Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben abimi aradığımda her koşulda açıyor. Mahkemede de olsa ifade de alsa. O yüzden aşağısı kurtarmıyor bende :D sadece gece sadece gündüz değil 7/24 ulaşılabilir olmalı. İlginin azına razı gelmeyin
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne iş yapılırsa yapılsın mesaj atmak için 10-15 saniye ayıramayacak bir sektör ben bilmiyorum. Sadece gece mesaj atıyor ise senden beklentileri farklıdır. O beklentiler için de uzun bir süre elbet bir gün olur düşüncesiyle sabır ile bekler. Tavsiyem size değer veren insanlar ile flört etmeniz veya bir ilişki kurmanız.
12 Yorumla
Soran1 yılİletişimi kestim zaten
tuvalete bile telefonla giden insanların sadece gece yazabileceğini düşünmüyorum ve yorumların birazınıda okudum ona da değinmek istiyorum polisler bildiğim kadarıyla asıl gece çalışır vardiya değişirler de yani senden birşeu saklıyor anlamına geliyor bu
01 Yorumla
Soran1 yılRütbeli bu düz polis değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHalbuki her fırsatta konuşur insan, bir dakika için bile olsa konuşur, sesini özledim der yine konuşur, o bir dakikayı sesini duymaya ayırır, özlemini ifade etmeye ayırır
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gündüz saatlerinde ne yapıyor?
113 Yorumla
Soran1 yılPolis olduğu için çalışıyor
Soran1 yılDimi bence de hiç kimse söylediği kadar meşgul değil
Soran1 yılÇok haklısın
- 1 yıl
İş yerinde, önemli bir şey olmadığı taktirde mesaj atılmaz ya da konuşulmaz her iki tarafta çalılıyorsa bir sorun olmaz zaten ama 2 taraftan biri çalışmıyorsa gündüz de konuşmak ister. Anlayışlı ve empati kurabilen insanlar demek istediğimi gayet iyi anlayabilir.
- 1 yıl
@ahmet_topkaraoglu aynen öyle.. ama kadını da ilgisiz bırakmak çiçeğe su vermemek gibi bir şey olur.
Soran1 yılİş yerinde saatlerce konuşsun diyen yok ama on dk da ayiramayacak demek değil. bu
Soran1 yılÖyle yaptım
Soran1 yılEvet öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılolmaz bence,.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir ilişkiye kadın yatırım yapar. Erkek kendisine yatırım yapar ve tabiki de erkek doğası gereği , hedefi cinselliktir.
Siz istiyorsunuz, erkek doğasına aykırı davransın.
Gece yazan erkekten olmazsa eğer, sürekli hediye ve ilgi bekleyen kadındanda olmaz abicim.217 Yorumla
Soran1 yılSürekli hediye beklemiyorum ki hep tanışalı çok olmadı abi o yüzden diyorum olur mu diye yani 3-4 gün falan oldu anca sence erken değil mi bir şeylere girişmek için bu süre ve daha yüz yüze dahi gelmedik
Soran1 yılHayır abi normal konuşuyor konuşuyor bir süre sonra işi cinselliğe getiriyor ve diyor ki benim için önemli ben bunları konuşmak istiyorum ya tamam da daha görmemiş şeyin görüşmemişim oturup bir çay kahve içmemişim ya böyle olunca sorguluyorum acaba bende mi bir sıkıntı var diye çünkü karşılaştığım genel erkeklerin yüzde doksanı bu tarz
- 1 yıl
O zaman bu tabiki yanlış. Bu erkek dürtülerini kontrol edemiyor demektir. Bunu hayatının bir çok noktasında yapıyorsa bu ciddi bir sorun.
Burada sen sosyal medyadan bir sevgili , flört arıyorsan Buda yanlış. Soyunu sopunu bildiğin, ailesini ve çevresini bildiğin bir erkek her zaman daha doğru bir tercih olur abicim. Bataklıkta inci mercan bulamazsın.
