Gerçekten sevilmek için rol yapmamak gerekir. İnsan kendini saklayarak belki beğenilir ama gerçekten sevilmez. Olduğun gibi durabilmek, sınır koyabilmek ve değerini bilmek önemli. Sevgi zorla alınmaz, hak edilmez; uyum ve karşılıkla olur. En çok da kendini sevdiğinde doğru insan seni daha net görür.
Aslında cevabı çok basit sizi gerçekten seven ya da sevebilecek insanlara şans vermeniz yani insan seçimi önemli
Benim çevremde olan ya da çoğu kızlar (burada genelleme yapmak asla istemiyorum) genelde erkek tercihleri tip maddiyat veya belalı mafyatik odaklı yüzde 80 ni tipe bakıyor boy kas vucut yüz yakışıklılığı gibi seçimler yapıyor kimse kalp güzelliğine merhamet Allah korkusu efendilik saygı sahiplenicilik sadakata bakmıyor
Bir ara sosyal medyada erkek arkadaşlarının sabıka kaydını yarıştıran benimki seninkini döver yanına bile yaklaşamaz diye kavgalar oldu
Sonuç erkolar kapatılsın hepsi aynı oluyor
Her zaman sizin için doğru insana şans verin ki sevilin ilgi görün ve mutlu olun
Gerçekten sevilmek için kusursuz olmaya değil, gerçek olmaya ihtiyaç var. İnsan en çok rol yapmadığında, olduğu gibi durduğunda sevilir. Kendini sevmeyi öğrenmek, sınır koyabilmek, saygılı ve tutarlı olmak sevgiyi kalıcı yapar. Herkesi memnun etmeye çalışmak değil, kalbi temiz kalmak önemli. Çünkü gerçek sevgi, çaba kadar samimiyeti de görür. Sen kendin oldukça, seni gerçekten seven zaten yanında kalır zaten yoksa olmasın
Hiçbir şey şaka gibi ama gerçek gerçekten sevilmek için kötülük etmemek yeterli diyeceğim ama edeni daha çok seviyorlar sevilmek için çırpınan sadık kalan mesaj ekranında bekleyen kendinden taviz veren karşı tarafın herşeyini tolere eden insanlar sirkeli olarak kaybeder
Profil adı ve foto seçimin çok şey söylüyor zaten 😅 içinin dolu olduğu baya belli kızım 💔🦋
Gerçekten sevilmek için ekstra bir şey yapman gerekmiyor, rol kesmeye falan hiç gerek yok. Kendin olman, sınırlarını bilmen ve saçma tipleri en başta elemen yeter 🧠✨ Gerçek sevgi, seni değiştirmeye değil, olduğun gibi kabul etmeye geliyor.
Sence şu ana kadar en çok nerede taviz verdin, kırılmana sebep olan şey neydi? 🧐💬
Buna yapacak bir şey yok seven sever zaten bazen ne kadar anlayışlı ilgili merhametli olursan ol karşı tarafından anlamayıp seni yarı yolda bırakabiliyor o yüzden bunun bir kuralı yok
Birinin beni sevmesi için çabalamama gerek olduğunu düşünüyorum. Olduğum gibi sever zaten... Kendimi sevdirmek için Çırpındığım yerde aitlik hissetmem...