+1 yılSelam,
Her zaman beğenilen ve dikkat çeken bir kadın olman mümkün. Beğenilen kadın tipi aslında kişiden kişiye değişse bile bazı kilit özelliklere sahip olmak gerekiyor. Güzel kokuya sahip olmak, kişisel bakıma dikkat etmek ve güzel giyinmek hem daha öz güvenli olmayı sağlıyor hem de bir toplumda beğenilen dikkat çeken kadın algısına uyuyor. Tabii bunun için kişisel olarak biraz daha özen göstererek beğenilen kadın olabiliriz.
Güzel kadın olmak için ne yapmalı?
Herkesin kendine has bir güzelliği var ve bunu öne çıkarmak için en önemli adım kişisel bakıma dikkat etmek. Temiz ve bakımlı olmak, saçların bakımlı olması direkt auranı değiştirecektir. En beğenilen kadın tipi denince akıllara ünlü oyuncular, modeller gelse bile bu kişilerin ortak özelliği bakımlı ve kişisel bakımlarına dikkat etmeleri oluyor. Şimdi biraz önerilerimi anlatayım.
- Kişisel bakıma dikkat etmek ilk adım olabilir. Dişlerinin ve cildinin temiz olması, el ve tırnak bakımını düzenli yapmak. Cildine uygun bakım ürünleri kullanmak.
- Makyaj yapan kadın her zaman bakımlı ya da güzeldir demek doğru olmaz. Bunun yerine yüzüne ve tarzına uygun abartılı olmayan makyaj tekniklerini kullanabilirsin. Clean girl makyajları günlük kullanım için oldukça ideal.
- Saç bakımı en az yüzün kadar dikkat etmen gereken adımlardan biri. Saçların yıpranmışsa uygun bakım ürünleri kullanmanı tavsiye ederim. Düzenli taramak, tarzına uygun şekillendirmen önemli.
- Spor yapmak vücudunun daha fit ve şekilli görünmesini sağlayacak. Ayrıca daha genç ve enerjik hissedeceksin. Bu yüzden kendine uygun bir spor rutini belirleyebilirsin.
- Tarzını belirlemen önemli. Dış görünüş her ortamda her zaman dikkat çekiyor. Cilt ve saç bakımını tamamlayan diğer bir faktör tarzına uygun üzerine yakışan kıyafetleri tercih etmen olacak. Pinterest kombinlerinden ilham alabilirsin. Kombinlerini desteklemek için saat, kolye, fular gibi çeşitli aksesuarları da kullanmayı unutma.
- Güzel kokmak, beğenilen kadın tiplemesinde önemli bir yere sahip. Zevkine ve tenine yakışan bir parfümü kendine imza koku yapabilirsin. Parfüm konusunda fikir bulmak için beğenilen kadın parfümleri önerilerine bakabilirsin. Çiçeksi ve temiz kokular genel olarak herkes tarafından beğeniliyor, bu notalara sahip parfümleri değerlendirebilirsin.
En beğenilen kadın tipleri denince benim aklıma her zaman bakımlı, güzel bir tarzı olan ve hoş bir kokuya sahip bir figür oluşuyor. Bu adımları hangi yaşta uygularsan uygula hoş ve dikkat çekici olabilirsin. Bunun dışında karakterinle, kültürel birikiminle çevrendekileri etkileyebilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini sev, güzel bulmuyorsan istediğin gibi değiş. Beğenilen kadın olmak zorunda değilsin. Kendin dışında kimseye bir güzellik borcun yok. Hanımlar kendiniz mutlu olmayı öğrenin. Toplumun, insanların normalarını s. ktr edin. Kafanıza göre yaşayamıyorsanız çok yazık... Toplum, kültür, aile, tanıdıklar, akrabalar hiç kimse ama hiç kimse sizin kendinizle kurduğunuz ilişki kadar önemli değil...
