22 yasındayım 30/32/35 yasındaki erkekler cok cazip ve cekici geliyor her konuda erkek hissiyatını duygusunu hissediyorum onlarda normal mi yaş farklı onemli degil bence sizce
3 ay
Bu çok normal 22 yaşında olup 30 32 35 yaşındaki erkekleri çekici bulman garip değil çünkü o yaşlarda çoğu erkek daha oturmuş daha ne istediğini bilen ve duygusunu daha net yansıtan bir profil çiziyor Yaş farkı tek başına sorun değil önemli olan güç dengesi saygı ve niyetin net olması Kendini küçük ya da eksik hissetmeden eşit bir yerde durabiliyorsan sorun yok asıl mesele yaş değil olgunluk ve karakter
22 yaş da 30 lu yaşlarda çocukluk dönemleri. Erkeği olgun sanıyorsun ama erkekler zaten kadınlardan çok daha geç olgunlaşırlar. Sen 22 iken çocuksun. O 32 iken.. Olgunluk 40 lı yaşlardan sonra başlar ama bunu da 40 tan sonra öğreneceksin. Şimdi ne söylesem boş.
Senin durumunu kişiselleştirirsek, eksik baba sevgisi diyebiliriz
İnşallah ileride kötü bir tecrübeniz olmaz çünkü evliliğe giderse ileride hayat bakış acısı ve ortak hobiler yapmak zor olduğunda çok büyük sıkıntılar ortaya çıkabilir
Bence önce kafanda bir netleştir tam olarak ne istediğini. Erkeklerden Hoşlanıyorum demen arayış içinde oldugunu gösterir. 30 yaşında birinden hoşlanıyorum dersen mevzu ciddileşir. Işte o zaman hayata bakışını seviyorum dersin , sakinliğini seviyorum dersin bunun gibi birçok örnek.
Bence gayet normal, hiç kafana takma 😌✨ 22 yaşındasın, 30+ erkekler daha oturmuş, ne istediğini biliyor, duygusal olarak da biraz daha olgun oluyor genelde. Bu da doğal olarak çekici geliyor, çok anlaşılır bir durum 💫
Yaş farkı bence de önemli değil, önemli olan saygı, denge ve aynı hayat enerjisinde buluşmak 💕 Peki şu an flört ettiğin biri var mı, yoksa sadece uzaktan mı çekici geliyorlar? 😏🥰
Cevap
140Cevap
Bende 30 yaş üstü kadınlardan hoşlanıyorum. tercihtir.
Erkek biraz geç yaş alıp olgunlaşabilir ve sanırım sende karşındaki kişiden o ağırlığı hissetmek görmek istiyosun ama yinede çok fark açma derim
Sonunda beni anlayan biri tamamen teşekkürler🙏🤩
Bu hiç normal değil sen normal değilsin Kendinden büyük insanlardan hoşlanmammalısın Bu hiç normal değil bunu normalleştirmedin seninkisi baba sevgisi eksikliği olabilir Ve benzeri şeyler git Yaşıtlarını Yaşıtlığın arasından da senin hoşlandığın tarzda sakin erkeksin insanlar var sadece sen Denk gelmemişsin
Kimse kimsenin tercihine karışamaz. Kendinden büyüklerden de hoşlanabilirsin küçüklerden de. Yargılayan insanların üzerlerine vazife olmayan yorumlarından etkilenmediğimiz sürece sorun olmaz.
olgun insan seviyor olabilirsin bunun yaşla alakası yok ama
Evet haklısın
Sen peki
Yqa farki onemli. Kadin dedigin illaki kucuj olmali cok daha guzel oluyor boyle. Mesela ikimizin arasindaki yas farki cok ideal
Keşke çevremdeki 20 lik çıtır kızlarda swnin gibi düşünse bende 31 yaşındayım ama 20-25 yaş arasındaki kızlardan hoşlanıyorum fakat çoğu büyüğüm diye abi diyor yaa oysa tek istediğim tabuları yıkabilen sınırsız ve doyumsuz çıtır bir kızdı 🥲🥹
Evet olgun ve zeki olduklsrı için dikkatini çekiyor
Ben de 30 yas üstü kadınlardan hoşlanıyorum kişinin kendi tercihidir.
Normal. Kendi yaşıtlarına ebeveynlik yapmak çekici değil.
üst sınır yokmu. talibim desem ayıp olacak. aşkoyu seviyorum ama o da 25 açılamadım tabi.
Bu soruyu bu sitede 3771737281. kez soran sensin. Bu normal olduğunu gösteriyor.
Kadınlar genellikle büyük severler. Her anlamda 😈😉
Sen de 30 yaşına geldiğinde 30'larda bir adam seversin o zaman 😄
24 yaşındayım ama dediğin yaşlarda tipim var ideal gibi duruyor
aynen herzaman demısımdır erkek buyuk olucakkı kadın kıymetını anlıcak
Bende 18 yaşıma girdim olgun kadınlar hoşuma gidiyor kca gtüyle osursa offf
Bence normal.. Ben de senin gibiyim. 30 yaşındayım ve genç çekici enerji dolu kızlar ilgimi. Çekiyor
Olabilir bir insansın sonuçta. Zaten bu işlerin taşa başa baktığını düşünmüyorum.
