlamaya başlıyor bağırıyo güvenmiyosun diye aslında böyle yapıcak birisi değil diyorum ama insanoğlu doyumsuz onu kaybetme gibi bi korkum yok tek korkum aldatılmak o kadar verilen zaman emek kendime yetişemezken ona yetişmeye çalışmam falan çok kötü oluyorum bazen yemek yiyemiyorum yoğun iş temposundayken elim ayağım titremeye başlıyor bayılcak gibi oluyorum uyku uyuyamıyorum lütfen yardımcı olun ablalarım abilerim

Sevgilim soğudu, mesajlara geç dönüyor, aldatıldığımı mı hissediyorum yoksa kafamda mı kuruyorum?