Soran1 yılAbi yaşım büyük diye çevremde de kimseyi bulamıyorum öyle şey bir yerde de çalışıyorum ki buralılar haricinde kimseyi görmüyorum çalıştığım yerden olan insanları da ben istemiyorum
Soran1 yılYani saygı sadakat Güven meslek olarak uyumlu olduğum eh biraz daha eline yüzüne bakılır olsun
Soran1 yılEtrafımda şu an bir kişi var çok asosyal
Soran1 yılEvet ve hafta sonu evinden hiçbir şekilde çıkmıyor evinin temizliğini dahi 33 yaşında adamın annesi gelip evini temizliyor öyle bir insanı ben istemiyorum çocuk bakacak olsam doğururum
- 1 yıl
Sen çocuk doğurmayacaksan normal bir erkek seni ne yapsın abicim. Ölü yatırımsın sen akıllı ve doğru erkek için. Anne olmak istemeyen kadın feminen bir kadın değildir. Bu büyük bir kırmızı bayrak. Sen bu düşünce ile zaten normal , düzgün bir adam bulamazsın. Bulmuş olsan bile öyle adamı elinde tutamazsın.
Soran1 yılAbiciğim o değil asosyal bir insanı her şeyini sayının yapacağın bir insanla evlenmek ister misin ben bunu diyorum ben böyle bir insanla evlenmek istemiyorum yani bunu böyle tarz biriyle olmasın çünkü bir çocuğa bakacak olsam bu kaynanamın doğurduğu olmaz kendi çocuğuma bakarım
- 1 yıl
20 yaşlarda sosyal bir erkek isteyip , 30 lu yaşlarda evinin erkeğini ister kadın. Ama sende yaş ilerlemiş olsa da çıta hala yüksek. Beklentilerini düşürüp , evine bakabilen, az çok sorumluluk sahibi bir adam bul. Yoksa bu şekilde çok üzerler seni abicim. Anladım ben seni de sen kendinin en iyisini hakettiğini düşünüp , etrafında sana denk bir adam olmadığını düşünüp , çöplükten adam arıyorsun.
Soran1 yılAbi aslında en iyisini aramıyorum bana en iyi gelecek kişiyi arıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBuna benzer bir durum yaşamıştım.
Gün içerisinde hiçbir şey yazmaz akşam 19.00 dan sonra konuşmaya baslardi, zamanla geç cevaplar verilmeye başlandı, gece yazar ertesi gün akşam donerdi vs..
Sonuç ghostlandim. Önemseyen insanın her daim aklında olursun, seni kaybetmekten bunu dusundurtmekten çok korkar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gündüz karısı yanında olabilir gece calışıyor demekki😂
11 Yorumla
Soran1 yılAksine gece evde gündüz polis olduğu için çalışıyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Başka bir tarafıyla düşünüyor büyük ihtimal cem yılmaz geldi aklıma :D
14 Yorumla
Soran1 yılBiz uyumadık sen uyudun mu olan mi
Soran1 yılYok bu öyle değil normal şekilde konuşurken konuyu oraya götürüyor ya ben de istekliyim bunu konuşmak istiyorum çok rahat bir şekilde yoksa normal konularda da çok rahat konuşuyor böyle bir iki saat normal konularda sohbet ediyoruz ama elbette ki konuyu muhakkak bir cinselliğe dayandırıyor bu da beni sinir ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSadece gece konuşmak ne allasen. Öyle bir ilişki olmaz. Sadece seks cinsellikten de ileriye gitmez
18 Yorumla
Soran1 yılSen olsan ne yapardın yani gündüz iletişim kurar mıydın
- 1 yıl
Kurardım tabiki.
Soran1 yılGüzel sevebiliyor musun?
- 1 yıl
Ahah en güzel ben severim.
Soran1 yılDalga geçiyorsun şu an
- 1 yıl
Gayet ciddiyim. Kimse benden iyi sevemez.
Soran1 yılBeni de seven birisi denk gelsin artık amin
- 1 yıl
Amin inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Olmaz aman kaç kurtar kendini.
Hele de konuştuğunda da şaka olarak da olsa cinsel konuları açıyorsa zaten gece bir keyiflenip yoluna bakmak istiyordur sadece.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiyeti sadece erotik sohbetlerse yani sadece orası ile düşünüyorsa bir gün buluşup orasına tekme at ve ayrıl derim.