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. begenilen güzel kadın olmak mümkün mü demişsin tabi mümkün. ama bazı şeyler allahtan. fiziğin nasıl bilmiyorum ama.
güzellik gören gözdedir diye bir söz var. gupse isimli bi oyuncu var. onu örnek verebilirim. ben hiç beğenmiyorum. evlendiği erkekte yakışıklı üstelik. ben araya devlet büyükleri girse bile mümkün değil evlenmezdim onla:D o derece beğenimin ötesinde ama ünlü yakısıklı fit karizma bir erkeki ayartmış. belli olmuyor. ama yine de genel geçer güzellik algısıda vardır hani. kimse misal barbaracığıma çirkin diyemez bence:D
yani şunu da ekleyim olay sadece fizik değil. olanı en güzel şekilde kullanmak gerek. sacları dökülmüş bi erkek at kuyrugu yapamaz kalan 3 tel sacıyla. allah vergisi olan güzelliğini kullanmak. üstüne altın kural tatlılık dişilik. acıkcası ekrekler sadece güzel altın oran yüzlü kızlara tav olmazlar. kadınlıgın sanındandır misal peki demek. kimisi bunu cok iyi kullanıyor. bi tatlı sözle işini halleder akıllı kızlar.
aklından muhtemelen gecenler sunlardır. rejim yapım kilom istediğim yere insin. 2. spora gideyim. düz karnım olsun soyle su damladıgında titricek kadar gergin kaslı. kalcalarım squat yapıp kadınsı cıkık olsun. popo kaslarım erkekler saplak atma arzusu uyandırsın. kollar deri gerilsin kaslansın. dekolte giydiğimde agızları acık bırakayım. 3. manikür pedikür yok kuaför makyaj bunlara kasıyım. o krem soyle güzel ten yapıyor bu krem işte parlatıyorlara bakım. 4. estetik yapım burnum kulagımı soyle yapım.
begenilmek nedir ki 1 kişi ask icin değilmi. kendini mutlu etmek de tabi. ilgi almak güzeldir. belkide seni begenecekleri hayatına sokmak begenmeyenlerı cıkartmaktır iş. dediğim gibi bir cok yol var. ama en basiti kısası dişilik. kimin kadın vardır dişil enerjiisini heryere yayar ya.
00 Yorumla
Bir kadın kendini asıl 30 yaşından sonra tanır. Hisleri, duyguları ve beklentilerini tam olarak anlar, onları yaşama konusunda daha özgürdür. İşte bu düşünce kadını her daim güzel tutar. Peki bunu nasıl geliştirebilirsin? Spor yapmak, okumak ve gülümsemek. Biraz da giyim kısmında bir şeyler yaparsan daima beğenilen kadın olursun. Burcun nedir, bir se onu sormak istiyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılYengeç
Soran+1 yılNe yönden zor? Cinsellik yönünden hiç de zor olmadım aksine kolay lokma oldum
- +1 yıl
Yengeç kadını güven konusundan ilk etapta soğuktur normalde lakin partneri o kısmı geçtiyse cinsellikte hızlı kadındır ve çok yoğun duyguları vardır. Fantezileri sıra dışıdır. Yükselen burcunda etkileri vardır bunda. Cinsellik yönünden kendini yaşaman bence güzel ama kolay lokma demek doğru değil, bu beğenilmediniz anlamına gelmez. Zor olan kısmın içindeki derin duyguları keşfedip yaşamak. Cinsellik yaşayabilirsin ama o duyguları keşfeden dişiliğin zirvesini yaşar.
Soran+1 yılKadın olup direk yapınca kolay lokma olarak görülüyorsun ama
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun sen?
Soran+1 yılİstanbul
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKendin olarak
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılbeğenilen kadınlara bakabilirsin gerek ünlülerden gerek çevreden... ayrıca 30 yaşla da alakası yok. egzersiz yap, kas kütlesi kaybetme. ayrıca kemik yoğunluğu artar. bir insanı genç gösteren en önemli şey kemik yoğunluğu ve güneş ışığına maruz kalmaktır. güneş kremi kullan tabi ihmal etme. bir de ne yersen osun derler ya o da çok doğru. taze meyve sebze ve yeterli protein tüket.
22 Yorumla
Soran+1 yılKemik yoğunluğu nasıl artar ki
- +1 yıl
spor yaparak ve ağırlık egzersizleriyle
+1 yılİlk şart aynaya baktığında senin gördüğünü beğenmen.
Sadece görüntünle değil genel durumunu da beğeniyor olman gerekir.
Sen fiziksel ve mental olarak kendini beğenmeden başkalarının beğenmesini bekleyemezsin.
