Evlenilecek ideal kadın nasıl olmalıdır? Dış görünüşü, davranışları, konuşmaları felan nasıl olmalıdır? Doğru kadını bulduğunu bi erkek nasıl anlar? Zinakar ilişkilerden bahsetmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evlenilecek ideal kadın nasıl olmalıdır? Dış görünüşü, davranışları, konuşmaları felan nasıl olmalıdır? Doğru kadını bulduğunu bi erkek nasıl anlar? Zinakar ilişkilerden bahsetmiyorum.
ters takla atabilen NOKTA
Bu “doğru kadın” lafı aslında biraz tehlikeli biliyor musun 😄 Çünkü kimse paket program değil, herkesin “doğrusu” kendine göre 💫
Bence evlenilecek kadın; seni sakinleştirebilen, yanında kendin olabildiğin, sözleriyle değil davranışlarıyla güven veren kadındır. Dış görünüş değil, karakter; konuşması değil, sana hissettirdikleri önemli.
Erkek, doğru kadını; huzursuzken bile ondan kopamıyorsa, hata yaptığında bile yanındaysa, geleceği düşünürken aklına ilk o geliyorsa anlar 💍
Senin aklındaki “ideal kadın” tarifin nasıl peki, ne olsun kesin olsun diyorsun? 🥰✨
Cevap
11Cevap
beni seven kadındır
Küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kadın doğru kadındır
sanki biraz çocuk tanımı gibi olmuş ama allah kabul eylesin
Bebeğim Jessica May gibi hatun arıyorum işte
Çocuk mu oluyor o?
Dış görünüşü falan geç. olgun düşünebilen çocuğu yetistirebilecek bilgi birikim ve donanımda olan eş çocuk aile dengesini kurabilecek beceriye sahip olan kadın doğru kadindir
Az konuşan anlayışlı kavgayı uzatmayan ve en önemlisi cinsel hayatı seven
Kapalı olması lazım, evde tam bir o olması lazım ama dışardan hanım hanımcık
Karakterli, dürüstlüğü, güvenirliği, samimiyet, inançlı
Empati kurun ve kendini sevdiği kişinin yerşne koyandır
Efendi yerinde konuşmasını bilen ağır başlı naif birisi olmali
benim için doğru kadın olmalı yani bir şekilde tamamlamalı ve bana iyi gelmeli herhalde aklıma gelen bu
Allah'ın Rizeli ne anlatiysın haburaya 😂😂
yazdığınız yorum çok saygısız karadenizlilere hakaret bildiğin parantez içinde ünlem
Ne diyorsun sğır ya 😂 bak işine zalako
emoji kullanıyorsun 70 yaşında kız arayan bir palyaço ya benziyorsun gir lan panayıra PEARDON HAMFENTİ BASEN BALYAÇOLARIMIZ KAÇU VERİİ DAAAAAAAA
Soyunup vermicek
@Sahtekar_Paylaço4758 doru soruları soruyorsunuz beyefendi Saygılar...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?