110 Yorumla
Soran1 yılBaşka konulardan da konuşuyor ama cinselliği çok fazla önemsiyor
Cevap sahibi1 yılBir halt olmaz ondan boş ver. Dediğim gibi şutla ama sıkı bir tekme geçirip öyle şutla yoksa senden sonra başkasına da aynısını yapar
- 1 yıl
Aynen oyle
Cevap sahibi1 yıl@Beyzanurryyyy atacak mısın diyecektim ama soran değilmişsin 😅
- 1 yıl
Yok Allah korusun bu tarz erkeklerden
Cevap sahibi1 yılKesinlikle. Ama başta bilemezsin ve böyle çıkarsa da acımamanız gerek
- 1 yıl
Aynen öyle engeli basıp geçmek lazım maalesef duygusal boşluk veya yakışıklılik sorunları yüzünden inanıyoruz veya iyi oyunculuk yapiyorlar
Cevap sahibi1 yılEngellesen başkasını üzecek çünkü korkmuyor öyleleri. O yüzden bir kere üzdüğü kızdan dayak yemesi gerek diyorum. Acısı geçer ama psikolojik hasar kalır. O zaman uslanırlar işte
- 1 yıl
Çok uslanmiyorlar maalesef kim düşerse dusuncesindeler
Cevap sahibi1 yılAynen öyleler zaten o yüzden bu düşüncelerine neden olan yerlerini hasarlamanız gerekiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yani parasıyla yapan var. Sevgi, aşk isteyen insanlara neden yanaşırsiniz ya. Aynen böyle de kız. Çok mu fakirsin parasıyla yapamiyosun desene. Ya da seninki artık onlara bamya kalır da doyuramam diye korkuyor musun de 😂😂
20 YorumlaSadece gece yazan insanlara karşı aklına Cem Yılmaz'dan "Uyudun mu?" esprisi gelsin.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Olmaz tabiki. Niyeti ya cinsellik ya da duygusal boşluk
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmaz. Senden yararlanmak istiyor. Samimi değil, bencilce bir davranış bu, sadece geceleri yalnızken konuşmak bana biraz cinsel amaçlı geldi.
10 Yorumla
1 yılöğlen akşamüstü akşam çok yoğun olan biriyse (sanmıyorum) olur
onun dışında tek amacı yüksek ihtimalle cinselliktir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGece azgınlığıyla anca aklına geliyorsun. Güzel bulmuyor galiba
13 Yorumla
Soran1 yılGuzel bulmadıgin bir kadına güzelim de hitap eder misin peki
Cevap sahibi1 yılCinsellik için çoğu erkek der
- 1 yıl
Haklısın yerden göğe
Gizli Üye(36-45)1 yılKadinlarin hisleri yaniltmaz. Kendini sonradan kandirip hislerini bastirir kadinlar. Öyle yanilirlar
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Çocuğun sinyaller acil durum sireni gibi çalıyor ablam engelle geç
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yani.. gece konuşuyosa işi sanki cinselliğie çekmek istiyo gibi hissettim.
10 YorumlaEvli olmasın o. Oglen de yazabılır ki yazabılıyolar yanı o meslektekiler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAdam napsin karisi izin vermiyordur gunduz. Evlidir o evlidir. aksini dusunuyorsan elimde iyi fiyata kelepir kopru var istermisin? Ucuza birakicam.
12 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
@nisanur675 😂😂😂 naber
1 yılGündüzleri de konuşabilmeli gerçekten seven bir insan, ki sadece gece konuşmak iletişimi zedeler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kim bilir ne haltlar yiyor akşama kadar, güven vermeyen insan işte. Salla gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılGündüz niye yazmiyo ki telefon kullanılmayan bi işimi var.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKafa karıştırıcı bir durum haklısın öyle düşünmekte
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim de boş kaldığım zaman aksam saatleri ama ben de kalkip gece muhabbeti yapmıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSadece gece konuşmak nedir abi. Herhalde sakliyordur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olmaz tek derdi cinselliktir oylesinin. Sesini duyayım, paylaşım da bulunayım demiyordur
10 YorumlaGün içinde de bir şekilde mesaj atabilir. Sadece gece yazıyorsa olmaz.
10 Yorumla
1 yılGündüzler , öğlenler , öğleden sonraları , akşamlar torbaya mı girmiş hayırdır?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dikkat et sabah öğle akşam diye flört listesi yapmamış olsun.