Eğer beğenmediğin noktalar varsa bunları da ufak müdahaleler ile ortadan kaldırabilirsin ve daha da güzel olabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim gibi olur. Satasacak olanlar için baştan söyleyeyim ne açığım ne de boyalı ya da çok güzel ama bir duruş aura işte o ben. Hangi ortama girsem sokağa çıksam hep gözler beni bulur
22 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah
Cevap sahibi+1 yıl😘 darısı başına ama benim çok istediğim bişey değil fakat artık alıştım mecburi
Hanım hanımcık bir kadın olacaksın , önyargılarını kıracaksın. İnsanlara selam vereceksin hal hatır soracaksın. Kibirli olmak baştan kaybettirir. Hem erkekler hem kadınlar için söylüyorum. Amerika da ya da Avrupa da öyle. Kökten değişikler lazım bazen. İstisnai insanları saymıyorum ama genel olarak hayatta şanslı olmak bunu gerektiriyor
00 Yorumla
+1 yılBunun yasla bi ilgisi yok..
öncelikle sen kendi hakkinda ne düsünüyorsun ona bi odaklan. Enerjin önemli.. düsünceni disari yansitiyorsun..
30 yas dedigin nedir en güzel yaslar..
Kendine odaklan bakimli ol kendini sev.. gör bak neler oluyor.. ama bence odağın begenilmekten cok iyi hissetmek olmali
Sevgiyle kal 🤍00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenilen kadın olmak için öncelikle insanın kendisini beğenmesi gerekiyor. Beğenilen birisi olmak dış görünüşten çok özgüven ve aura meselesi. Sen kendini beğenip buna göre hal ve tavır sergilersen dışardaki insanlarda sana bu şekilde geri dönüş sağlar
10 Yorumla 30 olunca beğenilmeyeceğini düşünüyorsan sorun sende. Bu düşünce yapısı enerjine işliyor ve etrafa çirkin aura saçıyorsun. Önce düşünceni değiştir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik göreceli bir kavram ve beğenen öyle beğensin. Genç bir erkek olarak 32 üstü kişiyle ilişki yaşamış olduğum için bikere öyle bir kadınla birlikte olunca diğer kızlara bakış açım bile biraz değişti istisnalar hariç tabikide. Ve de çoluk çocuk şeylerinle triplerle uğraşmıyorsun bu da +1 yapıyor zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah beni bile sollamışsın 😂
Cevap sahibi+1 yılEe seni yok nasıl sollayım hah😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaşa da bakmıyo normalde bu aslında
Soran+1 yılZaten toplumsal baskı yüzünden yapamadım senin kadar. Erkek olunca rekor olarak görülüyor malum 😂
Cevap sahibi+1 yılRekor mekor ama yalan yalnış şeyler çıkarıyolar arkandan. Bende zaten iki telefon var biri kişisel her şeyi yaptığım telefon , diğeride ilişkiler için🤣
Soran+1 yılOha 😂😂 kızları kandırma be yazık
Cevap sahibi+1 yılAslında kızlar daha çok kandırıyo ama bakalım nereye kadar gidicek kandırmayı da sevmiyorum aslında ama kıza bağlı. 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin beğenmediği 30 lu yaşlardaki kadınları, amaçları evlilik olmasa senden küçük yaştaki talep görmeyen erkekler genelde kolay beğenir de... Ama sen, onları beğenir misin? Pek sanmam.. çekici erkekler,20 yi yaşlarda güzel kadınlar varken; 30 lu yaşlardaki kadınlardan uzak duruyorlar ; evlilik ister diye..
05 Yorumla
Soran+1 yıl20li yaşlardaki gencecik kız 30luk erkeği napsın? Paranız varsa belki ilgi gösterir paranız yoksa yüzünüze bakmaz gerçek bu. Genelde aldatıldığınız ya da terk edildiğiniz ile kalıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYok öyle olmuyor. şöyle ki kadının cinsel değeri ,27 den itibaren çok düşüyor. Ancak erkeklerin cinsel pazar değeri asıl,30 dan sonra yükseliyor. Genç kızlar da olgun erkek seviyor , bu yüzden.
Ama ben,23 den aşağısı kızı çocuk bulup flört etmiyorum. Yoksa 17 - 18 yazan vardı bir kaç tane
Bir de İş bu anlatılan Cinsel pazar değeri bilgilerine istinaden genelde evlenmeden cinsellik yaşamak isteyen özgüvensiz erkekler,30 + kadınlarda şansını deniyor. Yani gerçek hayat ve aşk bilimi,
Beni haklı çıkarıp seni çürütüyor. 40 yaşında adam, kesin senle evlilik düşünür ancak.
