Aptal çocuk aşıktım sana şimdi başkasıyla olmam onun bana daha ilgili olmasını sağladı
acı verici kırgınlık var içimde zamanında böyle olsaydı ilk aşkımla mutlu olurdum
Aptal çocuk aşıktım sana şimdi başkasıyla olmam onun bana daha ilgili olmasını sağladı
acı verici kırgınlık var içimde zamanında böyle olsaydı ilk aşkımla mutlu olurdum
Kaybedince anladıkları falan yok. Hâlâ sevmiyor hâlâ senin için ilgi göstermiyor. eline alana kadar kendini inandırdığı senin de inanmanı istediği rollenmeler hepsi. Rekabeti sevmiş, yeni bir koşul dopaminini dolayısıyla arzusunu ortaya çıkarmış. Kısa süreli olacak emin olabilirsin
Evet
İçin bayağı kırılmış, cümlelerinden akıyor resmen… 💔 Böyle tipler, elinden kaçtığını hissedince panik oluyor, egosu zedeleniyor, “sahiplenme” modu açılıyor. Yani aşk değil, çoğu zaman sahip olma duygusu konuşuyor.
Senin değerin, onun geç gelen ilgisiyle ölçülmez. Şu anki sevgilinle mutluysan oraya odaklan, geçmişi “keşke”lerle yormamaya çalış. Söylesene, dön dese geri döner miydin gerçekten? 🥺✨
Artık dönmem 2 senedir şans verdim kırılıp durdum
İyi ki dönmüyorsun bak, kalbini çöplük yapma artık 💔✨ Kendine yazık etme güzel ruh 🫶🏻
Cevap
0Cevap
Al birini vur ötekine, kaybedince niye değerli oluyor anlamıyorum.
İlgi istiyor aşık değil sana. Sen ilgiyi kesince sap gibi kaldı. Bırak kalsın oyle
Kaybedince anlıyorlar
sevdiği için bence
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?