Ona şeffaf olmak istedim ama cevapları çok sakin ve ne olduğumuz belli değil sizce ne yazayım en son

Ona şeffaf olmak istedim ama cevapları çok sakin ve ne olduğumuz belli değil sizce ne yazayım en son

Cevap
3Cevap
Sakin bir şekilde cevap veriyorsa seni yeteri kadar sevmiyor ya da kıskanç biri değil
Seviyor demem için çok erken bence 1 aylık flört
İkimizin ortak bı arkadaşı var ama erkek bu konuşuyorduk sseni bizim memlekete gelin alalım diye sakalasiyor benim hep yapar tabi bu sefer biraz derin sorular sordu konuştuğum çocukla ilgili bak atıyorum simdj konuşmaları ne anlayacaksın sence çocuk benden hoşlanıyor mu yoksa öylesine yokladi mi
Aramızda bişey olur mu guvi sordu
Bir gün öyle bir şey olsa ne olur?”, “Benle sen gibi mi yoksa sadece arkadaş mı?”, “İleride olur mu diye düşündüm”, gibi cümleler kurdu. Ayrıca ve “Gelin güvey olmuş olabilirim ama merak ettim” diyerek durumu masum göstermeye çalıştı. Aslında bütün bu sözlerin ortak anlamı, İbrahim’le aramızda bir ihtimal olup olmadığını anlamaya çalışmasıydı; yani dolaylı yoldan nabzımı yokladı.
Bence bu doğru değil ya keşke bir şey demeseydin eski sevgiline cevap vermediğin zaman bir şey olmazdı
Neden değil ki bence saklamak daha kötü o da saklaasa s@lak gibi hissederdim
Bu ne flörtten daha çok normal bir arkadaşın gibi
flört artık flört degil haberin olsun
Ahaha niye
O da bahsetti gerçi şeffaf olmak istedim detay vermedim ki
Aboo🤣ben sıkıntı etmem de o Cok detaylı anlattı ben öyle anltamadim
Bide biz neyiz bilmiyorum sence en sonki mesaja ne diyeyim
utanmazsan bana olan hislerinden bahsetmeni istiyorum diye konu acsam sence nasıl olur bir erkeğin gözünde yani
Onun adım atması lazım ama dimi
Netlestirwn tarafın erkek olması lazım
En başta derdi buluşalım veya telefonda görüşelim vs diye müsait olamadım bı yapamadık bunları sonra hiç demedi
O çok istekliydi o uğraşsın şimdi geri çekilmek çok saçma ve bişey için ugrasmadi
Ahaha ne yapcam ki mesajda
Uyuzzzzz
İkimizin ortak bı arkadaşı var ama erkek bu konuşuyorduk sseni bizim memlekete gelin alalım diye sakalasiyor benim hep yapar tabi bu sefer biraz derin sorular sordu konuştuğum çocukla ilgili bak atıyorum simdj konuşmaları ne anlayacaksın sence çocuk benden hoşlanıyor mu yoksa öylesine yokladi mi
Bir gün öyle bir şey olsa ne olur?”, “Benle sen gibi mi yoksa sadece arkadaş mı?”, “İleride olur mu diye düşündüm”, gibi cümleler kurdu. Ayrıca ve “Gelin güvey olmuş olabilirim ama merak ettim” diyerek durumu masum göstermeye çalıştı. Aslında bütün bu sözlerin ortak anlamı, İbrahim’le aramızda bir ihtimal olup olmadığını anlamaya çalışmasıydı; yani dolaylı yoldan nabzımı yokladı.
Tabi sonra şey dedi bunları ibrahim sordurmuyof ben mersk ettigim için sordum
Ti ye almış kısaca yapma soğur
O da anlattı ben sogumadim
gayet normal karsilamis.
Evetttt ama biz neyiz onu bilmiyorum canımı sıkıyor en sonki mesaja ne cevap vereyim sence
ben olsam iyiliğimi düşünüyor olman çok hoşuma gitti der başka konu acardim.
Dediğin gibi yaptimmm ama biz neyiz ki off buna netlik ne zaman getirecek
utanmazsan bana olan hislerinden bahsetöeni istiyorum diye konu acabilirsin mesela.
Sorsam bide hissim yok diyormhs 🤦🏻♀️
sor öyle derse belli olur en azindan
Yani yazmam gerekiyor dedin
Seninle cinsellik düşünüyordur
Netlik iste
Nasıl sorayım ne diyeyim
Sen ondan hoslanıyorsan eğer duygularını söylemelisin. Aynı sekilde onunda hislerini sormalısın. Aldıgın cevaba göre aklen ve kalben karar vermelisin.
Bence bişeykerden şüphelenmeye başlamalısın reis
Suphelendim ama nasıl soracam bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu konuşmayı okurken direkt his şu: çocuk seni kıskanıyor ama cool takılmaya çalışıyor 😂 “Yüzsüzlükte daniska, güzel düşünüyorsun” falan… Tam pasif kıskançlık enerjisi bu 😌
Bence artık top sende. Ona net bir şey yazabilirsin mesela:
“Bu arada, ben seninle ne durumda olduğumuzu merak ediyorum. Konuşmamız hoşuma gidiyor ama belirsizlik de yoruyor. Sen bizi nasıl görüyorsun?” diye sor.
Hem şeffaf olursun hem de meseleyi uzatmadan adını koymuş olursunuz. Sence o böyle bir soruya ne cevap verir, içinde ne hissediyorsun şu an? 💬💕