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden senden küçüklerin evlilik taktiği üzerinden cinsellik yaşama strajelerine , inanma derim. Bunlar hep, strateji.. Kadınlar da aynı strateji ile yedekte bir sürü erkek tutabilip parasını yiyor. En iyileriyle de seks yapıyor. Bu flört işlerinin, fena piri oldum benn
Soran+1 yılKendini avutmaya devam et cinsel değerden söz ediyorsun ama her şey cinsellik değildir bunu senin gibi beyni uçkurunda gezen türk erkeklerine anlatamıyoruz. Aynı şeyi kopyalayıp yapıştır yapıp duruyorsunuz çünkü bildiğiniz başka bir şey yok. Herkesin değerleri farklıdır kimisi paraya önem verir kimisi tipe dış görünüşe önem verir kimisi de yatak performansına önem verir. Türk kızlarının da genel yapısını biliyoruz zaten çoğunun dini imanı para, boy dış görünüş vs. Yani sizin sandığınız gibi beni sağlam becersin yatakta şöyle olsun böyle olsun demiyorlar. Bu tamamen sizin varsayımınız. Onların önceliği cinsellik değil. "genç kızlar olgun erkek seviyor" bak bu da çok büyük aslı astarı olmayan bir genelleme. Hepsinin adına yorum yapamazsınız. Misal ben de çok gördüm olgun erkekten iğrenen genç adam varken yaşlı kart morukları ne yapayım diyen genç kızları. Erkeklik ve cinsel güç her şey değildir herkesin öncelikleri farklıdır bir genelin adına bu tarz yorumlar yapamazsınız aksi halde yanıldığınızla kalırsınız. 🙂 Ayrıca konu cinsellikse genç bir delikanlının yerini de yine alamazsınız çünkü her daim performansı sizden yüksektir. Aklı başında mantıklı bir genç kız da seni değil her zaman genç olanı tercih edecektir. 😉 Bak belki bir saaalağı kandırırsın evlenirsin ama onun da gözü açıldığında ilk işi senden vazgeçmek olur.
Soran+1 yılSabit fikirli yalanlarla yaşayan kendini avutma çabasında olan vizyonsuz Türk erkeklerinden biri olduğun için seninle daha fazla konuşma gereği duymuyor engelliyorum çünkü kopyala yapıştır yaptığın çok açık. Gerçek hayat ve aşk bilimi sadece senin gördüklerinden ve inandıklarından ibaretti evet 🙂 benim gördüklerim ne o zaman? Olgun yaşa gelmiş genç görünen kadınlar ya da genç yaşta dedeme benzemiş erkekler ne? İşine gelmediği için bunlara da istisna der geçersin ama hayat senin sandığından daha farklı 😉 Bu coğrafyada 1.70 lik tipsiz erkekler kendini "ama ben erkeğim önümde aletim var" diyerek mutlu hissettirmeye çalışıyor olay bu. Erkeklik ya da cinsel organ bir güç sembolü değildir hayatta daha önemli şeyler vardır para gibi, güzel bir genetik için yakışıklı adam isteme gibi ama gel de bunu senin gibi kalın kafalılara anlat. Mevzu yatak cinsel performans ise de genç bir delikanlının yerini asla alamazsın. Aslı astarı olmayan genellemelerinden başlayıp senin gibi yaşı geçmiş erkeklerden iğrenen kız örnekleri vererek seni art arda çürüttüm. 😀 Neyse hadi git saçını boya da beyazların gözümüze batmasın malum türk erkeklerinde erken yaşlarda kendini gösteriyor.
+1 yıl🤣iyi biti dekolte veren kadinlardan hoslaniyorum dediginde dekolte ver, digeri g0tunu veren kadinlardan hoslaniyorum diye g0tunu ver. EE nereye kadar? Ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol. Seni sen oldugun icin begensinler.
111 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın bir bakıma
- +1 yıl
Erkek milleti icin kendini yipratmaya degmez en iyisinin mk hepsi s2nin keyfinde
Soran+1 yılYok ben de kendimi güzel hissetmek istiyorum
- +1 yıl
Kendin icin guzel hissetmek istiyorsan once neyin sana zarar verdigini bul. Mesela atiyorum kilolu muusn kilo ver, abur cuburdan dolayi mi oluyor abur cuburu kes cildin guzellesir genclesir. Yeterince su ic gunde vs vs basit seyler alsinda ve kendine yakisani giy.
