Sevgilim ne yapsa batıyor sinirlendirecek bisey yapmasa bile sinirden deliriuorum gıcık oluyorum neden?
3 ay
Sevgilim ne yapsa batıyor sinirlendirecek bisey yapmasa bile sinirden deliriuorum gıcık oluyorum neden?
bu genelde karşı tarafın yaptığı şeylerden çok senin içinde biriken duygularla ilgili oluyor çünkü birine karşı sabrın kalmadığında en nötr hali bile batmaya başlar yani aslında o değil onun varlığı tetikler bazen kırgınlık birikir ama açıkça konuşulmaz bazen içten içe uzaklaşma başlar ama kabul etmek zor gelir bazen de ilişkide kendini sıkışmış ya da mecbur hissedersin ve bu duygu sinir olarak çıkar o yüzden ortada büyük bir olay olmasa bile en küçük hareket bile tahammül edilemez olur bu biraz duygusal doluluk hali gibi yani bardağın taşma noktası gelmiştir ve artık damlaya bile tepki verirsin çoğu zaman bu hisler ya çözülmemiş bir kırgınlıktan ya da içten içe bitmişlikten doğar kendine dürüstçe onunla mı sorun var yoksa içimde biriken başka şeyler mi ona yansıyor diye bakmak iyi bir başlangıç olur
Yemin ederim beni tarf etti
Belli ki içinde baya biikmiş bir şeyler var hissediyorum bunu 😕 Böyle her şeye gıcıklık olma hali çoook büyük ihtimalle aslında başka sorunların belirtisi. İçten içe kırgınlık, saygı azalması, duygu soğuması ya da konuşulmamış konular olabilir.
Kendine dürüstçe sor: Onu hâlâ gerçekten istiyor musun, yoksa alışkanlık mı? Bir de son zamanlarda ne değişti, bunu düşün. İstersen detay yaz, birlikte çözelim 💬 Sence sorun neye daha yakın, soğuma mı yoksa birikmiş kırgınlık mı? 🧐💔
Cevap
7Cevap
ayrıl geç
Ya uzun zaman tavırlarına biriktin ya da eskisi gibi istek ya da heyecan yok ona dair.
Biriktim şimdi vicdanımdan ayrılamıyorum
Sorunlusun galiba
Evet
ayrıl baba seni tutan mi var?
Sal adamı gitsin. Sevmiyorsun demek ki
Sizin ilişkinin miladı dolmuş bence
Ayrılma vakti gelmiş demekki
sevgilin mi?
sorunlusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?