10 YorumlaNormalde olmaz ama gündüz çok yoğun çalışıyorsa diyecek bişe yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Şimdi gece ise olmaz bence ama akşam ise çalışıyor ve vakti ayıramıyor olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz tabii ki. Amaç baştan belli 👍🏻. Olayın rengi belli yani..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesleği ne olursa olsun en kötü tuvalete girince yazabilir. Sonuçta tuvalette kamera yok. İki kelime yazar sende ona göre merak etmezsin.
20 Yorumla
1 yılValla olur ya gündüz zaten işler güçler çok yoğun gece konuşsa hatta daha makbule geçer hem daha iyi odaklanılabilir herşeye :)
00 Yorumla
1 yılGündüz başkasıyla gece senle. emin ol ben şoförlük yapıyordum bi gözüm. yolda bi gözüm telefonda ona yazıyordum ve baktim. olacak gibi değil telefona sesli komut özelliği aldim yani meşgulüm diye bisey yok o senle canı sıkılınca konuşuyor
10 YorumlaÇok ama çok geçerli bi sebebi olması lazım gündüz konuşmaması için (öyle bi bahane biraz imkansız gibi..) Gündüzleri yemek molasına, tuvalet molasına falan çıkmıyor mu bu adam? Dikkat et üzülme bak..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelki gündüzleri çalışıyordur. ya da sebebini bir sor bi zahmet, biz neden geceleri konuşamıyoruz diye?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gündüz yok sayan gece konuşan dan asla olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılUyudun mu? Ben uyumadım da ahdhshsh
21 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂
Gizli Üye(36-45)1 yılGece dediğin akşam mı gece mi?
Ayrıca ne konuştuğuna bağlı...
20 Yorumla
1 yılGündüz çalışıyorsa ve yoğunsa gece konuşması normal.
04 Yorumla
Soran1 yılBana bir tane meslek söylesene kafasını asla işten kaldıramayan
- 1 yıl
Polis olduğunu yazmışsın. Eğer ekiplerde çalışıyorsa yoğun olabilir. Çalıştığı yer yoğun olabilir. Bunu onunla konuştun mu peki?
Soran1 yılKonuştum bahane yoğundum da bilmem neydi kimseye dediği kadar yoğun değildir en nihayetinde memur bir tuvalete gider gene yazar bir çay içerken gene yazar bir yemek yerken gene yazar yani ufak bahaneler artık yemiyoruz ya yaşımız bayağı oldu liseli bebe değiliz
- 1 yıl
Bahane olduğunu düşünüyorsan o zaman yapman gereken şey belli.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gecesi gündüzü ne diye başa dönüyor?
Yine mi yoksun hala, saat üçe geliyor
Sözünü tutmadın ki hiç bu ara00 Yorumla
1 yılGrcelere kadar is güc , aksam bilgisayar oyna tam yatarken telefona bakıyorum 😅 bence fesat olmayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Sende sonuçta onunla gece konuşuyosun
00 YorumlaEğer gündüz işte diye konuşamıyorsa anlarım yoksa bahane bu değilse
Şüphe duyarım00 Yorumla
1 yılHayır tek amacı cinsellik belli ki uzak dur canım
00 Yorumla
1 yılGece konuşandan hiç bir b. k olmaz cinsel düşünüyor dur.
30 Yorumla3 yıldır ilişkimiz mevcut ama biz ilk defa bir kez bu kadar yakınlaştık. Ben istemeden zorlamaz asla.
10 Yorumla
1 yılUzun ilişki istiyorsanız hayır olmaz derim çünki karşı taraf seks den baska hic bi sey konusmaz
10 YorumlaGaribanın tek derdi meme galiba
12 Yorumla
Soran1 yılMeme bence basit kalıyor ya
1 yılNiye nöbetçi sevgili mi bu 😀
11 Yorumla
Soran1 yılPolis kendisi herhalde karıştırıyor 😃😃
1 yılKonuyu sürekli cinselliğe mi çekiyor
112 Yorumla
Soran1 yılEvet yani diğer konulardan da konuşuyoruz ama cinselliği çok fazla konuşmak istiyor
- 1 yıl
Sen rahatsız mısın bu konuda genelde kapatmaya mı çalışıyorsun
Soran1 yılEvet istemiyorum çünkü kocam da iyi bir şeyim değil ben neden elin oğluyla cinsellik konuşmak zorundayım istemiyorum ben bunu bana saygı duyacak
- 1 yıl
Bu konuda uyarmalısın. İnternetten mi tanıştınız
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Aynı şehirde olsanız işi daha da başka yere çevirir en azından mesafe var
Soran1 yılAvucunu yalar beni yatağa atmaya çalışan insan
- 1 yıl
Daha önce bu konuda yakınlaştığın birisi oldu mu?