Mehmet tabii ki normal çünkü o yaştaki erkekler sana her istediğini verebilir
İlgi ve hoslanti konusunda, pek bir sınır olmuyor ya
Olgun akıllı insan seviyorsun. Yaşla alakalı olmasa da yaş bir kriter gibi oluyor sonradan
Ben niye o yaş grubunda olgun görmüyorum ya çoğu boş konuşan kendinden küçük isteyip aptal saptal espiri yapan tipleri görüyorum üstüne ilişki cinsellik olmadan olmaz diye savunanıda çok
Karşıma her yerde çıkaaaaaaaan
Otuz yaş üstüüü adamlaaaaar sjsjsjjsj
Hayatında baba eksikliği ya da eril enerjinin boşluğunu mu yaşadın?
Oh ne güzel vallahi yaşlarıda yazmış e bari tiplerini de yazsaydın da
Olgun erkek iyidir.
Her konuda doyurucu olur ve en mükemmel zamanını o an yaşarsın.
Senin 30 üstü komple aynı m? Bir de üst kriterin olsun. 30 üstü ile mezar arasında olamaz
Her ergen kız çocuğunun başına gelir, büyüyünce düzelirsin yavrum
Gayet normal ben 35 yasimdayim kendimi cok daha olgun hissediyorum kadinin ne istedigini bilip ona bunu verebilmek guzel. Zaten dogal eslesme 30 lu yaslardaki erkekte 20 li yaslardaki kadini cekici buluyor daha cok…
Yaşını göstermezse ve senin enerjine ayak uydurabilirse mümkün yoksa sorun
Evettt
Var mı hayatında birisi
Gayet normal, çocuklarla muhattap olmak istemiyorsundur, annen baban arasında kaç yaş fark var?
Normal kadin cabuk olgunlasir olgun erkek istwr
O yaşlarda normal ablacım 25 den sonrada 22 yaşındakilerdsn hoşlanıyorsun
Olgun biri değilsen bu yaştan sonra bize çocuk bakıcılığı yaptırma 👍
Anlaşabiliyorsan olur da sana göre biraz olgun kalır onlar
Erkekler geç olgunlaşıyor en iyisi 30 dan sonrası
Bana denk gelen " olgun erkek " cinselikten baska konusacak bir sohbetleri yok.
Sbelkide sen konuştun o devam etti sende hicmi suç yok
İnsanın doğasında var ama bu cinsiyet fark etmeksizin
Ne alaka sen bayan olarak isteğin vardır x kişisini beğenir onla istersin bir başka bayan y kişisini bir erkek seni beğenir başka bir erken başka kadini
Normal evlilikte yaş farkı fazla olmamalı ama sevgilikte aşk yaşamak için yaş farkının bir önemi yok.
Gayet doğal hakkın sonuçta sizin tabiatınız güçlü ve sorumluluk sahibi bir eş aramanıza yönelik bu durumda mantıklıda bir seçim
Gayet normal. Kendi yaşıtlarına annelik yapacağına anne ilgisi beklemeyen olgunlarla sohbet etmek istiyorsn
Çünkü kişilik ve karakter artık oturmuş oluyor. Onun için eğriye eğri doğruya doğru diyorlar.
Normal sadece hangi anlamda istediğine göre değişir
Olması gerekende o zaten.. Olgun kişilik favoridir👍
ben de aynı şeyi kadınlarda düşünüyorum 20 yaşındayım
Sen ağzının tadını biliyorsun ben acemi öğreteceğime profesyonel tarafında hükmedilmeyi tercih ediyorum diyorsun?
Önemli olan kafa yapısını Uyuşması
Haklısınız
Sorunsuz ilişki seviyorsun
Evet
Hoşuna gidiyor dimi
Dogru
Konuşmak isterseb
85 lik dedeler de sana ilgi sevgi gösterse düşer misin
Hayır konumuzla alakası yok
Olur mu canım büyükler etkiliyor seni yaşı fark etmez sana sen yaşından çok küçük duruyorsun
Olabilir karsımdakide rahatsız olmuyosa sorunda yok demektit
Nasıl çok Erkek senden rahatsız olacağını düşünüyorsun küçüksün diye
Şişman göbekli seviyorsun yoksa fit mi
Kalp onemli dıs gorunuse bakmıyorum
Tamam da yani 100 kilo olsa yaşı da 50 60 sana iyi gelse önemsemezsin
Üüff abartmadınmı sencede kalkıpta 45 yas bandından hoslanıyorum demedim
Abartmadım ki örnek gösterdim ama hoşlanıyorsun demedim sen rahat değilsin ama sorun orada tamam boyun kaç
herkesin kafasi farklı iste
Ben de seninle aynı düşüncedeyim
Degilmi oturaklı adam lazım bize ne istefigini bilen
Sendemi büyüklerden hoşlanıyor sun
Psikolojik bi sebebi yoksa normaldir elbette.
Senin yaşlarında güzel
Ergenlikte normal
Normal. Ama çoğunlukla heves oluyor.
Vardır bir bildigin
Senin hayatın olabilir yani
Yani bazen olgunluk daha iyidir evet.
Ben bu kategoriye giriyor muyum
Csizdir evladım hatta cap caizdir 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?