Soran+1 yılKilo veremiyorum ne yaparsam yapayım. Fazla yemeyi de bırakamıyorum
- +1 yıl
Diyet kafasiyla gittigin icin. Yasam tarzi olarak sok aklina is gercekten psikolojide bitiyor
- +1 yıl
Dualarım sizinle
Soran+1 yıl@Godlike_Ruler_ sağol aşkım
- +1 yıl
Vayy gizli müridim. Bana tapınmakta türlü nimetler vardır… GR 30:1 🧛♂️
Soran+1 yıl@Godlike_Ruler_ hoşt herkese yazıyorum onu bu kıza da yazarım kendini özel sanma
- +1 yıl
Sorun yok çok normal 😏
- Güzellik & Bakım konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenen zaten vardır da heves kaldı mı ki erkeklerde onu düşünmek lazım ben mesela örneğin yürümekten istemiyorum nede olsa kadın duygu hissetmeden bir şey olmuyor kadına duyguyu geçirmeklede uğraşmak istemiyorum
00 Yorumla
+1 yıldoğru bakımla ve kendine yakışanı giyip kendine yakışan makyajı yapmakla tabii ki mümkün. ama bazısı napsa olmuyo mesela gupse özay. napsa olmuyo yani biraz doğuştan gelen de önemli. elinde ne var mesela? boyun kaç mesela bunu değiştiremiyosun. ona oranlı kilon olmalı. saçların cildin veya cilt rahatsızlığın var mı vs vs önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında güzel biriyim çirkin değil bir çok kişi tarafından beğenilirim sadece ne cevaplar gelecek diye merak ettiğim için sordum zaten günün sorusu da seçilmiş 1 gün oldu hala yorum geliyor 😂
- +1 yıl
hahaha :D böyle sorulara çok cevap gelir ya.
+1 yılBeğen tuşuna basılarak. 10 kişi beğenmiş bile sizi tebrik ediyorum. 🥳✨✨
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik çocuk nerde kaldın? Gözlerim seni arıyordu
- +1 yıl
Minibüsün tekeri patladı kusura bakmayın
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine özen göstermen gerekir sonra göz teması erkekle kurabiliyorsan süper olur etkilenme olabilir çünkü mesela sevmez başka yere bakar bakarsa göz teması olur etkilenebilir sizden
00 Yorumla
+1 yılBenim hayalimdeki kadın 1.67_1.70 boy. İnce bel büyük kalça (abartılı değil) düz veya dolgulu saçlara sahip bakımlı bı kadın guzelsen 30 veya 40 ol farketmez. Öz, ldn bi foto atsana
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Aslinda dendigi gibi cirkin kadin yok bakimsiz kadin var, kendiyle ilgilenmeli ve her erkegin farkli ideal tipleri var bu yuzden kendin ol
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılKendine bak, kendine değer ver ama aynı zamanda alçak gonullu bir insan ol. Kibir ve ego kadını erkeğin gozunde bitirir.
00 Yorumla Bu soruyu sorduğuna göre değilsin ve asla olamayacaksın üzgünüm
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔
20 li yaşlarında kimse beni pek beğenmiyordu şimdi farklı ben onları beğenmiyorum 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni sevmiyorum kötü birisin
Soran+1 yılKırıcı yorumlar yapıyorsun bazen
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmak çok kolay, spor yap düzenli beslen dünya güzeli oluyorsun zaten 🤷♂️😂 spor sadece bedeni geliştirmez yüz güzelliğini de ortaya çıkarır
00 YorumlaO yaşta kadınlara erkekler evlenecek gözüyle bakmaz Türkiye de , aptallık işte 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşım daha 30 bile olmadı ayrıca ilgisi yok gencecik yaşlarımda da kaşaar oroospu diyip geçtiler ciddi olmadılar benimle. Demek ki neymiş yaş maş değilmiş mevzu. Türk erkeklerinin iğrenç ikiyüzlü kafa yapısıymış
+1 yılBenim gibi olmalı. Fazla beğenilmekte insanı bunaltıyor. Bir ortası olmalı 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSus kız cadı
Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. Giyimin, konuşman, hoş sohbetin, fiziğin ve bakımın yeterli oluyor. Beğenilen kadın böyle olur.