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Evlenene kadar düşünmüyorsan baştan konuşup önünü kes. Şehirler neresi
Soran1 yılBir saat var arada
- 1 yıl
Reel buluştunuz mu hiç. Kalabalık yerlerde buluş
1 yılSadece gece sana vakti kalıyordur belki
17 Yorumla
Soran1 yılNiye gündüzleri torbaya mı girmiş ben de çalışan bir insanım mesai yapıyorum ama biliyorum ki kimse söylediği kadar yoğun değil
- 1 yıl
Yani adamı da seni de tanımam etmem. İşiyle alakalı olabilir. Kendimden biliyorum benim hayatım çok yoğun karı kızın bitmez tükenmez isteklerine her dakika vakit ayıracak olsam şirkete kepenk vururum
Soran1 yılHa şöyle diyeyim o zaman yani saatte ve 2-3 mesaj atmak daha zor mu
- 1 yıl
Açıkçası ben çalıştığım zaman direkt telefonu sessize alıp başka odaya koyuyorum. Sadece ailemden gelecek bildirimler saatime geliyor Allah korusun bir durum olursa diye. Yeri geliyor akşam 10a kadar çalışıyorum. Şimdi senin düşüncene göre benim gibi herhangi biri temiz niyetli olmuyor demek ki. O yüzden bilemiyorum karşıdaki insanın temposu nedir ne değildir. Sen biliyorsundur bence.
Soran1 yılİşte bak ne güzel diyorsun ya ailemden gelen bildirimler telefonuma geliyor yani sevgilin olsa onun bildirimleri de gelir değil mi telefonuna yani kızı görmezden gelemezsin ya da ne bileyim ilk harran'da kızı arar sorarsın
Soran1 yılİşte bak ne güzel diyorsun ya ailemden gelen bildirimler telefonuma geliyor yani sevgilin olsa onun bildirimleri de gelir değil mi telefonuna yani kızı görmezden gelemezsin ya da ne bileyim ilk aran'da kızı arar sorarsın
- 1 yıl
Kız ailem değil ki. O aşamada mısınız siz? 5-6 senedir falan birlikte misiniz ki? Kızın öncelikle bana ve aileme layık olup olmadığını kanıtlaması gerekiyor o muameleyi hak edebilmesi için. Herkesin kendine göre bir sistemi var tabii ki.
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sadece cinsel konuşma gibiyse olmaz
12 Yorumla
Soran1 yılSürekli konuyu oraya götürüyor gündüz bile niyetli olmasına rağmen hemde
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şüpheli bir durum amacı farklı olabilir. Sadece gece müsait oluyorsa sakladığı bir şeyler vardır.
00 YorumlaNiyeti pisse sende istesen pis davranabilirSın
20 YorumlaBilemiyoruz. Belki de iş güç koşturmaca derken iletişim kesintiye uğramasın diye , sakin bir zamanda daha sağlıklı iletişim kurmak istiyor olabilir.
20 YorumlaNet iyi değil bugünkü tecrübelerime dayanarak söylüyorum
10 Yorumla
1 yılOlmaz flört etmek demek sadece cinsel şeyler konuşmak demek değildir
16 Yorumla- 1 yıl
Sadece cinsel şeyler konuşmam bir ilişki varsa her konuda konuşabilmeliyiz
- 1 yıl
haklısın. hayatında kimse var mı? yaş kaç?
- 1 yıl
@Kafkazlı95 flört ettiğim biri var
- 1 yıl
@Kafkazlı95 neden sordun sonucda beni tanımıyorsun
- 1 yıl
öylesine. merak etdim
- 1 yıl
@Kafkazlı95 bunlar ne biçim sorular iyice saşırdınız sizi ilgilendirmez kimin ne yaşadığı
- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat