Olur ama temkinli olmak gerekir. Sadece gece ortaya çıkan biri genelde o anki boşluğunu doldurmak ister. Gündüz yok, plan yok, netlik yoksa orada ciddi bir niyet aramak zor. Gerçekten ilgilenen insan günün her saatinde hayatında yer açar. Gece yazıp gündüz kaybolanla sağlam bir şey kurmak zor olur.
İstemem diyenlerin hepsi yalan söylüyor nerdeyse doğru zaman ve doğru insan meselesi bu sadece geceyi geç haft da bir yazsan hazırlar neyse mübarek aylarda Nihat hocayla dosta doğru iyidir boş ver 😀
Sadece gece yazan biri bence genelde “gündüz hayatım ayrı, geceleri eğlenirim” modunda oluyor 😏 Her flörtten sevgili olur mu, hayır. Sadece gece muhabbeti varsa, gündüz yok sayıyorsa, niyeti büyük ihtimal eğlenmek.
Sen ne istiyorsun, ciddi bir şey mi yoksa takılmalık mı? Ona göre çizgiyi çekmen çok daha sağlıklı olur 💅✨
Allah insandaki uzuvları kullansınlar diye verdi nasıl olsa sonunda toprak olup gidecek hele kadınlardaki bazı uzuvlar 50 yaşından sonra toprağa karışmayı beklemeden işe yaramaz hale geliyor
zuhahahha harikasın beee. Üzerinde ne var diye sorarsa da " bi sorayım 1 sn " de... 10 saniye sonra da " hamza mı dedi hamdo mu anlamadım ama hamlı bişey de . sen de bana yardım et şimdi. Ben Ölmeden PAULEY PRETTA yı görmek istiyorum. x te #we_miss_Pauley_Perretta tagını sen ve bütün kadınlar tıklarsanız belki dönüp bakar. O aykırı ve müthiş bir kadın.