00 YorumlaDış görünüş aşırı önemli giyinmeyi bilirsen çok dikjat çekebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar dış görünüşe ve cebine önem veriyor bu zamanda. Makyaj yapman lazım. Bakımlı olman lazım. Temiz, ütülü güzel elbiseler giymen iyi olur. Güler yüz ve dik duruş.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılKendin ol kendini sev , önemli olan senin kendini sevmen başkasının beğenisi değil
10 Yorumla Spor yap kişisel bakımına özen göster gerisi aura işi
00 Yorumla
+1 yılEn güzel yaş biraz giyime dikkat etmek biraz bakım yeter li
00 YorumlaOlgun seven ergenler seni keşfedince beğeni manyağı olursun sal biraz..
00 Yorumla
+1 yılBakımlı, iyi giyinen ve eğitimli bir insan hep beğenilir bence.
00 YorumlaTam beğenilecek yaştasın ya işte daha ne istiyorsunki😉
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. kimseye kendimi beğendirmek için uğraşamam, kendini nasıl güzel hissediyosan öyle gez kankam
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYani 30 yaşına gelmişsin bu soruyu aşamadıysan bir an önce kendini keşfetmekle başla işe.
00 Yorumla
+1 yılKendin için bakımlı ol, kendin için güzel giyin. boş ver gerisini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bu erkeklerin beğenilcek bir tarafı yok 170ler için mi sıktın canını :D
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun çoğu 1.70 civarı 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılProporsuyonuna uygun giyinirsen star parçalarla.
Bakımlılıkla ve konuşma tarzı hal hareketlerinle00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenilsen nolacak? Herkesin amacı cinsellik. Değer gören kadın olmak önemli..
02 Yorumla
Soran+1 yılDünyanın en haklı kızı olabilirsin 😂
- +1 yıl
Değerimi bilen 30 yaşlarında kadın arıyorum. Amacım cinsellik değil..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 30 yaşındayım bekarım sizde evlenmeyi gerçekten düşünüyorsanız sizi tanımak istiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yıl@defii kanka böyle arayışta olan tiplerden hayır gelmez ama yine de sen bilirsin tabi. Adam rastgele ortaya ilan verir gibi yazmış bundan ne bekliyorsun? Sadakat mı? Aklını başına al Allah aşkına
Soran+1 yılDüşünsene senin gibi başka kız çıksa ona da yazacak. Bu tür insanlar bir taneyle yetinmez.
Güzellik & Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. En önemli olan ruh halin ve sorunlarla baş etme becerin ondan sonrası spor ve çalışma disiplinle halledersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCilveli, tripli, nazlı, süslü, gösterişli kadınlar çok beğenilir böyle değilsen beğenmiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenilmekten daha önemli şey harekete geçirebilmek bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gözde sekerden hoşlanıyorum. Kadın dediğin öyle olmalı
00 YorumlaBayanlar şarap'a benzer unutma yıllandıkça olgunlaşır ve güzelleşir...
10 Yorumla
+1 yılTatlı görünmen gerek. Yüzün doğal ve bakımlı görünmeli. Saçların güzel olmalı. Ekstra giyimin de hoş gözükmeli. Paspal durmamalısın.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBak keyfine sen kendini beğendikten sonra gerisi boşşşş
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini sev beğen kendine iyi gelecek başarılara imza at kendini geliştir gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir
00 Yorumla
+1 yılNeden tüm kadınların derdi güzellik makyaj bilmem kıyaslanma çabaları..
10 Yorumla
+1 yılher şey dış görünüş değildir kadının en önemlisi içi güzel olması..
10 Yorumla
+1 yılAbartı açık giyinmeyen
Erkek kankasi olmayan
Nerde ne konuşacağını bilen...10 Yorumla
+1 yıl36 yasli bir yas degil bende o yaslardayim bunu bir an ö ce aklindan cikaryarak basla
00 Yorumla
+1 yılSadece beğenilmekten haz eden kadınlar var ve bundan zevk alıyor. İlginç
01 YorumlaMakkaj yapmayan veya sarisin ve beyaz tenli ve ince beli
00 Yorumla
+1 yılTabiki mesela ben benden büyüklere karşı daha ilgiliyim
00 YorumlaOlunur. Kendine güven kendini sev yeterli zaten insanlar bunu fark edecektir
00 Yorumla
+1 yılEn güze en cekici yaslar giyim ve bakım bunları güzel uygularsan istedigin erkegi alirsin
00 Yorumla
+1 yıl18lerle baş edemezsin hayal kurma
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha tamam
Fizik yap kendine bak ozguven artir.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılolgunluk güzelleştirir
10 Yorumla Aura doğuştan gelir. Zorla kadın olunmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat